Nielimitowane rozmowy do sieci komórkowych + świat |
Autor |
Wiadomość |
youpisi
light master

|
Wysłany: 10-10-2013, 22:41
|
|
|
Dzieki, wszystko jasne... Ciekawe kiedy oficjalnie na stronie upc.pl bedzie? |
|
 |
Michaelred
classic master

Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2006 Posty: 150 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 14-10-2013, 16:52
|
|
|
Witam,
Obecnie posiadam pakiet: TV Pakiet Select HD, Fiber Power 50 Mb/s, Rozmowy non-stop Europa i Świat. Niedlugo konczy mi sie umowa, mysle nad przedluzeniem/ rezygnacja. Nie widze jednak w nowych pakietach zadnego z rozmowami nielimitowanymi. Co w takim razie dostane 240 minut.... ?? Czy sa jakies oferty dla stalych niewidoczne na stronie?? |
|
 |
Breitner
plus master
|
Wysłany: 14-10-2013, 18:57
|
|
|
Michaelred napisał/a: | Nie widze jednak w nowych pakietach zadnego z rozmowami nielimitowanymi. |
Słabo patrzysz. Zerknij na mój wcześniejszy post.
Michaelred napisał/a: | Czy sa jakies oferty dla stalych niewidoczne na stronie?? |
Są. Ja mam to
 |
|
 |
youpisi
light master

|
Wysłany: 17-10-2013, 20:09
|
|
|
Podpinam sie pod pytanie! @Breitner, prosze zamiesc linka.. Bo ja nic nie widze na stronie.. |
|
 |
Breitner
plus master
|
Wysłany: 18-10-2013, 10:07
|
|
|
Michaelred napisał/a: | Czy sa jakies oferty dla stalych niewidoczne na stronie?? |
youpisi napisał/a: | Podpinam sie pod pytanie! |
Na forum jest strona z regulaminami promocji, zobaczcie i coś sobie wybierzecie. |
|
 |
youpisi
light master

|
Wysłany: 18-10-2013, 21:34
|
|
|
Ja poprostu zrobilem tak, zadzwonilem a Pani sama zaproponowala. Juz mam telefon na maxa i internet 250 Mbit/s a to wszystko jeszcze 2zl taniej, jak dotad a mialem internet 120 Mbit/s. Moze byyc! Dzieki Wam za info, teraz moge jeszcze do Zonki na komore za friko dzwonic caly dzien.. |
|
 |
Breitner
plus master
|
Wysłany: 18-10-2013, 21:42
|
|
|
A ile płacisz, bo przed chwilą napisałeś, że ponad 300 zeta. |
|
 |
youpisi
light master

|
Wysłany: 19-10-2013, 02:05
|
|
|
O sorryy.. Wykasowalem! Place 183zl za pakiet VIP z telefonem MAX, tv cyfrowa MAX i internet 250Mbit + reszta full opcji, czyli w sumie ca. 311zl za Canal+, HBO HD/HBO OD, Cinemax HD, Filmbox HD, pakiet eXtra i Multiroom HD, dekodery Pace i Cisco PVR. |
|
 |
Breitner
plus master
|
Wysłany: 19-10-2013, 10:23
|
|
|
No to ładnie przepłaciłeś Miałbym to wszystko za 234zł. |
|
 |
youpisi
light master

|
Wysłany: 23-10-2013, 22:43
|
|
|
Breitner napisał/a: | No to ładnie przepłaciłeś Miałbym to wszystko za 234zł. |
Chyba na leb upadles. Pakiet Erotyka tez i internet 250Mb, HBO, Canal+, Filmbox i Cinemax? Bo ja mam wszystko full pakiet z Multiroomem. No to widze, ze Ty tez masz HBO, Cinemax i Filmbox za 1z. Podpisywalem 8 miesiecy temu. Teraz przedluzylem ze wzgledu na internet i telefon Max. 8 miesiecy temu przygotowalem sie do rozmowy. Dzwonili do mnie trzy razy. Poprostu nie dalo sie taniej. Nie bylo mozliwosci. Malo sie nie poklucilem na koncu. Za jelenia sie nie mam. I przyznam nie wierze w te super oferty za 1zl Cinemax i Filmbox, co trolle* wypisuja. Oni nie daja nikomu nic za ladne oczy. Jezeli dostaniesz taka oferte, to musisz miec naprawde szczescie a przede wszystkim podstawe do takiej oferty. Co innego jest naturalnie, gdy konczy Ci sie po dwoch latach umowa i wypowiadasz pisemnie. Ja podwyszszalem ze wzgledu na sprzet w domu internet i nie skonczyla mi sie jeszcze zadna umowa od kiedy mieszkam w tym miejscu.
*=Poczytaj sobie co ofertowe trolle wypisuja na temat nc+ na forum Satkuriera. To sa zorganizowane szajki. Draza temat bez konca i rza przed komputerem w domu. |
|
 |
Breitner
plus master
|
Wysłany: 23-10-2013, 23:08
|
|
|
Na łeb to Ty upadłeś i UPC zrobiło z Ciebie wała , jeszcze raz Ci powtarzam - 234zł.
youpisi napisał/a: | nie wierze w te super oferty za 1zl Cinemax i Filmbox |
Bo jesteś słaby i bzdury wypisujesz, ja też mam pakiety złotówkowe.
youpisi napisał/a: | Co innego jest naturalnie, gdy konczy Ci sie po dwoch latach umowa i wypowiadasz pisemnie |
youpisi napisał/a: | nie skonczyla mi sie jeszcze zadna umowa od kiedy mieszkam w tym miejscu. |
W ciągu niecałych 2 lat jest to moja 4 umowa, a nawet powiem więcej, w lipcu br. podpisałem umowę a we wrześniu tegoż roku podpisałem kolejną. Jednym słowem zrobili z Ciebie wała na taką kasę i niestety nie jesteś taki de best za jakiego się uważasz. To co masz można mieć za ok. 234zł.
Poświęciłem swój cenny czas i wyliczyłem Ci dokładnie co do grosza.
"Rewia Usług VIII" - 180zł (50% ulgi przez 4 m.), średnio na miesiąc wychodzi 165złhttp://www.upc.pl/pdf/upc_regulamin_promocji_rewia_uslug_VIII_2013-2_od20130909.pdf
„Najlepsza rozrywka z HBO II” - 25zł (2 miesiące za 0 zł), średnio na miesiąc wychodzi 20,83zł
http://www.upc.pl/pdf/upc..._od20130726.pdf
„Moc wrażeń z Canal+ III" - 25zł (1 miesiąc za 0 zł), średnio na miesiąc wychodzi 22,92zł
http://www.upc.pl/pdf/upc..._od20130909.pdf
"Rozrywkowy pakiet I" - 3zł (Multiroom, Cinemax, Filmbox)
http://www.upc.pl/pdf/upc..._od20130909.pdf
Pakiet eXtra - 21złhttp://www.upc.pl/pdf/upc_regulamin_promocji_extra_na_upc.pl_2011-1.pdf
RAZEM - 232,75zł
Ty z koniem się na łeb zamieniłeś, że wziąłeś to wszystko za 311zł. |
Ostatnio zmieniony przez Breitner 24-10-2013, 00:32, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
youpisi
light master

