Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
przedłużenie umowy w UPC
Autor Wiadomość
szunaj 
Klikacz

Dołączył: 30 Gru 2019
Posty: 12
Wysłany: 29-04-2021, 17:01   

taggan napisał/a:
kaykay, Pakiet ok. 25 kanałów START jest odkodowany i jeżeli masz telewizor z DVB-C, to będzie działał, mimo że będziesz płacił tylko za internet.

Odłączyłem Horizona i na samym kablu znalazł mi tylko 14 kanałów. Pakiet "Start" uruchamia się tylko gdy nie masz telewizji?
 
 
taggan 
plus master

Pomógł: 6 razy
Dołączył: 04 Lip 2010
Posty: 397
Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-05-2021, 12:50   

szunaj napisał/a:
taggan napisał/a:
kaykay, Pakiet ok. 25 kanałów START jest odkodowany i jeżeli masz telewizor z DVB-C, to będzie działał, mimo że będziesz płacił tylko za internet.

Odłączyłem Horizona i na samym kablu znalazł mi tylko 14 kanałów. Pakiet "Start" uruchamia się tylko gdy nie masz telewizji?


Zrób wyszukiwanie pełne, jeżeli nie znajdzie - to na podstawie listy kanałów na upc.pl wyłuskaj brakujące kanały i prawdopodobnie będą one na jednym-dwóch muxach pomijanych z jakiegoś powodu przez Twój telewizor.
 
 
szunaj 
Klikacz

Dołączył: 30 Gru 2019
Posty: 12
Wysłany: 01-05-2021, 20:47   

To jakieś dziwne ,w tych 14 kanałach tylko TVP 1HD,TVP 2HD i PUSL2HD, reszta już nie jest HD. A przy wyszukiwaniu pełnym znajduje wszystkie kanały z sieci ale zakodowane.
 
 
daro33 
Klikacz

Dołączył: 15 Lut 2021
Posty: 9
Wysłany: 02-05-2021, 10:50   

wpisz wg tabeli w wojewodztwie w małopolskim jest

identyfikator sieci 43157
czestotliwość 554000
modulacja 256 QAM
symbol rate 6900000

powinno być ok 30 odkodowanych kanałów
  
  aaa
 
szunaj 
Klikacz

Dołączył: 30 Gru 2019
Posty: 12
Wysłany: 02-05-2021, 17:04   

Daję sobie spokój. Pełne wyszukiwanie znajduje 14 kanałów analogowych i ponad 1000 cyfrowych ale zakodowanych. Po wpisaniu tych danych ale dla dolnegośląska nie znajduje nic.Chciałem na koniec umowy zrezygnować z tv i pozostać tylko przy pakiecie "Start" ale nie mam już siły się męczyć z moim telewizorem. :(
 
 
Pi0tras 
Klikacz

Dołączył: 29 Gru 2014
Posty: 11
Wysłany: 02-05-2021, 20:04   

Przy wypowiedzeniu na jakie warunki można ostatnio liczyć przy prędkości 500, 750, 1000? Nie są one w ogóle widoczne w regulaminach jeżeli chodzi o internet, jest tylko 150 za 35 zł i 300 za 45.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: