Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Telefonia komórkowa w UPC
Autor Wiadomość
hsurim 
ultra master


Pomógł: 10 razy
Dołączył: 04 Mar 2009
Posty: 1024
Skąd: Warszawa
Wysłany: 07-08-2019, 07:46   

zylx napisał/a:
(...)
A tak przy okazji, co to za oferta? Ja mam 3xSIM ale 20gb do podziału i płacę 24,99zł. Chętnie bym zmienił na 60gb.

Wspominałem o tym na pierwszej stronie tego wątku.
PremiumMobile (infrastruktura Plusa)
Abonament no limit z 20GB za 24,70 brutto
Przy dwóch abonamentach 5 zł upustu co miesiąc
A przy trzech (i więcej), 10 zł upustu co miesiąc - 24,70 x 3 - 10 zł = 64,10 zł
Wypowiadasz umowę w dowolnym momencie z 30 dniowym wyprzedzeniem
 
 
Kasia 
chello master


Pomogła: 39 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 2793
Skąd: W-wa
Wysłany: 07-08-2019, 08:27   

A co po 20 GB? jest lejek?
_________________
 
 
brtk 
ultra master

Pomógł: 22 razy
Dołączył: 20 Mar 2017
Posty: 910
Skąd: Warszawa
Wysłany: 07-08-2019, 11:24   

Ja mam za 25zl 20GB prepaid w a2mobile, po 20GB lejek na 1Mb/s przez kolejne 5GB, potem 512Kb/s na stałe do końca. Pakiet na miesiąc, odnawialny. Też nadajniki plusa.
_________________
 
 
Breitner 
plus master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Cze 2012
Posty: 518
Wysłany: 07-08-2019, 14:23   

Mam abonament w T-Mobile i ofertę "T-Mobile - Bez Limitu" +20GB. Po wykorzystaniu 20GB prędkość spada do 1Mb/s, do końca cyklu rozliczeniowego, w którym nastąpiło wykorzystanie 20GB. Szczerze? To nawet się nie zbliżyłem do tych 20GB. więc net chodzi cały czas pełną parą.
_________________
 
 
antyjupisi 
plus master


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 12 Lut 2016
Posty: 490
Skąd: Śląsk
Wysłany: 08-08-2019, 13:57   

Jest jakas oferta gorsza od tej z jupisi? Przebijaja wszystko, dlatego domyslam sie, ze bede wciskac ulomnym na umysle albo schorowanym staruszkom co pamietaja, ze za komuny telefon tez byl drogi.
 
 
ogromny 
ultra master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 708
Wysłany: 08-08-2019, 15:21   

Tej oferty nie ma co rozstrzasac kolega antyjupisi, wyluskal to co najlepsze. A wrazie jakich kolwiek pytan i problemow infolinia wraz z moderatorami spolecznosci i tytanami bedzie odsylac gdzie sie da. Tylko zadnej konkretnej wskazowki sie nie dostanie juz teraz widac na spolecznosci jakie jest wsparcie tej vip uslugi
_________________
  ogromny
 
grzegorz 
plus master

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 26 Lip 2006
Posty: 418
Skąd: Warszawa
Wysłany: 18-05-2020, 09:22   

Czy ktoś się orientuje czy UPC działają takie usługi jak HD Voice jak i VoLTE?
 
 
hsurim 
ultra master


Pomógł: 10 razy
Dołączył: 04 Mar 2009
Posty: 1024
Skąd: Warszawa
Wysłany: 18-05-2020, 11:20   

Jak wejdziesz na ich stronę i wpiszesz te hasła w oknie 'czego szukasz", to się dowiesz, że ... "Nie znamy dokładnej odpowiedzi na Twoje pytanie"
Z tego można wyciągną wniosek, że NIE działają takie usługi.
  
 
 
JANUARY 
classic master

Pomógł: 7 razy
Dołączył: 04 Lip 2006
Posty: 269
Skąd: IIImiasto
Wysłany: 18-05-2020, 12:40   

Uaługa komórkowa UPC działa na sieci PLAY. W PLAYU natomiast : https://www.play.pl/uslugi/volte/

Jeśli się mylę, nich ktoś mnie poprawi.
_________________
  Yar13
 
Azar 
plus master


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2015
Posty: 560
Skąd: Katowice
Wysłany: 18-05-2020, 17:41   

W Playu działa Volte ale u wirtualnych operatorów jak UPC już nie.
_________________
 
 
grzegorz 
plus master

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 26 Lip 2006
Posty: 418
Skąd: Warszawa
Wysłany: 19-05-2020, 07:45   

Azar, u każdego wirtualnego operatora nie działają w/w usługi?


Jak z jakością rozmów u MVNO ? Czy jest zauważalne ze korzysta się z MVNO, czy zasięg i prędkość netu jak teraz jest dobry to czy MVNO będzie to samo ?
 
 
Azar 
plus master


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2015
Posty: 560
Skąd: Katowice
Wysłany: 19-05-2020, 08:53   

grzegorz, nigdy nie widziałem u żadnego MVNO Volte. HD voice u niektórych działa.
Tutaj na telepolis jest temat o tym https://www.telepolis.pl/...pic.php?t=92810 np. w Lajt Mobile HD voice działa. Miałem właśnie tam numer w lajcie i nie narzekałem na jakość rozmów oraz internet ale oni działają na Plusie.
_________________
 
 
grzegorz 
plus master

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 26 Lip 2006
Posty: 418
Skąd: Warszawa
Wysłany: 19-05-2020, 09:43   

Bedę chciał przenieś numer z Play-a do UPC, wiec zasięg mam sprawdzony
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,34 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: