Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
UPC TV 4K BOX
Autor Wiadomość
LNR 
ultra master


Pomógł: 10 razy
Dołączył: 28 Wrz 2012
Posty: 1476
Skąd: Warszawa
Wysłany: 15-01-2022, 00:28   

Drodzy, ile najtaniej w DUK jest jakbym chciał sobie 4K boxa dobrać w ramach multirooma?
_________________
 
 
stivi 
ultra master

Dołączył: 25 Paź 2009
Posty: 1004
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 15-01-2022, 04:04   

mentoss napisał/a:
Witam

Czy dekoder 4 posiada funkcje wzmocnienia dźwięku ? na horizonie działa to kiepsko(dźwięk jest cichy),za to na mediaboxie działało to elegancko mozna było zwiekszać/zmniejszać glosność i na pilocie z tv jak i dekoderze.


Nie ma takiej opcji dźwięk jest stały...
  stivi
 
mentoss 
easy master


Dołączył: 13 Kwi 2019
Posty: 33
Wysłany: 15-01-2022, 10:44   

Drugi dzięki za info, czy ten 4k dekoder działa szybciej od Horizona?
 
 
tresor 
easy master

Dołączył: 24 Lut 2015
Posty: 30
Wysłany: 15-01-2022, 15:53   

Witam, na box 4k nie ma aplikacji VIAPLAY jest jakaś możliwość zainstalowania?
 
 
Rostoff 
plus master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 323
Skąd: Mielec
Wysłany: 15-01-2022, 18:51   

tresor napisał/a:
Witam, na box 4k nie ma aplikacji VIAPLAY jest jakaś możliwość zainstalowania?


Nie
_________________
  rostoff
 
ralf 
ultra master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 09 Cze 2005
Posty: 791
Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 15-01-2022, 18:51   

Nie ma takiej możliwości.
_________________
  ralf
 
Eryk16 
Klikacz

Dołączył: 11 Sty 2022
Posty: 4
Wysłany: 18-01-2022, 17:49   

Dekoder 4k jaką przedłużkę USB zastosować?,.Stosowałem dwie, dekoder zasilanie dostaje ale dioda czerwona i na ekranie sprawdź połączenie USB.
 
 
stivi 
ultra master

Dołączył: 25 Paź 2009
Posty: 1004
Skąd: Gdańsk
Wysłany: Wczoraj 9:03   

Witam, wczoraj wszedłem w pozycje nagrane i zauważyłem po prawej stronie (wcześniej albo nie wpadło mi w oko albo nie było) opcja "zarządzania pojemnością" wszedłem ale trzeba podać PIN podałem standardowy 0000 1234 1111 ale żaden nie zadziałal i zablokowało mnie na 15 min. Ktoś wie może i co chodzi z tą pojemnością ???
  stivi
 
Tomala-k 
Klikacz

Dołączył: 10 Lis 2020
Posty: 10
Wysłany: Wczoraj 18:48   

No właśnie. Chyba coś się dzieje bo mam trochę miejsca i w opcjach wskazywało olosc miejsca na nagrania. A teraz pokazuje zurzyte 0%.
 
 
maciek_b 
Klikacz

Dołączył: 20 Gru 2021
Posty: 2
Wysłany: Wczoraj 21:06   

U mnie PIN 0000 działa.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: