Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Internet UPC
Autor Wiadomość
kamilovsky15 
Klikacz

Dołączył: 08 Lut 2012
Posty: 3
Skąd: Kraków
Wysłany: 08-02-2012, 14:39   Internet UPC

Witam serdecznie, mam pytań kilka co do tego internetu.
Więc jestem zainteresowany "Fiber power 25mb - 66zl miesiecznie", w szczegółach pisze że linia telefoniczna nie jest potrzebna. Ogólnie chodzi o to że nie jestem, i nie zamierzam być w posiadaniu telefonu stacjonarnego. Pytałem kolegi który ma tam internet, powiedział że też nie ma, ma po prostu internet poprzez kabel.Moje pytanie brzmi, czy rzeczywiście w UPC nie trzeba mieć stacjonarnego, tylko poprzez kabel jak np. w radiówce? Natomiast w UPC poprzez modem z tego co wiem?

Proszę o szybkie i konkretne odpowiedzi.


Z góry dziękuję.
 
 
 
misiek122 
plus master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 07 Mar 2010
Posty: 454
Wysłany: 08-02-2012, 15:04   

tak. nie trzeba mieć telefonu stacjonarnego. Potrzebny jest modem tylko z którego idzie skrętka do komp. lub oczywiście do twojego routera (routera wifi z UPC nikt tutaj nie poleca)
  misiek122
 
Marek 
Moderator



Pomógł: 241 razy
Dołączył: 29 Lis 2004
Posty: 7120
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 08-02-2012, 15:37   

kamilovsky15, UPC wykorzystuje kable koncentryczne (od telewizji kablowej), można zamówić sam internet bez telewizji.
  marekd@jabberpl.org
 
kamilovsky15 
Klikacz

Dołączył: 08 Lut 2012
Posty: 3
Skąd: Kraków
Wysłany: 08-02-2012, 17:10   

no ja mam router wifi, ale z tego co wiem to oni ten modem daja za friko do internetu.

A co do telewizji to mam N ;) , a z UPC interesuje mnie tylko i wyłącznie sam internet.


Czy mógłby ktoś na skype ze mną porozmawiać ? Chciałbym się dowiedzieć wszystkiego ;)


Dodatkowo chciałbym nr telefonu z komórki do UPC, niestety nie mogę nigdzie znajść.
 
 
 
JANUARY 
classic master

Pomógł: 7 razy
Dołączył: 04 Lip 2006
Posty: 265
Skąd: IIImiasto
Wysłany: 08-02-2012, 17:34   

"Dodatkowo chciałbym nr telefonu z komórki do UPC, niestety nie mogę nigdzie znajść."

http://obsluga-klienta.upc.pl/app/contact/


Wybierz w okienkach,o jakiej usłudze chcesz info, pojawią ci się numery telefonów.
  Yar13
 
kamilovsky15 
Klikacz

Dołączył: 08 Lut 2012
Posty: 3
Skąd: Kraków
Wysłany: 08-02-2012, 22:55   

dobra już mam,akurat w TV byla reklama ;p

[ Dodano: 09-02-2012, 11:11 ]
no to problem... ;( ten internet jest tylko w wiekszych miastach...
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: