Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
1 Gb/s w UPC w 2018 r.?
Autor Wiadomość
Zuzia
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2020, 15:47   

taggan, była redukcja jednak przez wiele tygodni nic nie działo się, a dziś mogę zamówić przez stronę 1 Gb/s . Wcześniej też sprawdzałam jednak zamówienie nie przechodziło na ten adres.
 
 
Azar 
plus master


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2015
Posty: 579
Skąd: Katowice
Wysłany: 14-01-2020, 16:10   

Zuzia, u mnie są 24 kanały.
_________________
 
 
Zuzia
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2020, 16:11   

Tak, wiem, skasowałam prośbę, bo przypomniało mi się, że Ty jesteś z Katowic, a tam naprawdę jest 1 Gb/s. Ale dziękuję, że Ci się chciało sprawdzić :)
 
 
ogromny 
ultra master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 804
Wysłany: 14-01-2020, 17:07   

Zuzia, tak informacyjnie według strony UPC u mnie jest już 1 GB, mogę zamówić. Ale infolinia twierdzi że max jest 500
_________________
  ogromny
 
Kasia 
chello master


Pomogła: 39 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 2794
Skąd: W-wa
Wysłany: 14-01-2020, 17:32   

ogromny, ale online wpisujesz ulice i numer nieruchomości czy tylko miejscowość?
_________________
 
 
Zuzia
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2020, 17:55   

Powinni dopracować system, tu pełne dane, pod wskazanym adresem też modem nie loguje się na 24 kanały.



Chyba, że lada moment 1 Gb/s będzie wszędzie i u wszystkich jak prawi reklamowa niebieska maskotka :)
 
 
ogromny 
ultra master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 804
Wysłany: 14-01-2020, 18:17   

Kasia napisał/a:
ogromny, ale online wpisujesz ulice i numer nieruchomości czy tylko miejscowość?
wpisuje miejscowość i ulice z nr
_________________
  ogromny
 
Kasia 
chello master


Pomogła: 39 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 2794
Skąd: W-wa
Wysłany: 14-01-2020, 18:25   

ok, czyli błąd...
_________________
 
 
F1le 
easy master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 16 Wrz 2018
Posty: 33
Wysłany: 14-01-2020, 23:27   

Powodzenia w razie czego z modemem GCB ...
 
 
ogromny 
ultra master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 804
Wysłany: 15-01-2020, 10:09   

F1le napisał/a:
Powodzenia w razie czego z modemem GCB ...

Też tak uważam, wogule nie wydaje mi się by ta firma była warta wiązania się cyrografem na dwa lata. Za dużo problemów, jak nie sprzęt to zawsze coś wypłynie.
_________________
  ogromny
 
taggan 
plus master

Pomógł: 5 razy
Dołączył: 04 Lip 2010
Posty: 339
Skąd: Warszawa
Wysłany: 15-01-2020, 11:08   

Dopóki mam Cisco, to zostaję w UPC. A jak mi zabiorą? To witaj Netio albo Vectro, mam obie.
 
 
antyjupisi 
plus master


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 12 Lut 2016
Posty: 523
Skąd: Śląsk
Wysłany: 15-01-2020, 12:28   

Na jupisowskim forum kolezka tytan chce naprawiac routing w modemie. Rada tej samej klasy co jego poprzednia z pisaniem do ziggo w sprawie niewydolnego styku. Bidulek nie wie dlaczego w GCB tablica arp bywa >ulotna< wiec poszukuje testerow swoich >pomyslow<. Ma zaciecie do zagospodarowania czasu userow na puszczanie pary w gwizdek. Bede monotematyczny. W razie odkrycia jakichkolwiek niedorobek tylko zwrot GCB do jupisi, nie bawimy sie w zgloszenia, ciagle wymiany i uzeranie sie z opem. Niech nikt nie pakuje sie w umowe terminowa. Ktos uwaza inaczej? Poprosze o ip puszcze light ddos na otrzezwienie. Dddos bedzie nieduzy, stary cisco jaki ma taggan znosi podobna paczke bez zadyszki. Uwaga! GCB bedzie w tym czasie >nieczynny<, a potem moze wymagac restartu. Opornym moge puszczac serie przez cala dobe, nic mnie to nie kosztuje, free demowki z chinskich stronek.



Widze, ze tytanek dodal errate do swojej >porady<, jest mniej bezsensowna, ale tylko troche.
Ostatnio zmieniony przez antyjupisi 15-01-2020, 13:16, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
ogromny 
ultra master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 804
Wysłany: 15-01-2020, 13:03   

W żadne zobowiązania nie wchodzę, dla mnie to firma garaż. Jak jest dobrze to jest dobrze ale w razie problemu zostajesz sam z ręką w nocniku
_________________
  ogromny
 
brtk 
ultra master

Pomógł: 22 razy
Dołączył: 20 Mar 2017
Posty: 940
Skąd: Warszawa
Wysłany: 15-01-2020, 13:41   

antyjupisi, GCB znosi więcej niż Compal. :) Porównywalnie do Cisco.
_________________
 
 
antyjupisi 
plus master


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 12 Lut 2016
Posty: 523
Skąd: Śląsk
Wysłany: 15-01-2020, 14:29   

Wiem, sprawdzalismy niedawno z kumplem co sie skusil na >giga<, ciut wyolbrzymilem dla podkrecenia dramaturgii, hehe. Ale i tak miesci sie w granicach free demo ddos, mam w promo troche niukow do odpalenia na wasze GCB. Twoja kandydatura odpada w przedbiegach, bo masz GCB z 300 Mb/s zamiast 1000 Mb/s, do kompletu lokalizacja jakby wygrana na loterii wiec chip lata sobie zbyt lajtowo. Probka niereprezentatywna, nie bede tracil pieniedzy, ze poslac cos wiekszego, hehe. Zapraszam do zglaszania ip na priv userow z blokow (zwlaszcza pamietajach Gierka i Jaruzela), kamienic, ogolnie typowych klientow.
Ostatnio zmieniony przez antyjupisi 15-01-2020, 14:31, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: