Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Głosowanie na Tryb Bridge w Orange Funbox 2.0/3.0
Autor Wiadomość
winforGD 
classic master

Pomógł: 5 razy
Dołączył: 23 Lut 2011
Posty: 281
Skąd: Gdynia
Wysłany: 23-11-2017, 05:29   Głosowanie na Tryb Bridge w Orange Funbox 2.0/3.0

Hej.

Ważna informacja dla wszystkich użytkowników Internetu Orange, którzy posiadają Funboxa 2.0/3.0. Na forum Orange (TUTAJ) rozpoczęło się głosowanie nad wprowadzeniem trybu bridge do w/w sprzętu. Im więcej osób zagłosuje, tym większa szansa na to, że Orange (wreszcie) wprowadzi tryb bridge.

Mam więc dwie prośby: po pierwsze proszę o zagłosowanie na forum Orange, a po drugie o rozpowszechnianie tej informacji, gdzie się tylko da (fejsbuki, znajomi itp.), aby jak największa ilość osób się o tym dowiedziała i zagłosowała. Nareszcie mamy szansę na otrzymanie trybu bridge. Nie zmarnujmy jej.

Dziękuję :mrgreen:
 
 
Gatki 
easy master

Dołączył: 25 Cze 2017
Posty: 31
Wysłany: 24-11-2017, 00:17   

Fajnie, w INEA też by się przydał Most w HG8247H. :]
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2665
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 24-11-2017, 18:46   

Nie masz bridge'a?
_________________
 
 
Gatki 
easy master

Dołączył: 25 Cze 2017
Posty: 31
Wysłany: 24-11-2017, 20:38   

Nie mam, opcja jest nieaktywna :(
 
 
MariuszHL 
classic master

Dołączył: 23 Lis 2015
Posty: 199
Skąd: Wrocław
Wysłany: 25-11-2017, 14:44   Re: Głosowanie na Tryb Bridge w Orange Funbox 2.0/3.0

winforGD napisał/a:
Hej.

Ważna informacja dla wszystkich użytkowników Internetu Orange, którzy posiadają Funboxa 2.0/3.0. Na forum Orange (TUTAJ) rozpoczęło się głosowanie nad wprowadzeniem trybu bridge do w/w sprzętu. Im więcej osób zagłosuje, tym większa szansa na to, że Orange (wreszcie) wprowadzi tryb bridge.

Mam więc dwie prośby: po pierwsze proszę o zagłosowanie na forum Orange, a po drugie o rozpowszechnianie tej informacji, gdzie się tylko da (fejsbuki, znajomi itp.), aby jak największa ilość osób się o tym dowiedziała i zagłosowała. Nareszcie mamy szansę na otrzymanie trybu bridge. Nie zmarnujmy jej.

Dziękuję :mrgreen:


Ten tryb miałby być dodany do FUNBOX 3.0 więc pewnikiem FUNBOX 2.0 oleją.
_________________
 
 
aster 
classic master


Dołączył: 03 Maj 2016
Posty: 181
Wysłany: 17-06-2018, 23:22   

Jak to się skończyło? W końcu dodali tryb bridge do Funbox 3.0?

Jeśli ktoś zamierza i tak używać własny router do wifi zamiast ich sprzętu to trzeba się bawić tak jak dawniej w Funboxa 2.0 z oddzielnym ONT?
 
 
vito007 
classic master

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 15 Maj 2009
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-06-2018, 15:43   

aster napisał/a:


Jeśli ktoś zamierza i tak używać własny router do wifi zamiast ich sprzętu to trzeba się bawić tak jak dawniej w Funboxa 2.0 z oddzielnym ONT?



A co w tym złego? ONT żre mniej prądu i zajmuje mniej miejsca niż FB3.
ONT dają bez problemu, tylko trzeba zażądać przy zamawianiu usługi.
_________________
 
 
aster 
classic master


Dołączył: 03 Maj 2016
Posty: 181
Wysłany: 21-06-2018, 11:26   

Dzięki, tylko się pytam. Ale mogę też swój router normalnie podłączyć do FB3 a w tym drugim po prostu wyłączyć wifi?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: