Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Horizon GO i My Prime
Autor Wiadomość
zylx 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 01 Lip 2015
Posty: 2022
Wysłany: 28-10-2019, 08:17   

Możecie sobie założyć dodatkowe konta w Moim UPC do horizon go i oglądać z różnych kont.
_________________
 
 
homzik 
easy master

Dołączył: 24 Kwi 2015
Posty: 21
Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-11-2019, 08:25   

Chyba coś kombinują z Horizon GO, bo kolejność kanałów jest dziwna, przez przeglądarkę na komputerze nie da się oglądać starszych pozycji (działają tylko kanały live, w przypadku innych jest guzik "zaktualizuj abonament"), a logowanie do Mojego UPC też nie działa.
 
 
dudikn 
easy master

Dołączył: 06 Sie 2018
Posty: 27
Wysłany: 17-11-2019, 17:36   

Witam
Czy u Was też kanałów Polsat i TVN nie można oglądać na telefonie w aplikacji Horizon Go
 
 
brtk 
ultra master

Pomógł: 22 razy
Dołączył: 20 Mar 2017
Posty: 909
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-11-2019, 18:08   

Było pisane setki razy, nie można, bo tak się "dogadali", a właściwie nie dogadali z dostawcą treści.
_________________
 
 
sool 
easy master

Dołączył: 13 Kwi 2010
Posty: 20
Wysłany: 27-11-2019, 19:25   Problem z odtwarzaniem telewizji na zywo

Czy ktos z Was posiada Xiaomi Mi Box z AndroidTV i uzywa tam aplikacji Horizon? U mnie diagnostyka pokazuje pełna predkosc ale nie moge ogladac tv na zywo, działa z 10 sekund i zaczyna krecic kółkiem ze buforuje i nigdy nie przestaje. Co ciekawe filmy i seriale odtwarzaja sie bez problemów, a nawet replay tv moge wlaczyc cos co chwilke temu było na kanale i działa. Nie działa jedynie LiveTV. Na telefonie z Androidem i PC w przegladarce wszystko dziala. Problem jest jedynie z Xiaomi Mi Box.
Czy ktos moglbys sprawdzic czy mu działa poprawnie? Predkosc WiFi nie jest problemem bo Youtube 4k/60 działa no i reszta VOD w HorizonTV :( Nie wiem co zrobic?
 
 
zylx 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 01 Lip 2015
Posty: 2022
Wysłany: 27-11-2019, 21:18   

Ja mam Xiaomi Mi Box S i wszystko działa poprawnie.
_________________
 
 
sool 
easy master

Dołączył: 13 Kwi 2010
Posty: 20
Wysłany: 28-11-2019, 06:53   

zylx napisał/a:
Ja mam Xiaomi Mi Box S i wszystko działa poprawnie.


O to ciekawe, bo spojrzałem na forum UPC i tam ludzie tez piszą że im nie działa. Ciekawe od czego to zależy.
 
 
piotras71 
light master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Lut 2014
Posty: 141
Wysłany: 28-11-2019, 10:07   

Jest problem na każdym Android TV (mibox/shield itp), oby szybko naprawili.
 
 
zylx 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 01 Lip 2015
Posty: 2022
Wysłany: 28-11-2019, 10:14   

sool, Potwierdzam, dzisiaj już nie działa.
_________________
 
 
Bork 
classic master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 16 Wrz 2014
Posty: 261
Wysłany: 09-01-2020, 14:15   

Taki news z dzisiejszego dnia na stronie UPC, a przecież te programy nowe są już od grudnia....
http://media.upc.pl/82635...o-od-upc-polska

https://www.upc.pl/pdf/wy..._horizon_go.pdf
 
 
LNR 
ultra master


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 28 Wrz 2012
Posty: 1411
Skąd: W-wa
Wysłany: 10-01-2020, 20:12   

@Bork, tak czy owak dobrze wiedzieć. Dzisiaj się zdziwiłem jak zobaczyłem że można odpalić Cinemax ;)
_________________
 
 
Kronin 
classic master

Dołączył: 11 Sie 2008
Posty: 186
Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-01-2020, 20:34   

sool napisał/a:
zylx napisał/a:
Ja mam Xiaomi Mi Box S i wszystko działa poprawnie.


O to ciekawe, bo spojrzałem na forum UPC i tam ludzie tez piszą że im nie działa. Ciekawe od czego to zależy.


Wyszła aktualizacja dla Mi Boxa do Android 9.0, po aktualizacji Horizon TV przestaje działać, całe szczęście ja nie aktualizowałem swojego Mi Boxa :lol: . Ale mam inny problem, może ktoś z forum sprawdzić czy nie ma przycinek i cofnięć obrazu i dźwieku o sekundę na kanałach HBO i CINEMAX w HORIZON TV ? Bo u mnie na Mi BoX, TV Philips Android oraz TV Sony Android przycina te kanały :evil:
_________________
 
 
 
dudikn 
easy master

Dołączył: 06 Sie 2018
Posty: 27
Wysłany: 19-01-2020, 08:29   

witam
czy w Horizon Go oglądanym poprzez komórkową transmisję danych można ustawić jakość oglądania. Jest tylko opcja pobieranie wysoka niska ale to chyba nie to.
Pozdrawiam
 
 
grzegorzcze 
classic master

Dołączył: 08 Lip 2013
Posty: 207
Skąd: Tychy
Wysłany: 09-03-2020, 15:54   

dołączono Active family, na razie na samym końcu :mrgreen: , ot taka ciekawostka
_________________
 
 
Szeptacz
[Usunięty]

Wysłany: 02-05-2020, 17:18   

Jaka jest obecnie jakość bitrate na Horizon GO?
Czy już pojawiło się 1080p, czy nadal tylko 720p?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,41 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: