Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pogaduchy o ofercie/promocjach w PLAY (UPC) - część 6
Autor Wiadomość
Plutonowy 
Klikacz

Wysłany: 15-09-2023, 14:12   

Hej,
Składałeś wypowiedzenie? Czy co zrobiłeś że dostałeś taka ofertę? W sumie chętnie bym takie coś wziął, ale bez multiroom więc pewnie byłoby trochę taniej.
Kończy mi się umowa w listopadzie, dzisiaj dzwoniłem to mi play nic nie miał do zaproponowania.

Zadzwoniłem do DUK i taka ofertę mi przedstawili. za te 121,99 PLN. Powiedziałem, że się namyślę i żeby zadzwonił w środę, ale nie zadzwonił więc zadzwoniłem znowu na DUK w czwartek i gość mi przedstawił ofertę taką samą ale z mniejszym netem 300MB, za 116,98PLN.
Dobrze mieć przygotowana kontr oferte, ja taka miałem

Woocash 
light master

Wysłany: 15-09-2023, 19:21   

TVN24 działa od pakietu Start

Krisu1163 
Klikacz

Wysłany: 15-09-2023, 21:11   

krys121 napisał/a:
Krisu1163 napisał/a:
pakiet Horizon max z nagrywarką - 103,99 zł,

Za 54zł to mam

Krisu1163 napisał/a:
pakiet Horizon max z nagrywarką - 103,99 zł,

Za tą cene mam całość jak w podpisie, a mam wszystko co ty oprócz HBO, ale za to mam drugi multiroom i viaplay. 261zł to masakra cena :(

300zł z Viaplay? Kurde konsultant jak to mówił chyba sam nie mógł wytrzymać ze śmiechu że tak denna ofertę komuś proponuje.

Obniżył bym neta u ciebie do 600 (i tak róznicy nie odczujesz) i całość by była warta maks 100zł z viaplay 120zł a nie 300 :)

Wypowiedziałem dziś umowę.. ciekawe czy zadzwonią z jakąś ofertą.. gość w punkcie nawet zbytnio nie był zainteresowany żeby mnie jakoś zachęcić, zapytał tylko jaki jest powód rezygnacji i jak się dowiedział, że cena usługi znacznie przewyższająca ofertę dla nowych klientów, wzruszył ramionami, stwierdzając, że niestety nic nie może na to poradzić i powiedział w jaki sposób zdać za miesiąc sprzęt.. sic! Widać walka o klienta na całego hehe..

maniak89 
Klikacz

Wysłany: 17-09-2023, 08:56   

Plutonowy napisał/a:
Hej,
Składałeś wypowiedzenie? Czy co zrobiłeś że dostałeś taka ofertę? W sumie chętnie bym takie coś wziął, ale bez multiroom więc pewnie byłoby trochę taniej.
Kończy mi się umowa w listopadzie, dzisiaj dzwoniłem to mi play nic nie miał do zaproponowania.

Zadzwoniłem do DUK i taka ofertę mi przedstawili. za te 121,99 PLN. Powiedziałem, że się namyślę i żeby zadzwonił w środę, ale nie zadzwonił więc zadzwoniłem znowu na DUK w czwartek i gość mi przedstawił ofertę taką samą ale z mniejszym netem 300MB, za 116,98PLN.

Dzięki za odpowiedź, na jaki numer dzwoniłeś do DUK? Bo ja rozmawiałem przez infolonie Play i trafiłem na tak niogarnieta Panią, że masakra
Jako kontr ofertę to propozycje konkurencji przedstawiałeś?

Plutonowy 
Klikacz

Wysłany: 18-09-2023, 14:06   

Plutonowy napisał/a:
Hej,

Dzięki za odpowiedź, na jaki numer dzwoniłeś do DUK? Bo ja rozmawiałem przez infolonie Play i trafiłem na tak niogarnieta Panią, że masakra
Jako kontr ofertę to propozycje konkurencji przedstawiałeś?

Dzwoniłem na 813813813. Tak przedstawiłem i kontrofertę z Netii, bo u mnie teraz podłączają i dawali mi prawie to samo co UPC. Propozycja z Netii, wynosiła 116 PLN jeżeli się uwzględniło 3 miesiące za 0, które oferowali. No ale przy obecnej propozycji z UPC to nie ma sensu przechodzić, tymbardziej,że nie wiem jak ta netia będzie śmigać.

ispep 
Klikacz

Wysłany: 18-09-2023, 22:28   

150Mb/s, select HD, multiroom i telefon stacjonarny za 70,96zł na umowie bezterminowej. Pytanie idzie ugrać lepszy internet w niższej cenie ? czy mam się cieszy to co mam hehe

macia 
Klikacz

Wysłany: 19-09-2023, 09:41   

Cześć.
Jestem na bezterminówce 80 zł bez groszy za internet 300 i tv max hd (chyba:) jest tam około 170 kanałów. Czy wypowiadając umowę da się to samo zrobić taniej?
Na klatce schodowej ogłasza się przedstawiciel z ofertą na rok za 51 zł - internet 300 + tv 165 kanałów. Tylko nie wiem, co po tych 12 miesiącach, a nie chcę w jakiś kanał się wpuścić.

debian33 
light master

Wysłany: 19-09-2023, 10:04   

kończy mi się umowa i obecnie mam łacze 150 mb/s, chciałbym odnowić umowe i powalczyć o dobrą ceną na 300 mb/s. Ile obecnie kosztuje 300 przy odnowieniu oczywiście TV+Net i dodatki :)
  debian33

knoxville 
classic master

Wysłany: 19-09-2023, 11:25   

Witam. Czy jako użytkownik UPC (teraz PLAY) Jestem klientem PLAY czy nie jestem klientem PLAY (chodzi o wybór usług) oraz czy można zostawić Moduł CI+ czy wymiana na dekoder PLAY ??

snow.leopard 
easy master

Wysłany: 19-09-2023, 13:59   

1,5 miesiące temu przedłużenie zobowiązania na 24m: net 300mb/s, TV Horizon MAX z nagr. cena 75zł. Nazwa promocji: Twój Internet z Telewizją XVIII (2023-1)

Dziku 
light master

Wysłany: 19-09-2023, 16:51   

knoxville napisał/a:
Witam. Czy jako użytkownik UPC (teraz PLAY) Jestem klientem PLAY czy nie jestem klientem PLAY (chodzi o wybór usług) oraz czy można zostawić Moduł CI+ czy wymiana na dekoder PLAY ??

Niestety NIE jesteś klientem PLAY , przerobiłem ten temat z konsultantami z PLAY bo też mnie ten temat interesował.

rysio777 
easy master

Wysłany: 19-09-2023, 16:54   

macia napisał/a:
Cześć.
Jestem na bezterminówce 80 zł bez groszy za internet 300 i tv max hd (chyba:) jest tam około 170 kanałów. Czy wypowiadając umowę da się to samo zrobić taniej?
Na klatce schodowej ogłasza się przedstawiciel z ofertą na rok za 51 zł - internet 300 + tv 165 kanałów. Tylko nie wiem, co po tych 12 miesiącach, a nie chcę w jakiś kanał się wpuścić.

Zadzwoń i zapytaj albo napisz z jakiej firmy, to jak będzie u mnie taka możliwość to ja zadzwonię. Za tę kasę ja bym brał, teraz płacę tak jak TY.

Sigmund 
classic master

Wysłany: 19-09-2023, 20:35   

Dziku napisał/a:
knoxville napisał/a:

Niestety NIE jesteś klientem PLAY , przerobiłem ten temat z konsultantami z PLAY bo też mnie ten temat interesował.

W sumie jakby ktoś miał czas i chęć to mógłby się z nimi posprzeczać (ja nie chcę, bo usług Play chcę mieć jak najmniej, bo nie po to od nich uciekałem, żeby wracać, wystarczy, że UPC kupili), bo przecież od września rozsyłają takie powiadomienia, tak jak i w danych do przelewów mamy już P4 (choć numer rachunku został przejęty i pozostaje niezmieniony).

p4.png
komunikat
Plik ściągnięto 85 raz(y) 64,97 KB

glaniu 
Klikacz

Wysłany: 20-09-2023, 10:44   

Witam, obecnie posiadam w UPC internet 750mb, telewizja max, canal plus, polsat sport premium + eleven, canal plus prestige, viaplay, multiroom i za wszystko płacę 136 zł.
Wypowiedzenie złożone natomiast Pani, która do mnie dzwoniła twierdzi że takiej oferty na pewno już nie dostanę i proponuje mi przejście do play gdzie prponuje internet 600 mb, telewizja max, polsat sport premium + eleven, multiroom za 105 zł plus mogę sobie aktywować canal plus online za 39,99 zł. Proszę o opnie czy to jest max co można obecnie wyrwać przy przedłużaniu umowy ? czy ktoś może coś lepszego dostał ?

michuer 
Klikacz

Wysłany: 20-09-2023, 23:39   

Do mnie dzwonili z play już dziś pomimo ważnej umowy do 01/24
Obecnie mam
Pakiet max
Net 150
Karta SIM 1 zł 100minut /sms
HBO
Płacę z74.99 zł brutto
Propozycja Pani z play to co mam tylko internet 300 w cenie 119.90 brutto umowa na 24 miesiące
Poprosiłem żeby dzwoniła do głupszych niż ona i się rozłączyłem
Nie pasuje im to zostawię sam internet albo wezmę z netii i naziemna tyle i tak na 170 programach nie ma co oglądać

Odpowiedz do tematu