Reklama imageshack - duże utrudnienie w korzystaniu z forum |
Autor |
Wiadomość |
0bEiN
plus master

|
Wysłany: 19-07-2013, 21:37 Reklama imageshack - duże utrudnienie w korzystaniu z forum
|
|
|
Ostatnio zauważyłem że zmieniły się bannery reklamowe wyświetlane po prawej stronie forum. Pojawiła się nowa reklama imageshack. Niestety jej szerokość dalece odbiega od pozostałych bannerów. Przez to bardzo poszerzył się boczny pasek z reklamami. Forum przeglądam głównie na iPadzie. Wprowadzenie tej reklamy sprawiło że powierzchnia reklamowa zajmuję teraz 1/3 całej strony co bardzo utrudnia korzystanie z forum. Poniżej zrzut poglądowy jak obecnie prezentuje się to na ekranie iPada. W związku z tym zwracam sie z prośbą o zastąpienie tej reklamy inną o standardowej szerokości.
EDIT: Dopiero zauważyłem że odnośnik prowadzi do speedtest. Więc to banner speedtesta, tylko coś sie spsuło z obrazkiem. Liczę że ktoś to poprawi, bo to chyba tylko kwestia aktualizacji linka do grafiki.
I jeszcze zrzut z telefonu
 |
|
 |
Kebap12
plus master
|
Wysłany: 19-07-2013, 22:56
|
|
|
ja osobiscie to zablokowalem, jednak ostatnio sporo zdjec z imageshacka sie popsulo, bardzo duzo ludzi ktorzy mieli avatary/sigi hostowane na imageshacku maja wlasnie takie cos teraz |
|
|
|
 |
0bEiN
plus master

|
Wysłany: 19-07-2013, 22:58
|
|
|
Kebap12, na iPadzie niestety zablokować się nie da. Pozostaje mi liczyć zę ktoś to poprawi... |
|
 |
matulec
plus master
|
Wysłany: 19-07-2013, 23:10
|
|
|
Kebap12 napisał/a: | ja osobiscie to zablokowalem, jednak ostatnio sporo zdjec z imageshacka sie popsulo, bardzo duzo ludzi ktorzy mieli avatary/sigi hostowane na imageshacku maja wlasnie takie cos teraz | Imageshack psuje się na bieżąco - często są takie sytuacje. |
|
|
|
 |
Kebap12
plus master
|
Wysłany: 19-07-2013, 23:17
|
|
|
dlatego ja od dawna nie uzywam tego hosta, imgur jest praktyczniejsze bo nawet captcha nie trzeba przepisywac |
|
|
|
 |
Marek
Moderator

Pomógł: 241 razy Dołączył: 29 Lis 2004 Posty: 7120 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 19-07-2013, 23:43
|
|
|
Jak tylko któryś z adminów to zobaczy powinien zaraz to poprawić.
Nad banerem speedtesta nie ma co płakać, ale jak oni mogli wyrzucić fraktal z mojego awatara, który wygenerowałem w 2005 roku i nie ruszałem od tego czasu?
Od czasu gdy pojawił się imgur ze swoim genialnym skryptem do automatycznego uploadu i tak nie korzystałem z imageshack (i penie nie ja jeden) ale teraz to się pogrążyli już totalnie. |
|
|
|
 |
0bEiN
plus master

|
Wysłany: 20-07-2013, 01:30
|
|
|
Powyższe zrzuty ekranów też hostowane na imgur Imageshack to już nie to co dawniej... Pamiętam że nawet usługę torrent mieli kiedyś za friko. Można sobie było takiego małego seedboxa postawić
Marek, dzięki za info, mam nadzieję że admini tu czasem zaglądają |
|
 |
|