Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[Rozwiązany]Cisco EPC3208 - padł, nie świecą się diody
Autor Wiadomość
jarpen 
light master


Dołączył: 29 Paź 2014
Posty: 73
Skąd: Katowice
Wysłany: 28-07-2019, 20:22   [Rozwiązany]Cisco EPC3208 - padł, nie świecą się diody

Cześć,

Właśnie wróciłem z weekendu i okazało się że mój EPC3208 nie świeci się.

Podłączyłem drugi zasilacz i niestety też nie zapala się.

Macie jakiś pomysł co mogę sprawdzić?
_________________
Ostatnio zmieniony przez Rafal 30-07-2019, 18:38, w całości zmieniany 1 raz  
 
  jarpen
 
Nieznajomy 
classic master

Pomógł: 6 razy
Dołączył: 09 Maj 2019
Posty: 270
Wysłany: 28-07-2019, 20:25   

Pozostaje wymiana na connectbox :P
  Nieznajomy
 
jarpen 
light master


Dołączył: 29 Paź 2014
Posty: 73
Skąd: Katowice
Wysłany: 28-07-2019, 20:27   

Nieznajomy napisał/a:
Pozostaje wymiana na connectbox :P


Nie strasz!
Leży w szafie ale nie chcę go uruchamiać:/
_________________
 
  jarpen
 
hsurim 
ultra master


Pomógł: 10 razy
Dołączył: 04 Mar 2009
Posty: 1056
Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-07-2019, 20:27   

A nie ma z tyłu wyłącznika ? :D
 
 
jarpen 
light master


Dołączył: 29 Paź 2014
Posty: 73
Skąd: Katowice
Wysłany: 28-07-2019, 20:44   

hsurim napisał/a:
A nie ma z tyłu wyłącznika ? :D


Ma wyłącznik i jest włączony.
_________________
 
  jarpen
 
hsurim 
ultra master


Pomógł: 10 razy
Dołączył: 04 Mar 2009
Posty: 1056
Skąd: Warszawa
Wysłany: 29-07-2019, 16:24   

Zajrzyj do środka modemu i sprawdź czy dochodzi zasilanie przez ten wyłącznik
 
 
jarpen 
light master


Dołączył: 29 Paź 2014
Posty: 73
Skąd: Katowice
Wysłany: 29-07-2019, 22:53   

hsurim napisał/a:
Zajrzyj do środka modemu i sprawdź czy dochodzi zasilanie przez ten wyłącznik


Chyba jednak to nie modem a zasilacz. A moj drugi zapasowy chyba w ogole nie działa.
Zerknij na zdjęcie i zobacz czy dobrze wnioskuje.

20190729_225228.jpg
Plik
Plik ściągnięto 12 raz(y) 298,52 KB

_________________
 
  jarpen
 
hsurim 
ultra master


Pomógł: 10 razy
Dołączył: 04 Mar 2009
Posty: 1056
Skąd: Warszawa
Wysłany: 30-07-2019, 13:00   

Wygląda, że faktycznie zasilacz ...
 
 
TęczowyMiś 
light master

Dołączył: 30 Lip 2019
Posty: 54
Wysłany: 30-07-2019, 13:57   

Jakbyś miał kłopoty z zorganizowaniem takiego zasilacza to mogę sprzedać.
 
 
jarpen 
light master


Dołączył: 29 Paź 2014
Posty: 73
Skąd: Katowice
Wysłany: 30-07-2019, 14:11   

TęczowyMiś napisał/a:
Jakbyś miał kłopoty z zorganizowaniem takiego zasilacza to mogę sprzedać.


Spoko, dam znać jakby co.
_________________
 
  jarpen
 
Rafal 
Moderator


Pomógł: 14 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 527
Wysłany: 30-07-2019, 18:37   

Problem rozwiązany - temat zamykam
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,19 sekundy. Zapytań do SQL: 17
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: