Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Darmowe podwojenie prędkości internetu.
Autor Wiadomość
Kasia 
ultra master


Pomogła: 30 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 1236
Skąd: W-wa
Wysłany: 28-07-2017, 12:00   

A z jakiej promocji?
 
 
qb4hkm 
Klikacz

Dołączył: 11 Lip 2017
Posty: 18
Wysłany: 28-07-2017, 13:22   

xerrni napisał/a:
Dla zainteresowanych idzie wywalczyć 250Mb/s za 49zł na 12mies. (a nie 24mies jak to jest w Revi IV).
U innego operatora :-) U nas metro internet w promocji oferuje 250 za 39 bez zobowiązania, kusi, ale potrzebuję też tv...
 
 
Atlas334 
classic master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 06 Maj 2016
Posty: 233
Skąd: Rzeszów
Wysłany: 28-07-2017, 13:51   

xerrni napisał/a:
Dla zainteresowanych idzie wywalczyć 250Mb/s za 49zł na 12mies. (a nie 24mies jak to jest w Revi IV).


Możesz podać więcej szczegółów?
Być może regulamin promocji?

Chcę właśnie zadzwonić do UPC i rozpocząć negocjacje i wstrzymam się do póki nie powiesz czegoś więcej.

Kolega chyba wspomina o promocji Internet dla Ciebie. Niestety ta promocja jest dostępna wyłącznie albo osób, które przez ostatnie 30 dni nie miały usług UPC.
 
 
Ma 
plus master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Sty 2015
Posty: 312
Wysłany: 28-07-2017, 14:12   

I osoby które nie były przez 30 dni klientem UPC dostaną w najniższej możliwej cenie internet na 12 miesięcy? Wątpię...
 
 
Kasia 
ultra master


Pomogła: 30 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 1236
Skąd: W-wa
Wysłany: 28-07-2017, 14:44   

Atlas334 napisał/a:

Kolega chyba wspomina o promocji Internet dla Ciebie. Niestety ta promocja jest dostępna wyłącznie albo osób, które przez ostatnie 30 dni nie miały usług UPC.

Nie, bo  ''Internet dla Ciebie (2017-3)'' na 12 mcy jest nieaktualny (obowiązywał do 15 czerwca)...

250Mbs za 49 zł (59,02-10,02) jest tylko w zobowiązaniu dwuletnim, dla obecnych klientów w promocji "Rewia z Internetem Mix IV (2016-1)" i dla nowych w promocji "Internet (2017-4)"
 
 
crazyjack 
easy master

Dołączył: 03 Lut 2015
Posty: 26
Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-07-2017, 16:09   

Atlas334 napisał/a:
PS. Obecny plik konfiguracyjny to: fiberpower120_062013_booster_nowifi4all_v4.cfg


W jaki sposób sprawdzić ten plik u siebie na komputerze (routerze Ubee) ?
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1982
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 28-07-2017, 21:50   

U mnie w Compalu to narzędzia administratora - informacje. Ale tam mogę sprawdzić jedynie wersję softu bez pliku konfiguracyjnego.
_________________
 
 
mojojek 
light master

Dołączył: 28 Mar 2013
Posty: 83
Wysłany: 01-08-2017, 13:00   

Dostał już ktoś może jakąś decyzję po wysłaniu rezygnacji z podniesienia prędkości? Coś komuś przyszło od UPC w związku z tym?
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1982
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 03-08-2017, 23:19   

Osoby z FP10 i FP30 czy złożyliście rezygnację z przyspieszenia? Jeśli tak to zmniejszyli wam prędkość czy nie?
_________________
 
 
crazyjack 
easy master

Dołączył: 03 Lut 2015
Posty: 26
Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-08-2017, 13:24   

Miałem FP30, złożyłem rezygnację, nie dostałem żadnej odpowiedzi, internet wg Speedtesta mam cały czas FB60

Ponawiam przy okazji pytanie z czterech postów wyżej o nazwę pliku konfiguracyjnego ?
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1982
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 04-08-2017, 13:50   

crazyjack napisał/a:
Miałem FP30, złożyłem rezygnację, nie dostałem żadnej odpowiedzi, internet wg Speedtesta mam cały czas FP60

To już ci tak zostanie.
crazyjack napisał/a:
Ponawiam przy okazji pytanie z czterech postów wyżej o nazwę pliku konfiguracyjnego ?

Narzędzia administratora nie masz czegoś takiego?
_________________
 
 
crazyjack 
easy master

Dołączył: 03 Lut 2015
Posty: 26
Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-08-2017, 14:33   

MrPepka napisał/a:
Narzędzia administratora nie masz czegoś takiego?


Jeżeli chodzi o zalogowaniena stronie 192.168.1.1 do opcji routera Ubee to nie znalazłem tam informacji o pliku konfiguracyjnym - znalazłem tylko wersję softu
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1982
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 04-08-2017, 14:44   

crazyjack napisał/a:
Jeżeli chodzi o zalogowaniena stronie 192.168.1.1 do opcji routera Ubee to nie znalazłem tam informacji o pliku konfiguracyjnym - znalazłem tylko wersję softu

To masz to samo co ja. Najwidoczniej nie wszyscy są w stanie zobaczyć konfig.

[ Dodano: 04-08-2017, 16:23 ]
Nazwa pliku konfiguracyjnego jest w statusie sieci pod zakładką konfiguracja.
_________________
 
 
Kebap12 
plus master

Dołączył: 21 Sty 2011
Posty: 499
Wysłany: 04-08-2017, 18:42   

mialem 60mb a teraz mam 120mb, czyzby upc wreszcie wprowadzalo 500mb i wszystkim podwyzszalo predkosci?
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1982
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 04-08-2017, 18:43   

Cytat:
czyzby upc wreszcie wprowadzalo 500mb i wszystkim podwyzszalo predkosci?

Nie wszystkim, a tym co są na bezterminówce. A 500 mb nie uświadczysz narazie.
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: