Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
HBO Max w UPC
Autor Wiadomość
pok5 
Klikacz

Wysłany: 20-06-2024, 19:44   

Ma ktoś może taką sytuację, że ma zobowiązanie jeszcze na stare HBO Max? Podobno wtedy do końca umowy jest pakiet premium. I ciekawi mnie jak się wyświetla ten pakiet w samym Maxie. I w moje upc. Dlatego, że ja podpisałem umówię na HBO Max oficjalnie 11go, a nie "przed 11tym" I mam to ciekawie rozdzielone, bo w zakładce HBO HD premium mam umowę do 10-06-2025, a w zakładce HBO Max mam teraz "bez zobowiązań". Na ten moment na Max mam "pakiet premium (miesięcznie)". I zastanawiam się czy jest to to promocyjne na 3 miesiące czy do końca umowy. Oczywiście na infolinii nikt na to jednoznacznie nie umie odpowiedzieć.

sunnysunday 
easy master

Wysłany: 20-07-2024, 15:36   

Jestem zalogowany na Xiaomi Mi box , ściągnąłem aplikację MAX na telefon i podane dane logowania nie pasują pomimo, że na stronę MAXA normalnie się loguję. Gdzie popełniam błąd ?

swat997 
ultra master

Wysłany: 22-07-2024, 12:55   

Może Caps Lock'a masz włączonego? :lol:

sunnysunday 
easy master

Wysłany: 22-07-2024, 19:25   

Napisałem do (UPC) PLAY i ponownie przeprowadzili aktywację, już jest ok.

s.burczymucha 
classic master

Wysłany: 23-07-2024, 07:34   

Złożyłem rezygnację z HBO w UPC/Play, minął termin odłączenia usług (miesiąc), ja dalej w MAX widzę, że pakiet rozlicza UPC i nie mogę nim sam zarządzać.

Kiedy Play wysyła informację do Max?

-Zuzia 
plus master

Pomogła: 9 razy
Wysłany: 24-07-2024, 11:39   

Trudno powiedzieć. W Vectrze, po upływie terminu odłączenia, MAX działał mnie jeszcze kilka tygodni gratis. Wygląda jakby nie przejmowali się zbytnio sztywnymi terminami.

Neo10 
ultra master

Wysłany: 24-07-2024, 12:10   

s.burczymucha napisał/a:
Złożyłem rezygnację z HBO w UPC/Play, minął termin odłączenia usług (miesiąc), ja dalej w MAX widzę, że pakiet rozlicza UPC i nie mogę nim sam zarządzać.

Kiedy Play wysyła informację do Max?

Znajomy np nc+ nie ma od jakiś 4 czy 5 lat a hbo obecnie max nadal działa i przeszło przez hbo go do hbo max a obecnie do max. :P Także różnie bywa z tymi odłączeniami bo nawet pisał do nich na początku parę razy aby odłączyli i nic to nie dało ;)

s.burczymucha 
classic master

Wysłany: 25-07-2024, 07:15   

Niezłe jaja ;)

Mi zależy na odłączeniu, bo chce sam zarządzać pakietem, w szczególności dokupić sport, czego przez Play/UPC nie zrobię.

Złożyłem reklamację w Play, dostałem odpowiedź, że o ile okres wypowiedzenia biegł miesiąc od momentu złożenia i skończył mi się w połowie lipca, to z MAX rozliczają się pełnymi miesiącami, więc sierpień ;) zobaczymy

swat997 
ultra master

Wysłany: 25-07-2024, 09:32   

Niezły burdel mają w tym UPC/Play Archeo :mrgreen:

W UPC jakiś czas temu, chyba koło świąt, włączali wszystkim na jakiś czas promocyjnie Canal+.
U mnie działało to, zamiast chyba 2 tygodni, z pół roku, aż pewnego dnia przestało.
Nie pisałem, nie żaliłem się, nie awanturowałem się. Od czasu do czasu coś się zobaczyło. :roll:

SuperGod 
plus master

Wysłany: 25-07-2024, 18:09   

U mnie naliczyli rachunek za lipiec, a sprzętu, usług nie mam już od ponad miesiąca.
Robią korektę do następnej korekty. Burdel na kółkach, ale jestem już wolny od PLAY zarazy :mrgreen:
TV dalej na bezterminowej.

michuer 
easy master

Wysłany: 31-07-2024, 15:49   

Ja ostatnio byłem w USA i aplikacja MAX przełożyła się na rynek lokalny , normalnie działała ale to co zobaczyłem w ofercie jest nie do opisania :
wniosek HBO robi nas w konia ,oferta w PL w porównaniu do USA to jakiś kosmos np:
bajki TOM JERRY ZE Studnia MGM całe sezony bez cenzury
Zwariowane melodie ( te stare całe sezony ) bez cenzury
Hanna barbera ( bajki lata 50-,60) całe sezony
kolekcje TCM lata, 20,30,40,50,60,70,80,90 !
mogole dużo więcej filmów Warner Bros
mniej tvn , ( chociaż tez są nasze produkcje )

i co wy na to ?

swat997 
ultra master

Wysłany: 31-07-2024, 22:08   

Co tu się dziwić? Widocznie na te swoje licencje u nas dali ceny zaporowe.
Wiadomo, że u siebie dadzą w ofercie zawsze dużo więcej.

-Zuzia 
plus master

Pomogła: 9 razy
Wysłany: 31-07-2024, 22:39   

michuer napisał/a:
Ja ostatnio byłem w USA i aplikacja MAX przełożyła się na rynek lokalny , normalnie działała ale to co zobaczyłem w ofercie jest nie do opisania :
wniosek HBO robi nas w konia ,oferta w PL w porównaniu do USA to jakiś kosmos np:
bajki TOM JERRY ZE Studnia MGM całe sezony bez cenzury
Zwariowane melodie ( te stare całe sezony ) bez cenzury
Hanna barbera ( bajki lata 50-,60) całe sezony
kolekcje TCM lata, 20,30,40,50,60,70,80,90 !
mogole dużo więcej filmów Warner Bros
mniej tvn , ( chociaż tez są nasze produkcje )

i co wy na to ?
Przewaga jest ilościowa, ok. 500 tytułów więcej w wersji amerykańskiej, mają też darmowy pakiet sportowy, ale plan Premium to wydatek 20.99$ miesięcznie. Natomiast w polskim MAX masz kanały HBO, HBO2 i HBO3, których Amerykanie nie mają.

stivi 
ultra master

Wysłany: 03-08-2024, 07:43   

Witam ,
w 'moje uslugi" czy jak to kiedys bylo "moje upc" mam oferte promocyjna na pakiety MAXa
zarowno standardowy jak i premium po 24.99 miesiecznie, zobowiazanie na 12 mies ...Roznice miedzy nimi znam ale nie widze tam odpowiedzi na 1 pytanie . Czy mozna juz w PLAY dokupic pakiet sportowy , generalnie zalezy mi na GP zuzel....Czy to tylko bezposrednio w MAXie ????
  stivi

atomix 
chello guru

Wysłany: 03-08-2024, 08:33   

Obecnie możliwość zakupu pakietu sportowego w Max, jest tylko w przypadku subskrypcji bezpośredniej. Nie przez pośredników typu operatorzy kablowi.

Odpowiedz do tematu