Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Horizon jako modem dostepu do internetu
Autor Wiadomość
ogromny 
classic master

Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 256
Wysłany: 23-04-2017, 19:05   Horizon jako modem dostepu do internetu

Prosił bym o opinie jak ten wynalazek się sprawuje jako modemo router. Obecnie tv mam z horizona a internet z compala. Compal chodzi jako tako w dzienniku ma mase błędów i się resetuje. Już dwa razy mi go wymieniali i nic lepiej. W Horizonie jak patrzałem błędów nie ma kanały zwrotne są sztywno 4 a w compalu 2. Jak jest ze stabilnością tego cudenka?
 
 
Atlas334 
classic master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 06 Maj 2016
Posty: 247
Skąd: Rzeszów
Wysłany: 23-04-2017, 19:10   

Skoro Compal Ci nie działa dobrze to nie możesz nalegać na inny model? Np.: Ubee?
 
 
ogromny 
classic master

Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 256
Wysłany: 23-04-2017, 19:30   

Ostatnia rozmowa z UPC przez telefon stanęła na tym, ze maja tylko compale.
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2756
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 23-04-2017, 20:35   

No widzisz. Miałeś wcześniej Cisco i UPC u ciebie dawało same modemy cisco to czemu nie wziąłeś?
_________________
 
 
ogromny 
classic master

Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 256
Wysłany: 23-04-2017, 21:44   

Cisco było rozdawane na okres przejściowy ze starego operatora na UPC. Przy podpisywaniu umowy wszystkim cisco zabrali
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2756
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 23-04-2017, 21:46   

Cytat:
Cisco było rozdawane na okres przejściowy ze starego operatora na UPC.

:shock: To po co je wam dawali?
_________________
 
 
ogromny 
classic master

Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 256
Wysłany: 23-04-2017, 21:59   

Cisco były kompatybilne ze starym systemem i systemem upc, tak twierdzili serwisanci co je wymieniali
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2756
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 23-04-2017, 22:24   

Cytat:
Cisco były kompatybilne z systemem upc

To czemu je wam wymienili skoro działały? Przecież widać, że zależało im na wi-free.
_________________
 
 
ogromny 
classic master

Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 256
Wysłany: 24-04-2017, 09:53   

Rozumiem ze nikt tego cacka nie uzywa?
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: