Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jaki tel do UPC ? z kom
Autor Wiadomość
arcu
Klikacz

Dołączył: 12 Gru 2004
Posty: 11
Skąd: Kraków PB
Wysłany: 15-12-2004, 14:47   Jaki tel do UPC ? z kom

Witam
Jak w temacie, jak sie dodzwonic do UPC (Krakow) z telefonu komorkowego? (brak stacjonarnego) a najlepiej do dzialu technicznego.

Mam problem z odbiorem telewizji, odkad zalozyli internet, pomimo istniejacego filtru, mam zaklocenia w odbiorze, a najgorzej sniezy TVN.
Mial ktos podobny problem?


Pozdrawiam
_________________
 
 
Jacek 
Administrator


Pomógł: 45 razy
Dołączył: 31 Paź 2004
Posty: 1432
Skąd: Warszawa
Wysłany: 15-12-2004, 14:49   Re: Jaki tel do UPC ? z kom

arcu napisał/a:
Jak w temacie, jak sie dodzwonic do UPC (Krakow) z telefonu komorkowego? (brak stacjonarnego) a najlepiej do dzialu technicznego.

Nie próbowałem osobiście, ale zgaduje:
0129480 (012 kierunkowy do krakowa) a dalej już normalnie numer idzie.

Jacek
 
 
zwierzak_krak 
classic master


Dołączył: 27 Lis 2004
Posty: 155
Skąd: Krakow
Wysłany: 15-12-2004, 14:51   

Normalnie dzwonisz pod numer (12)9480 :roll:
_________________
 
 
arcu
Klikacz

Dołączył: 12 Gru 2004
Posty: 11
Skąd: Kraków PB
Wysłany: 17-12-2004, 00:07   

Dzieki za info. Nie probowałem, bo odziwo naprawili odbior w TV, widocznie wykryli ze gdzies byl blad ;)
Mimo wszystko sie przyda - oby to nie bylo koniecznie.
_________________
 
 
wdylag 
easy master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 16 Gru 2004
Posty: 42
Skąd: Kraków
Wysłany: 17-12-2004, 10:26   

A czy oni nie mają normalnego numeru telefonicznego bo chciałem zadzwonić z Tlenofonu i te skrócone numery są zablkowane.
_________________
 
 
 
Michal 
Jr Admin



Pomógł: 40 razy
Dołączył: 05 Lis 2004
Posty: 1332
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-12-2004, 12:49   

mają i nawet je na stronie upc.pl podaja

http://www.upc.pl/serwis_kontakt.php
http://www.upc.pl/internet_zamawiam.php
 
 
wdylag 
easy master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 16 Gru 2004
Posty: 42
Skąd: Kraków
Wysłany: 17-12-2004, 18:08   

Przykro mi ale te numery co mi podałeś są nadal tylko skróconym numerem 9480 a nie ma pełnego numeru. W Tlenofonie zablokowany mam ten numer jak również wszystkie z kierunkowym+9480.
_________________
 
 
 
zwierzak_krak 
classic master


Dołączył: 27 Lis 2004
Posty: 155
Skąd: Krakow
Wysłany: 17-12-2004, 18:23   

To idz zadzwon sobie z budki :evil:
_________________
 
 
budry 
plus master


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 24 Lis 2004
Posty: 433
Skąd: Szczecin
Wysłany: 18-12-2004, 11:24   

zwierzak_krak napisał/a:
To idz zadzwon sobie z budki :evil:


dokładnie tak i jak się juz połączy z miłą panią podaje się numer do siebie na komórkę i miła pani odzwania numer miłej pani odbija się na mojej komórce i mam numer pewny do dzwonienia z komórki
_________________
 
 
 
JOANNA 
easy master


Dołączyła: 06 Gru 2004
Posty: 47
Wysłany: 05-01-2005, 02:18   pogorszenie programu

U mnie jest to samo aletylko w jednym TVbo mam tam podlaczony
tuner HBO I obra mam idealny ogladajac przez tuner, ponadto mam
jeszcze 2 telewizory iobraz mam tam idealny
 
 
JOANNA 
easy master


Dołączyła: 06 Gru 2004
Posty: 47
Wysłany: 05-01-2005, 02:27   zaklocanie programu

Ponadto mozna dokupic wzmacniacz o odpowiednich parametrach
i dokrecic miedzy monitorem a zlaczem modemu kosztuje 56 zl
ipodobno znacznie poprawia sygnal, ale dokladnej nazy nie pamietam
bo zgubiłam kartke fachowcy w UPC doradzą
 
 
Jacek 
Administrator


Pomógł: 45 razy
Dołączył: 31 Paź 2004
Posty: 1432
Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-01-2005, 09:35   Re: zaklocanie programu

JOANNA napisał/a:
Ponadto mozna dokupic wzmacniacz o odpowiednich parametrach
i dokrecic miedzy monitorem a zlaczem modemu kosztuje 56 zl
ipodobno znacznie poprawia sygnal

Wzmacniacz? Miedzy monitorem i modemem?? Miedzy monitorem i modemem jest komputer (jednostka centralna). Wątpie aby mogła ona poprawić sygnał.
Może prędzej mowa o wzmacniaczu między modem i providerem (czyli kablem w scianie)? Ale czy jest jakiś "automatyczny" wzmacniacz, który podwyższa sygnał gdy jest on za słaby i go obniża, gdy jest za mocny - tego nie wiem.

Jacek
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: