Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Horizon Go - brak odtwarzania
Autor Wiadomość
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4105
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 13-09-2017, 22:04   

No to tak samo musi być na innych urządzeniach
_________________
 
 
altair1 
light master

Dołączył: 24 Lut 2014
Posty: 53
Wysłany: 17-09-2017, 11:10   

GDA napisał/a:
Obrazek


na pc w przeglardce nie ma takiej opcji czy ja nie moge jej znalezc ?
Uruchamiam jakis program i po minucie juz mi jakosc spada a korzystam z firefoxa na windows 8.1
 
 
dymekkk 
easy master

Dołączył: 27 Kwi 2013
Posty: 24
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-09-2017, 18:14   

korzystaj z Internet Explorer czy z przeglądarki która jeszcze wspiera Silverlight - wtedy się odtwarza
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1779
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 17-09-2017, 18:38   

Cytat:
korzystaj z Internet Explorer czy z przeglądarki która jeszcze wspiera Silverlight - wtedy się odtwarza

Po pierwsze jemu kanały działają, a po drugie UPC przeszło na html5.
_________________
 
 
altair1 
light master

Dołączył: 24 Lut 2014
Posty: 53
Wysłany: 18-09-2017, 23:03   

No dobra ale wychodzi na to ze na przegladarce nie ma opcji zmiany jakosci i po prostu musze zrobic tak aby odtwarzac to w html5 tak?
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1779
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 18-09-2017, 23:12   

A pokaż mi screen z ustawieniami.
_________________
 
 
altair1 
light master

Dołączył: 24 Lut 2014
Posty: 53
Wysłany: 18-09-2017, 23:21   

Wchodzilem na aplikacje android i jest opcja jakosci.
Wchodze na przegladarki mozilla/explorer/chrome i w opcjach mam
MOJ DEKODER:
oraz KONTROLA RODZICIELSKA

i to wszystko nic wiecej
 
 
luk26 
Klikacz

Dołączył: 19 Wrz 2017
Posty: 4
Wysłany: 19-09-2017, 00:39   

witam ,ja tu sie podłącze ,znane wszystkim : Ten kanał jest dostępny jedynie w sieci Internet od UPC. wyskakuje mi na kazdym kanale,dodam ze chodzi o oglądanie w pracy nie wiem kto jest dostawca neta.Może byc to jakas blokada przez firme?miało być tak pięknie
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1779
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 19-09-2017, 00:41   

Blokada od UPC. Obejdziesz ją serwerem VPN który zakładasz na swoim routerze, albo komputerze.
_________________
 
 
luk26 
Klikacz

Dołączył: 19 Wrz 2017
Posty: 4
Wysłany: 19-09-2017, 00:52   

a dlaczego blokada od upc ?to niby można a oni tak pod górkę robią

[ Dodano: 19-09-2017, 00:54 ]
czyli jak założę na routerze w domu to będę mógł oglądać w pracy,a chodzi o komputer w pracy czy może byc domowy bo tu wole nic nie instalować,zielony jestem w te klocki żeby nie było 8)
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1779
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 19-09-2017, 09:14   

luk26 napisał/a:
a dlaczego blokada od upc ?to niby można a oni tak pod górkę robią

Bo tak zażyczyli sobie nadawcy.
Cytat:
czy może byc domowy bo tu wole nic nie instalować

Wręcz musi to być domowy router.
_________________
 
 
luk26 
Klikacz

Dołączył: 19 Wrz 2017
Posty: 4
Wysłany: 19-09-2017, 23:00   

dzięki mr Pepka
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: