Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z cytowaniem
Autor Wiadomość
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 488
Wysłany: 06-06-2017, 21:56   

Pitrek napisał/a:
Rafal, Nie chcę być niegrzeczny. To, że Tobie jest OK, to nie znaczy, że nie ma problemu.


Jak zapewne zauważyłeś już przy drugiej próbie było źle, więc nie wiem gdzie przeczytałeś że u mnie nie ma problemu ?
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 06-06-2017, 21:57   

Rafal napisał/a:
Jak zapewne zauważyłeś już przy drugiej próbie było źle, więc nie wiem gdzie przeczytałeś że u mnie nie ma problemu ?

Ale administracja już o tym wie mam nadzieję i pracuje nad tym?
_________________
 
 
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 488
Wysłany: 06-06-2017, 22:01   

Wie na pewno, czy pracuje to pytanie do Jacka i Michała
_________________
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 162 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3524
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 06-06-2017, 22:05   

Rafal napisał/a:
Jak zapewne zauważyłeś już przy drugiej próbie było źle, więc nie wiem gdzie przeczytałeś że u mnie nie ma problemu

Ano tu:
Rafal napisał/a:
MrPepka napisał/a:
No OK, ale na androidzie 6.0 i nowszym zdarza się to częściej.

Rafal napisał/a:
MrPepka napisał/a:
Czasami cytat się uda, a czasami nie.


Wielkie Sorry, ale nie zauważyłem Twojego dodatku:
Rafal napisał/a:
[ Dodano: 06-06-2017, 20:30 ]
Cytat:
Powtórz jeszcze to cytowanie z kilka razy


:arrow: https://forum.mediaswiat.pl/viewtopic.php?p=185595&highlight=#185595

Spoko / Rafał
_________________
Ostatnio zmieniony przez Rafal 06-06-2017, 22:12, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 06-06-2017, 22:08   

Rafal napisał/a:
Wie na pewno, czy pracuje to pytanie do Jacka i Michała

No, ale administracja tu chyba nie zagląda bo nie znamy nawet przyczyny.
_________________
 
 
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 488
Wysłany: 06-06-2017, 22:11   

MrPepka, wysłałem informację administracji
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 06-06-2017, 22:32   

Cytat:
MrPepka, wysłałem informację administracji

Dziękuję
_________________
 
 
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 488
Wysłany: 07-06-2017, 06:21   

MrPepka napisał/a:
Dziękuję
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 07-06-2017, 07:28   

Cytat:
Wie na pewno, czy pracuje to pytanie do Jacka i Michała

Pitrek napisał/a:
Wie na pewno, czy pracuje to pytanie do Jacka i Michała
_________________
 
 
Kasia 
ultra master


Pomogła: 22 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 807
Skąd: W-wa
Wysłany: 07-06-2017, 09:52   

MrPepka napisał/a:

Pitrek napisał/a:
Wie na pewno, czy pracuje to pyta


[ Dodano: 07-06-2017, 09:54 ]
Rafal napisał/a:
wysłałem informację administracji


[ Dodano: 07-06-2017, 09:55 ]
Mi na tel. na Chrome działa, ale na domyślnej już selektywnie cytować nie można :)

[ Dodano: 07-06-2017, 09:56 ]
Rafal napisał/a:
czy pracuje to pytani


[ Dodano: 07-06-2017, 10:04 ]
TERAZ JESTEM NA DOMYSLNEJ
..no i lipa z cyt. selektywnego :P
Na domyslnej po zaznaczeniu tekstu i kliknięciu ikonki cytowania selektywnego wyświetla się info "zaznacz najpierw tekst" :mrgreen:
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 07-06-2017, 11:45   

Cytat:
Na domyslnej po zaznaczeniu tekstu i kliknięciu ikonki cytowania selektywnego wyświetla się info "zaznacz najpierw tekst"

Też mi się czasem pojawia. Upewnij się, że zaznaczasz SAM tekst, a nie coś jeszcze.
_________________
 
 
Kasia 
ultra master


Pomogła: 22 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 807
Skąd: W-wa
Wysłany: 07-06-2017, 12:05   

Nie da rady. Teraz, na domyślnej ten komunikat pojawia się nawet jak jeden wyraz jest zaznaczony :twisted: , wcześniej tego nie miałam :evil:
Czyli obecnie na domyślnej w ogóle nie mogę cytować selektywnie.
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 07-06-2017, 16:27   

Cytat:

Cytat:

Również potwierdzam. Raz jest komunikat żeby zaznaczyć tekst, a raz owe cytowanie jest bez treści i autora mimo zaznaczenia tekstu i jego zacytowania.
_________________
 
 
Kasia 
ultra master


Pomogła: 22 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 807
Skąd: W-wa
Wysłany: 07-06-2017, 20:21   

Ale jak wiesz, u mnie wcześniej wszystko było ok. , dopiero dzisiaj odkryłam, że chcąc zacytować selektywnie na domyślnej przeglądarce- po zaznaczeniu tekstu, za każdym razem wyświetlać się zaczęło takie oto okienko :shock:
 
 
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 488
Wysłany: 07-06-2017, 21:43   

Kasia napisał/a:
:shock:


[ Dodano: 07-06-2017, 21:44 ]
Kasia napisał/a:
przeglądarce


[ Dodano: 07-06-2017, 21:45 ]
Kasia napisał/a:
wszystko


[ Dodano: 07-06-2017, 21:45 ]
Cytat:
pracuje to
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 15
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: