HBO Max w UPC |
Autor |
Wiadomość |
-Zuzia
plus master

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 27 Paź 2020 Posty: 646
|
Wysłany: 11-06-2024, 13:24
|
|
|
bodi napisał/a: | Pytanie czy będzie można do obecnej subskrypcji dołożyć pakiet sportowy? | Nie jest możliwy zakup dodatkowego pakietu TV i Sportu mając MAX przez operatora. Zwraca komunikat: "Niestety, pakiet dodatkowy Kanały TV i Sport nie jest w tej chwili dostępny w subskrypcjach rozliczanych za pośrednictwem Twojego dostawcy." Zmiana pakietu też nie jest możliwa. Jak komuś zależy na sporcie i kanałach telewizyjnych, to subskrypcja bezpośrednia wskazana. Podstawowe telewizyjne HBO, HBO2, HBO3 są w pakiecie bazowym również przy subskrypcji MAX przez operatorów, tyle dobrze. |
|
 |
pok5
Klikacz
|
Wysłany: 11-06-2024, 13:33
|
|
|
bodi napisał/a: | Pytanie czy będzie można do obecnej subskrypcji dołożyć pakiet sportowy? Bo jak klikam na stronie wykup tego pakietu toi wyskakuje informacja że na ten moment UPC nie oferuje takiej możliwości. |
Kto to wie. Na ten moment to nawet UPC/Play nie oferują rejestracji konta w nowym serwisie. Nie ma nowej oferty. Dają ciała na całej linii. Do północy była jeszcze oferta HBO Max, której rejestracja już wczoraj nie działała poprawnie. |
|
|
|
 |
-Zuzia
plus master

|
Wysłany: 11-06-2024, 13:43
|
|
|
Komunikat jak wyżej uzyskałam na koncie MAX po dawnym HBO MAX, jeszcze ze starej promocji mikołajkowej. Tak samo jest w Vectrze, co też udało mi się sprawdzić. Chyba nie bug, a zamierzone, dbają o swoją linię interesów, stąd taka okrojona funkcjonalność. Mnie nie przeszkadza, bo i tak tylko czasem jakiś film obejrzę, ale pewnie będzie spora rzesza zawiedzionych. Wrzucam skrin z komunikatem, próba zakupu kończy się fiaskiem.
Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
|
|
 |
swat997
ultra master
|
Wysłany: 11-06-2024, 17:56
|
|
|
-Zuzia napisał/a: | bodi napisał/a: | Pytanie czy będzie można do obecnej subskrypcji dołożyć pakiet sportowy? | Nie jest możliwy zakup dodatkowego pakietu TV i Sportu mając MAX przez operatora. Zwraca komunikat: "Niestety, pakiet dodatkowy Kanały TV i Sport nie jest w tej chwili dostępny w subskrypcjach rozliczanych za pośrednictwem Twojego dostawcy." Zmiana pakietu też nie jest możliwa. Jak komuś zależy na sporcie i kanałach telewizyjnych, to subskrypcja bezpośrednia wskazana... |
Nie korzystam z UPC/Play.
Ja mam HBO bezpośrednio od nich za 19.99.
Po zmianie na MAX mam ten sam pakiet Premium 4K - za tę samą kwotę.
I mam też ten sam komunikat o niedostępności pakietu TV i sport.
Widocznie w ten sposób chcą "zmusić" abonentów do rezygnacji z tańszej opcji i przejscia na droższe nowe pakiety. Taki chwyt marketingowy |
|
 |
PavelZet
easy master
|
Wysłany: 11-06-2024, 18:22
|
|
|
Przed godz. 13 rozmawiałem z Play na chat - proste pytanie co się dzieje z HBO a teraz Max - pakiet za punkty w tej ich TV nowej generacji zniknął, na głównej stronie link prowadzi nie do HBO Max a do strony głównej, jakiejkolwiek informacji zero, jak wykupić Max za punkty? Konsultant najpierw napisał, że dzisiaj premiera, że za wcześnie... a później poprosił o chwilę to postara się zorientować, bo sami nie wiedza co się z tym dzieje. Czekałem kilkanaście minut - wrócił z info, że ceny na stronie Max już są (jakbym nie wiedział) ale u nich nikt nic nie wie jak to będzie wyglądało w ich własnej ofercie - sami czekają na jakieś informacje od ściśle nieokreślonego kogoś. Przez chwilę zastanawiałem się czy widzą, że pracują w spółce P4. Określnie bałagan jest naprawdę łagodne. A myślałem, że UPC w ostatnich miesiącach przed zamknięciem biło rekordy chaosu - myliłem się. P4 ma czarny pas i kilka DAN w tej dyscyplinie. |
|
|
|
 |
swat997
ultra master
|
Wysłany: 11-06-2024, 18:31
|
|
|
|
|
 |
pok5
Klikacz
|
Wysłany: 11-06-2024, 18:33
|
|
|
PavelZet napisał/a: | Przed godz. 13 rozmawiałem z Play na chat - proste pytanie co się dzieje z HBO a teraz Max - pakiet za punkty w tej ich TV nowej generacji zniknął, na głównej stronie link prowadzi nie do HBO Max a do strony głównej, jakiejkolwiek informacji zero, jak wykupić Max za punkty? Konsultant najpierw napisał, że dzisiaj premiera, że za wcześnie... a później poprosił o chwilę to postara się zorientować, bo sami nie wiedza co się z tym dzieje. Czekałem kilkanaście minut - wrócił z info, że ceny na stronie Max już są (jakbym nie wiedział) ale u nich nikt nic nie wie jak to będzie wyglądało w ich własnej ofercie - sami czekają na jakieś informacje od ściśle nieokreślonego kogoś. Przez chwilę zastanawiałem się czy widzą, że pracują w spółce P4. Określnie bałagan jest naprawdę łagodne. A myślałem, że UPC w ostatnich miesiącach przed zamknięciem biło rekordy chaosu - myliłem się. P4 ma czarny pas i kilka DAN w tej dyscyplinie. |
Ja kupiłem wczoraj jak jeszcze był HBO Max z nadzieją, że ogarnę konto przed zmianą na Max, a tu link aktywacyjny przenosił już na Max, a nie HBO Max, i on nie działał. Od dzisiaj w zakładce do aktywacji non stop generuje mi błąd pobierania linku aktywacyjnego, więc mam usługę do której nie mam dostępu. Konsultant zrobił zgłoszenie na infolinii. Jak nie ogarną się, to wypowiem umowę, i tyle. |
|
|
|
 |
YogiCK
easy master

Pomógł: 4 razy Dołączył: 25 Lut 2011 Posty: 49 Skąd: Varsovie
|
Wysłany: 11-06-2024, 18:44
|
|
|
Przecież na infolinii / czacie pracują ludzie z łapanki zatrudnieni w zewnętrznej firmie, najczęściej studenci dorabiający sobie po zajęciach na uczelni. Pewnie nie dostali żadnego info z P4 co i jak, więc nie mają co powiedzieć konkretnie. |
|
|
|
 |
-Zuzia
plus master

|
Wysłany: 12-06-2024, 00:20
|
|
|
Tymczasem u konkurencji wzorcowo, kto by pomyślał, że Vectra ich wyprzedzi. W sensie organizacji, bo oferta słaba, przeniesienie do Premium do 30 września, potem Standard. Taką informację rozsyłają w mailowo, a na stronie od wczoraj jest pełna oferta z MAX. Play też już coś oferuje. Szału nie ma.
1) Pakiet MAX Standard + Kanały HBO za 24,99 zł/mies. przez 12 mies., następnie 29,99 zł/mies. z darmową aktywacją.
2) Pakiet MAX Premium + Kanały HBO za 44,99 zł/mies. przez 12 mies., następnie 49,99 zł/mies. z darmową aktywacją. |
|
 |
ZIOMCZYK
easy master
|
Wysłany: 12-06-2024, 09:19
|
|
|
Mnie kuszą takimi cenami 😉
IMG_0995.jpeg
|
 |
Plik ściągnięto 35 raz(y) 333,78 KB |
|
|
|
|
 |
atomix
chello guru
Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 3636 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 12-06-2024, 10:28
|
|
|
swat997 napisał/a: | Nie korzystam z UPC/Play.
Ja mam HBO bezpośrednio od nich za 19.99.
Po zmianie na MAX mam ten sam pakiet Premium 4K - za tę samą kwotę.
I mam też ten sam komunikat o niedostępności pakietu TV i sport. |
Nie masz pakietu Premium tylko "Pakiet przed Max"
Z funkcjonalnościami jak w HBO Max, czyli 4K, ale nie jest to pakiet Premium.
I chyba nie jest on też traktowany jako pakiet bazowy Maxa, więc pewnie wszystkie modyfikacje pakietu tylko z nowymi Maxa. |
|
|
|
 |
kosher
easy master
|
Wysłany: 12-06-2024, 11:01
|
|
|
PavelZet napisał/a: | Przed godz. 13 rozmawiałem z Play na chat - proste pytanie co się dzieje z HBO a teraz Max - pakiet za punkty w tej ich TV nowej generacji zniknął, na głównej stronie link prowadzi nie do HBO Max a do strony głównej, jakiejkolwiek informacji zero, jak wykupić Max za punkty? Konsultant najpierw napisał, że dzisiaj premiera, że za wcześnie... a później poprosił o chwilę to postara się zorientować, bo sami nie wiedza co się z tym dzieje. Czekałem kilkanaście minut - wrócił z info, że ceny na stronie Max już są (jakbym nie wiedział) ale u nich nikt nic nie wie jak to będzie wyglądało w ich własnej ofercie - sami czekają na jakieś informacje od ściśle nieokreślonego kogoś. Przez chwilę zastanawiałem się czy widzą, że pracują w spółce P4. Określnie bałagan jest naprawdę łagodne. A myślałem, że UPC w ostatnich miesiącach przed zamknięciem biło rekordy chaosu - myliłem się. P4 ma czarny pas i kilka DAN w tej dyscyplinie. |
Play to są magicy. W wybranych stacjonarnych punktach będąc dawnym klientem UPC nadal nie mają opcji przedstawienia nowej oferty na internet+tv. Trzeba pójść do takiego punktu który takie uprawnienia posiada- w Warszawie najchętniej kierują na Al. Jana Pawła II, bo tam był po prostu dawny salon UPC. Także niby wszystko w Play, ale UPC wciąż funkcjonuje u nich trochę jako osobny byt. |
|
|
|
 |
grzech1991
plus master
|
Wysłany: 12-06-2024, 12:57
|
|
|
zmergowanie takiej firmy do jednego bytu to jest kilka lat, u orange tak było |
|
|
|
 |
-Zuzia
plus master

|
Wysłany: 12-06-2024, 15:33
|
|
|
ZIOMCZYK napisał/a: | Mnie kuszą takimi cenami 😉 | Ta sama oferta, o której pisałam, widocznie innych promocji nie mają Regulaminy w załączniku.
Jest pewien ficzer, dotyczy on wszystkich kont MAX, bez znaczenia, czy kupionych bezpośrednio, czy przez operatora. Wiadomość ukryta ze zrozumiałych względów. Żeby dłużej podziałało Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
MAX_Standard_na_rok.pdf.zip
|
Pobierz Plik ściągnięto 49 raz(y) 26,25 KB |
MAX_Premium_na_rok.pdf.zip
|
Pobierz Plik ściągnięto 105 raz(y) 26,21 KB |
|
|
 |
m4g3r
Klikacz
|
Wysłany: 12-06-2024, 16:19
|
|
|
Ok, czyli nie tylko ja dalej jako abonent UPC nie wiem co mam i na ile? XD Play to żart. |
|
|
|
 |
|