|
Wysłany: 23-10-2013, 23:35
|
|
|
Breitner napisał/a: | W ciągu niecałych 2 lat jest to moja 4 umowa, a nawet powiem więcej, w lipcu br. podpisałem umowę a we wrześniu tegoż roku podpisałem kolejną. Jednym słowem zrobili z Ciebie wała na taką kasę i niestety nie jesteś taki de best za jakiego się uważasz. To co masz mogę mieć za 234zł. |
Sam sie wydales. Nie ma mozliwosci przedluzenia umowy po nizszej cenie niz obowiazujaca umowa. Cena oferty musi byc taka sama albo wyzsza. Taki jest regulamin. Gdyby tak bylo dzwonil i przedluzalbym, co dwa tygodnie. UPC bylaby niezle glupia. Nie martw sie w tej firmie nie ma idiotow.
Acha i dziekuje, ze uwazasz mnie za the best, bo ja sie za takiego nie uwazam.
Smiac mi sie chce z Twojego wychwalania. Placisz ile placisz i sie wiec ciesz.. Dla mnie przemawia przez Ciebie zwykla zazdrosc. No to wez te reszte pakietow i plac. Przestan caly czas obrazac, widze ze jestes pod wplywem alkoholu, jest juz pozna godzina.. Good Night! |
|
 |
Breitner
plus master
|
Wysłany: 24-10-2013, 00:13
|
|
|
youpisi napisał/a: | Sam sie wydales. Nie ma mozliwosci przedluzenia umowy po nizszej cenie niz obowiazujaca umowa. |
A Ty nie wiedziałeś, że były zmiany w Regulaminie UPC, tudzież zmiany w ofercie programowej, a to wszystko upoważnia do bezkarnego zerwania umowy i nie ma znaczenia ile płacisz. Ja płaciłem dużo więcej za mniej, teraz płacę dużo mniej za więcej. Mam nadzieję, że to zrozumiałeś.
youpisi napisał/a: | Smiac mi sie chce z Twojego wychwalania |
A to kto napisał?
youpisi napisał/a: | Bo ja mam wszystko full pakiet z Multiroomem |
Jesteś żałosny.
youpisi napisał/a: | Dla mnie przemawia przez Ciebie zwykla zazdrosc. No to wez te reszte pakietow i plac |
A co ja mam Ci zazdrościć, że z siebie dałeś zrobić wała?
youpisi napisał/a: | Przestan caly czas obrazac |
Gdzie Cię obraziłem?
youpisi napisał/a: | widze ze jestes pod wplywem alkoholu |
Wiesz co, albo Ty jesteś taki głupi albo byłeś, jesteś tak pijany, że zgodziłeś się płacić tyle i jeszcze jesteś zadowolony z siebie, tam w UPC zachodzą się ze śmiechu, że jelenia złapali. |
Ostatnio zmieniony przez Breitner 24-10-2013, 00:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
youpisi
light master

|
Wysłany: 24-10-2013, 00:22
|
|
|
Oh nooo.., kolejny polski kretyn w internecie.. Szkoda czasu.. I widzisz, jestes trollem jednak. |
|
 |
Breitner
plus master
|
Wysłany: 24-10-2013, 00:28
|
|
|
youpisi napisał/a: | kolejny polski kretyn w internecie |
Przecież to Ty nim jesteś, żeby dać się tak orżnąć. Tam w UPC mają niezły ubaw z takiego frajera.
youpisi napisał/a: | Acha i dziekuje, ze uwazasz mnie za the best, |
Tak, uważam Cię za the best Kretyn |
Ostatnio zmieniony przez Breitner 24-10-2013, 00:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|