Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
UPC Phone - komuś działa?
Autor Wiadomość
dim 
light master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Lip 2012
Posty: 82
Wysłany: 21-03-2013, 09:55   

U mnie działa bez problemów na Galaxy S3, chociaż nie ma go na liście.
 
 
Laser1979 
light master


Dołączył: 28 Cze 2010
Posty: 69
Skąd: Wrocław
Wysłany: 21-03-2013, 12:45   

Niedawno zakupiłem usługę telefonu (240 minut do wszystkich)
Moje pytanie brzmi. Cze kwoty wykazane w Moje UPC w zakładce naliczenia telefoniczne to są kwoty doliczane dodatkowo do rachunku? Mam doliczone jak na razie 1,59 zł kwota może niewielka ale jeśli to jest doliczane do do czego mi te 240 min
_________________
 
 
Piospi 
light master

Dołączył: 08 Paź 2012
Posty: 87
Wysłany: 04-04-2013, 15:31   

Na Xperii T z Androidem 4.1.2 wszystko działa. Jednak aplikacja bardzo mocno zżera baterię nawet jak nie jest używana ! :/
 
 
zabieg2 
light master

Dołączył: 28 Sie 2010
Posty: 87
Skąd: Chorzów
Wysłany: 04-04-2013, 16:56   

Laser1979 napisał/a:
Niedawno zakupiłem usługę telefonu (240 minut do wszystkich)
Moje pytanie brzmi. Cze kwoty wykazane w Moje UPC w zakładce naliczenia telefoniczne to są kwoty doliczane dodatkowo do rachunku? Mam doliczone jak na razie 1,59 zł kwota może niewielka ale jeśli to jest doliczane do do czego mi te 240 min

Kwoty są naliczane do każdej rozmowy. Nie ma to nic wspólnego z pakietem darmowych minut. Dopiero jak je przegadasz kwoty te będą naliczane do rachunku, oczywiście od przekroczonych 240 minut. Niestety zakładka nie najlepiej wskazuje przegadany czas i nie zawsze można się zorientować ile minut zostało. Uważaj na wykręcane numery, np. 0 800 jest płatne ( nawet kiedy masz jeszcze minuty). Szczęka mi opadła kiedy zadzwoniłem na info upc i naliczyło mi kase poza pakietem 240 minut.
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 67 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 5625
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 04-04-2013, 17:41   

zabieg2 napisał/a:
Uważaj na wykręcane numery, np. 0 800 jest płatne ( nawet kiedy masz jeszcze minuty).

Cos się koledze pomyliło, 0 800 to całkowicie bezpłatne połączenia.
zabieg2 napisał/a:
Szczęka mi opadła kiedy zadzwoniłem na info upc i naliczyło mi kase poza pakietem 240 minut.

I prawidłowo, kto Ci powiedział, że UPC ma darmową infolinie....szczególnie jak ich numery zaczynają się na 0 801
_________________
 
 
zabieg2 
light master

Dołączył: 28 Sie 2010
Posty: 87
Skąd: Chorzów
Wysłany: 05-04-2013, 14:50   

[quote="KOCUREK1970"]
"..Cos się koledze pomyliło, 0 800 to całkowicie bezpłatne połączenia..."

Sorry memory!... ble...ble...wymazane!
Oczywiście szanowny kolega ma rację. Chodziło mi o numer 0 801....
Wszyskich których wprowadziłem w błąd szczerze i uczciwie przepraszam. Mea culpa
 
 
MIKMIK 
easy master

Dołączył: 13 Lis 2007
Posty: 41
Wysłany: 07-04-2014, 19:34   

Witam, od pewnego czasu nowa usuga którą oferuje UPC, UPC PHONE, przestała działać. Po poprawnym zalogowaniu na konto w aplikacji jest bark możliwości wykonywanie i dokonania połączeń.
 
 
comer 
light master

Dołączył: 06 Kwi 2012
Posty: 109
Wysłany: 07-04-2014, 20:10   

Jaki masz system w fonie? U mnie na andku 4.3 nie działa :/
 
 
MIKMIK 
easy master

Dołączył: 13 Lis 2007
Posty: 41
Wysłany: 07-04-2014, 20:17   

Android 4.2.2
 
 
comer 
light master

Dołączył: 06 Kwi 2012
Posty: 109
Wysłany: 07-04-2014, 20:22   

Poprzednio miałem 4.1.2 i działało na nowszym już nie.
 
 
beny8989 
ultra master

Pomógł: 12 razy
Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 901
Skąd: Szczecin
Wysłany: 07-04-2014, 20:58   

Aplikacja jest do wersji 4.1.2 . Sprawdzane na 2 urzadzeniach SAMSUNGA. Oczywiscie upc nie ma zamiqru narazie nic robic z nia bo poco.
_________________
 
 
MIKMIK 
easy master

Dołączył: 13 Lis 2007
Posty: 41
Wysłany: 07-04-2014, 21:07   

W takim razie nic nie pozostaje tylko trzeba czekać na aktualizacje aplikacji by działała na systemie android 4.2.2, ate to może długo trwać.
 
 
stivi 
ultra master

Dołączył: 25 Paź 2009
Posty: 911
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 08-04-2014, 17:17   

potwierdzam aplikacja dziala tylko do pewnej werji androida , u mnie na Galaxy s2 dziala bardzo dobrze w 3g orange po Wifi dziala znakomicie slychac wrecz rewelacyjnie ...naprawde fajna usluga
  stivi
 
budry 
plus master


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 24 Lis 2004
Posty: 433
Skąd: Szczecin
Wysłany: 08-04-2014, 20:52   

u mnie działa na androidzie 4.2.2 bez problemu
_________________
 
 
 
misiek122 
plus master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 07 Mar 2010
Posty: 458
Wysłany: 08-04-2014, 21:37   

U mnie na 4.1.2 działała, po aktualizacji do 4.3 przestała działać.
  misiek122
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,2 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: