Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Horizon w multiroomie?
Autor Wiadomość
f0ku5 
light master

Dołączył: 18 Cze 2012
Posty: 78
Wysłany: 27-09-2017, 19:13   Horizon w multiroomie?

Panowie, szybkie pytanie, ponieważ lada chwila trzeba podpisywać umowę.
Obecnie mam modem Ubee i dwa mediaboxy bez nagrywarek (Multiroom). Na infolinii przyjęli prośbę o wymianę Ubee na Compala i jednocześnie wymiany dwóch Mediaboxow na dwa Horizony.
Potem się okazało, że Horizon nie może działać w multiroomie? Jak to jest?
 
 
Kasia 
ultra master


Pomogła: 30 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 1301
Skąd: W-wa
Wysłany: 27-09-2017, 19:15   

f0ku5 napisał/a:

Panowie, szybkie pytanie


..a Pani może być :?: :lol:
W Multiroom nie ma Horizona tylko Mediabox lub Cl+
 
 
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 496
Wysłany: 27-09-2017, 19:18   

https://forum.mediaswiat.pl/viewtopic.php?p=191520#191520
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: