Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z cytowaniem
Autor Wiadomość
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1745
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 27-05-2017, 21:26   

Cytat:

Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 25 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4090
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 28-05-2017, 20:54   

Cytat:
kolei tak to wygląda

A tak w Android 7.0
_________________
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 162 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3512
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 28-05-2017, 22:20   

Cytat:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
Cytat:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
MrPepka napisał/a:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
Cytat:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
Cytat:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
MrPepka napisał/a:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
Cytat:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
MrPepka napisał/a:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
Cytat:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
MrPepka napisał/a:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
Cytat:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
MrPepka napisał/a:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.


A tak wygląda w Windows 10, kilka cytowań tego samego zaznaczenia.
To nie było edytowane wiele razy i wysyłane, to jest kilka razy powtórzone "zaznaczenie" i "cytowanie selektywne" i wysłane 1 raz.

Powtórzenie wiele razy dokłada kolejne cytowania na dole do tego okienka "Szybka odpowiedź", można popróbować wiele razy i zobaczyć jak to działa i nie potrzeba tego wysyłać.


__________________________________________________________________________________
Wysłany: 28-05-2017, 22:32

A tak wygląda jak na siłę zaznaczyłem dość głupio, trochę więcej tekstu

Cytat:
MrPepka
ultra master

Pomógł: 8 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 976
Skąd: Kowale (k.Gdańska)

Wysłany: Wczoraj 21:26
Łącze: Fiber Power 60
Modem: Cisco EPC3208
Cytat:

Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
_________________




GDA
chello guru


Pomógł: 16 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 3777
Skąd: 3CiTy

Wysłany: Dzisiaj 20:54
Łącze: Fiber Power 120
Modem: Compal CH7465LG
MrPepka napisał/a:
Cytat:

Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
_________________




GDA
chello guru


Pomógł: 16 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 3777
Skąd: 3CiTy

Wysłany: Dzisiaj 20:54
Łącze: Fiber Power 120
Modem: Compal CH7465LG
Cytat:
kolei tak to wygląda

A tak w Android 7.0
_________________
2017 Twoja Rewia Usług XIII
2016 Wielka Rewia Usług XX
2015 Extra rewia Horizon I
2014 Rewelacyjna Kombinacja Usług II
2013 Pakiet Telewidza 3 w 1




Pitrek
chello master


Pomógł: 135 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 2990
Skąd: Zielona Góra

Wysłany: Dzisiaj 22:20
Cytat:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
Cytat:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
MrPepka napisał/a:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
Cytat:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
Cytat:
Z kolei tak to wygląd
_________________
 
 
Nikt 
easy master

Dołączył: 08 Mar 2017
Posty: 48
Wysłany: 04-06-2017, 14:22   

Cytat:
Z kolei tak to wygląda z wbudowanej w telefon przeglądarki.
Cytat:
A tak w Android 7.0
Cytat:
A tak wygląda w Windows 10

3 próby cytowania selektywnego, jednym rzutem. Niestety nazwy usera brak. Android 6.0.1, Chrome.
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1745
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 04-06-2017, 15:05   

Nikt napisał/a:
3 próby cytowania selektywnego, jednym rzutem. Niestety nazwy usera brak. Android 6.0.1, Chrome.

Tiaa. Padłeś ofiarą buga z cytowaniem selektywnym. Występuje to tylko na androidzie 6.0 i nowszym (7.0 i O czy też 8.0). Nie ma znaczenia przeglądarka jaką używasz. Administracja wie już o problemie. No i to tyle.
_________________
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 63 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 4514
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 06-06-2017, 20:17   

MrPepka napisał/a:
Występuje to tylko na androidzie 6.0 i nowszym (7.0 i O czy też 8.0).

Nie tylko - korzystam z IE11 i też często to występuje.
Co ciekawe, taki babol jest tylko tu na tym forum - na innych na tej samej przeglądarce (IE11) nie mam takich problemów.
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1745
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 06-06-2017, 20:23   

KOCUREK1970 napisał/a:
Nie tylko - korzystam z IE11 i też często to występuje.

No OK, ale na androidzie 6.0 i nowszym zdarza się to częściej. A skoro mam to na dwóch urządzeniach (telefon, tablet) i u innych ze smartfonami i tabletami z androidem 6.0 i nowszym jest to samo no to przyczyną nie jest zła konfiguracja tychże urządzeń, a spartolony kod forum. A problem dzieje się od 13 marca - przed tym dniem nie było jakiejś pracy konserwacyjnej?
_________________
 
 
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 488
Wysłany: 06-06-2017, 20:26   

MrPepka napisał/a:
No OK, ale na androidzie 6.0 i nowszym zdarza się to częściej.
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1745
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 06-06-2017, 20:27   

Czasami cytat się uda, a czasami nie. Powtórz jeszcze to cytowanie z kilka razy i na androidzie to zobaczysz jak to teraz działa.
_________________
 
 
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 488
Wysłany: 06-06-2017, 20:29   

MrPepka napisał/a:
Czasami cytat się uda, a czasami nie.


[ Dodano: 06-06-2017, 20:30 ]
Cytat:
Powtórz jeszcze to cytowanie z kilka razy
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1745
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 06-06-2017, 20:30   

Powtórz z kilka razy i wtedy zobaczymy. Musimy coś wykluczyć. O widzisz i właśnie tak to działa na nowszych androidach już od dłuższego czasu. Raz zadziała, a raz nie i nie ma na to reguły.
_________________
Ostatnio zmieniony przez MrPepka 06-06-2017, 20:32, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 488
Wysłany: 06-06-2017, 20:31   

Taa ...
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1745
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 06-06-2017, 20:39   

W takim razie pozostaje czekać na odzew od strony administracji. Ale wciąż nie daje mi spokoju przyczyna której nie znam - przecież musiała być wcześniej jakaś aktualizacja. Samo z siebie się nie zepsuło, a problem występuje i na 2 urządzeniach i u innych użytkowników czyli coś jest na rzeczy.
_________________
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 162 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3512
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 06-06-2017, 20:40   

Rafal napisał/a:
Taa ...
Rafal napisał/a:
Taa ...
Rafal napisał/a:
Taa ...
Cytat:
Taa ...
Rafal napisał/a:
Taa ..
Rafal napisał/a:
Taa ...
Rafal napisał/a:
Taa ...
Cytat:
Taa ...
Rafal napisał/a:
Taa ...
Rafal napisał/a:
Taa ...
Cytat:
Taa ...
Rafal napisał/a:
Taa ...
Rafal napisał/a:
Taa ...
Rafal napisał/a:
Taa ...
Cytat:
Taa ...
Cytat:
Taa ...
Cytat:
Taa ...
Rafal, Nie chcę być niegrzeczny. To, że Tobie jest OK, to nie znaczy, że nie ma problemu.

Proszę, tu masz ileś tam prób po rząd za jednym razem, bez żadnej edycji tego postu.
Ewidentnie widać, ze jest problem.
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1745
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 06-06-2017, 21:56   

Pitrek napisał/a:
Rafal, Nie chcę być niegrzeczny. To, że Tobie jest OK, to nie znaczy, że nie ma problemu.

Proszę, tu masz ileś tam prób po rząd za jednym razem, bez żadnej edycji tego postu.
Ewidentnie widać, ze jest problem.

Pitrek napisał/a:
Rafal, Nie chcę być niegrzeczny. To, że Tobie jest OK, to nie znaczy, że nie ma problemu.

Proszę, tu masz ileś tam prób po rząd za jednym razem, bez żadnej edycji tego postu.
Ewidentnie widać, ze jest problem.

Pitrek napisał/a:
Proszę, tu masz ileś tam prób po rząd za jednym razem, bez żadnej edycji tego postu.
Ewidentnie widać, ze jest problem.

Pitrek napisał/a:
Rafal, Nie chcę być niegrzeczny. To, że Tobie jest OK, to nie znaczy, że nie ma problemu.

Proszę, tu masz ileś tam prób po rząd za jednym razem, bez żadnej edycji tego postu.
Ewidentnie widać, ze jest problem.

Pitrek napisał/a:
Rafal, Nie chcę być niegrzeczny. To, że Tobie jest OK, to nie znaczy, że nie ma problemu.

Proszę, tu masz ileś tam prób po rząd za jednym razem, bez żadnej edycji tego postu.
Ewidentnie widać, ze jest problem.

Pitrek napisał/a:
Rafal, Nie chcę być niegrzeczny. To, że Tobie jest OK, to nie znaczy, że nie ma problemu.

Proszę, tu masz ileś tam prób po rząd za jednym razem, bez żadnej edycji tego postu.
Ewidentnie widać, ze jest problem.

Pitrek napisał/a:
Rafal, Nie chcę być niegrzeczny. To, że Tobie jest OK, to nie znaczy, że nie ma problemu.

Proszę, tu masz ileś tam prób po rząd za jednym razem, bez żadnej edycji tego postu.
Ewidentnie widać, ze jest problem.

Pitrek napisał/a:
Rafal, Nie chcę być niegrzeczny. To, że Tobie jest OK, to nie znaczy, że nie ma problemu.

Proszę, tu masz ileś tam prób po rząd za jednym razem, bez żadnej edycji tego postu.
Ewidentnie widać, ze jest problem.

Pitrek napisał/a:
Rafal, Nie chcę być niegrzeczny. To, że Tobie jest OK, to nie znaczy, że nie ma problemu.

Proszę, tu masz ileś tam prób po rząd za jednym razem, bez żadnej edycji tego postu.
Ewidentnie widać, ze jest problem.

U mnie na windowsie brak problemu.
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: