Ciekawostka |
Autor |
Wiadomość |
Marek
Moderator

Pomógł: 241 razy Dołączył: 29 Lis 2004 Posty: 7120 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 17-11-2009, 19:16 Ciekawostka
|
|
|
Czy nie wydawało się wam czasem, że poza TePeO i CePeU na forum piszą też inni pracownicy UPC nie przyznając się do tego.
CePeU, TePeO są bardzo pomocni ale pozostali szerzą tu niezłą dezinformację.
Przypadkiem wpadała mi w ręce ich lista (obejmuje ona tylko tych którzy pisali tu w trakcie swojej pracy i w żaden sposób nie przyznali się, że są z UPC)
Cytat: |
Robstar
pepe
maly_25
Orbit
Broadband
oblada
Mayek
androgyne
picku
|
Najprawdopodobniej, lista nie jest kompletna, ale zdziwiło mnie, że mimo wszystko jest aż taka długa.
Może nudzą się tam aż tak bardzo, że piszą na forum a przy tym sami niewiele wiedzą i wychodzą głupoty, a może mają jakiś cel w sianiu zamętu (ktoś im kazał ?)
Początkowo chciałem zachować tą listę dla siebie, ale po namyśle, postanowiłem udostępnić
--edit--
patgaw, w sumie masz rację, nie będę wiedział kto by chciał sprawdzić czy go na liście nie ma, ale nie będziemy z tego powodu robić śmietnika.
Ja już dawno o tym wiedziałem, bylem kiedyś ciekaw ip CePeU itd i właśnie widziałem listę osób piszących z jednego ip |
Ostatnio zmieniony przez Rafal 17-11-2009, 22:28, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Cappo
plus master
Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 536 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 17-11-2009, 19:18
|
|
|
|
|
|
 |
kotlet
light master

Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Gru 2004 Posty: 149 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-11-2009, 19:30
|
|
|
nie widze |
|
|
|
 |
patgaw
classic master
|
Wysłany: 17-11-2009, 19:33
|
|
|
bez sensu jest taka ukryta lista ;/
tera trzeba pisac glupie posty zeby zobaczyc |
|
|
|
 |
mojehadtv
light master

|
Wysłany: 17-11-2009, 19:39
|
|
|
Wolą pisać niż się szkolić i pomagać ludziom... Nie mówię tego o wszystkich, bo w każdej firmie jest część niedokształconych pracowników, ale z tego co słyszę to sporo jest takich, którzy udzielają beznadziejnych porad... Trudno jest trafić na porządnego.
A może im za to płacą/płacili? Wiadomo? Wszystko jest możliwe |
|
 |
seven of nine
ultra master

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 24 Mar 2008 Posty: 1327 Skąd: Sopot
|
Wysłany: 18-11-2009, 14:04
|
|
|
Nadal nie rozumiem,jak do tego doszedles Marek.Ale coz, jestes Modem- a ci na gorze widza wszystko z gory i tylko kiwaja.......lopata. |
|
 |
Susane [Usunięty]
|
Wysłany: 20-11-2009, 16:31 Re: Ciekawostka
|
|
|
Marek napisał/a: | Czy nie wydawało się wam czasem, że poza TePeO i CePeU na forum piszą też inni pracownicy UPC nie przyznając się do tego. | Nie trzeba żadnej listy, aby ten element rozpoznać. Agresywny ton wypowiedzi przeplatany nagminnym wprowadzaniem w błąd - to znak rozpoznawczy "ekipy" spod znaku UPC. Mam wrażenie, że tutaj wyładowują swoje negatywne emocje. Skoro w pracy nie mogą... |
|
|
|
 |
|