Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z cytowaniem
Autor Wiadomość
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 16-03-2017, 20:01   Problem z cytowaniem

Wykryłem bug związany z cytowaniem selektywnym. Otóż korzystając z android 7.0 i chrome w wersji 56.0.2924.87 kiedy kogoś cytuję wybierając cytowanie selektywne to cytuje, ale nie wstawia mi osoby która napisała post który cytuję. O tym bugu napisałem już w tym temacie:
http://forum.mediaswiat.pl/viewtopic.php?t=8360
Czy administracja mogłaby naprawić ten problem?
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4096
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 16-03-2017, 20:03   

Eeee
Cytowanie selektywne powiadasz - To nie działa od kiedy tu jestem
_________________
 
 
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 488
Wysłany: 16-03-2017, 20:05   

Czy ktoś jeszcze ma taki sam problem ?
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 16-03-2017, 20:06   

GDA napisał/a:
Eeee
Cytowanie selektywne powiadasz - To nie działa od kiedy tu jestem

Tu się zgadzam. Jednak wcześniej to cytowanie jakoś działało. A teraz jest jakaś masakra.
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4096
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 16-03-2017, 20:12   

Rafal napisał/a:
Czy ktoś jeszcze ma taki sam problem ?

No chyba wszyscy
Cytowanie selektywne nie zostawia autora posta
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 16-03-2017, 20:12   

Cytat:
Czy ktoś jeszcze ma taki sam problem ?

To jest potwierdzenie mojego problemu.
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4096
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 16-03-2017, 20:13   

Cytat:
Cytat:


[ Dodano: 16-03-2017, 20:13 ]
Nie ma autora nie ma treści
Lipa panie
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 16-03-2017, 22:09   

Cytat:
Nie ma autora nie ma treści
Lipa panie

A sprawdź na przeglądarce chrome.
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4096
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 16-03-2017, 22:44   

Nie będę instalowal sobie zbędnej przegladarki
_________________
 
 
Kasia 
ultra master


Pomogła: 22 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 807
Skąd: W-wa
Wysłany: 16-03-2017, 23:17   

A ja mogę :P
Tak to wiadomo, ale i selektywnie i autor i treść jest.hmm czyli tylko ja mogę :lol:


Dodano na Chrome
[ Dodano: 16-03-2017, 23:22 ]
GDA napisał/a:

Nie będę instalowal sobie zbędnej przegladark


Oto dowód. Zaznaczam tekst klik w cytowanie selektywne i jak wyżej.

[ Dodano: 16-03-2017, 23:30 ]
MrPepka napisał/a:

A sprawdź na przeglądarce chrome


No i proszę zaznaczony tekst i klik w
i już.
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 17-03-2017, 07:54   

Cytat:
Oto dowód. Zaznaczam tekst klik w cytowanie selektywne i jak wyżej.

Kasia napisał/a:
No i proszę zaznaczony tekst i klik w
i już.

No, ale ty masz starszy android. Czasami (jak widać) cytowanie selektywne zadziała, ale częściej nie działa.
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4096
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 17-03-2017, 11:10   

Firefox 52.0 (32 bity) to samo
cytowanie selektywne nie działa - dla mnie to nie działało nigdy bez względu na przeglądarkę

_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 17-03-2017, 11:28   

GDA napisał/a:
Firefox 52.0 (32 bity) to samo
cytowanie selektywne nie działa - dla mnie to nie działało nigdy bez względu na przeglądarkę

No bo tam u ciebie nie ma treści.
Cytat:
Cytowanie selektywne nie zostawia autora posta

Jak widać raz działa raz nie. Generalnie na kompie działa więc wszystko wskazuje na jakiś bug albo po prostu przypadek (w co wątpię). Czy administracja potwierdza chociaż ten problem?
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4096
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 17-03-2017, 12:41   

no nie ma treści

klikając na w poście dostaje tylko to co poniżej

Cytat:
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 17-03-2017, 13:55   

GDA napisał/a:
no nie ma treści

klikając na w poście dostaje tylko to co poniżej

Jaja sobie robisz? :D Najpierw zaznaczasz zdania z jakiegoś postu jakie chcesz zacytować a dopiero potem klikasz na ikonkę cytowania selektywnego.
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: