Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Limit w chello Clasic
Autor Wiadomość
Don Vito 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 13 Gru 2006
Posty: 294
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 24-12-2006, 09:36   

crosis napisał/a:
buzek
Na stronie licznika jak dla mnie nie ma nawet słowa "odebrano" jest "pobrałeś" i "wysłałeś"...
Widzisz jakąś większą różnicę w znaczeniu słów "pobrać" i "odebrać"?


Don Vito
Nie wiem czym się w ogóle martwisz... Co ma 6GB do 50GB limitu? ;)


Nie martwię sie , tylko dziwie że tak nalicza , np.wczoraj zassałem ok 7gb a dzisiaj znowu doliczyli mi tylko ok 1,5gb , w sumie to dobrze :P ale nie wiem czy np za pare dni nie doliczą mi tego i czy też jak juz nie zliczyli to nie zliczą .A co do limitu to mam 60gb ze względu na szybsze wysyłanie
 
 
Erathiel 
Klikacz

Dołączył: 09 Paź 2006
Posty: 17
Wysłany: 22-01-2007, 09:39   

Powiedzcie ta usluge szybkiego wysylania da sie zamowic oprzez interent czy trzeba do nich dzwonic ??
 
 
VoivoD 
light master


Dołączył: 25 Maj 2006
Posty: 97
Skąd: gdansk
Wysłany: 08-02-2007, 19:18   

mozna telefonicznie

btw, jest 8 luty ja mam juz ponad polowe limitu przekroczonego i zadnego mejla w skrzynce odnosnie % zuzycia limitu, ryzykowac jadac dl na maxa ? :>
_________________
 
 
Trojan 
light master


Dołączył: 26 Paź 2006
Posty: 144
Skąd: Szczecin
Wysłany: 08-02-2007, 21:41   

VoivoD, ponad polowe tzn ?? :) chello wysyla emaile jak sciagniesz ponad 66% limitu :)
 
 
 
VoivoD 
light master


Dołączył: 25 Maj 2006
Posty: 97
Skąd: gdansk
Wysłany: 09-02-2007, 04:55   

ja pamietam ze przy 33% tez... ale faktycznie dawno takiego nie dostalem...
_________________
 
 
Herman 
light master

Dołączył: 29 Sty 2007
Posty: 67
Wysłany: 09-02-2007, 10:01   

Ja do wczoraj (8 lutego) wykorzystalem 8 GB z 10 GB limitu :/
Przyslali mi powiadomienie o 66% przekroczonych. Bida z nedzą.

Kumpel z wawy mowil, ze pilnuja tylko w pierwszych miesiacach, a potem mozna przekraczac. Sam ma light i nic mu nie robia jak przekracza limit. Prawda to?
 
 
Trojan 
light master


Dołączył: 26 Paź 2006
Posty: 144
Skąd: Szczecin
Wysłany: 09-02-2007, 12:12   

Herman, to twoj kumpel ci glupoty opowiada albo nie ma lighta :P to jest system ktory sam wysyla emaile, blokuje transfer nie wiem dokladnie jak to dziala ale Marek by ci powiedzial :) a z tego co pamietam to jakos firmware sie uploaduje w modemie i cie blokuja :) cos takiego :) zreszta Marek mnie poprawi jak cos nie tak :P
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: