Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Compal się samoczynnie restartuje.
Autor Wiadomość
GDA 
chello guru


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4722
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 15-07-2018, 19:24   

Ale co się dzieje?
Gość zostawia wpis moderator prosi o podanie danych i załatwione

Niech do Ciebie wreszcie dotrze że problemy techniczne występują zawsze ale są to jednostkowe przypadki A nie globalne problemy

Globalny problem był w 2015 roku z Horiozn gdzie wszyscy abo to odczuli a nie teraz kiedy problemy dotykają jednostki z Compalem

Jeżeli MrPepka który również narzeka na ten sprzęt przestaje wytrzymywac twój trolling to ja już nie mam więcej uwag
_________________
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 65 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 5361
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 15-07-2018, 20:02   

GDA napisał/a:
Gość zostawia wpis moderator prosi o podanie danych i załatwione

I będzie tak jak z innymi - brtk już od kilku miesięcy się pyta co z tym zamierzają zrobić i jaka jest ich odpowiedz na forum?
GDA napisał/a:
Niech do Ciebie wreszcie dotrze że problemy techniczne występują zawsze ale są to jednostkowe przypadki A nie globalne problemy

Może mi Pan przedstawić na to statystyki?
A jeśli nie, to skąd Pan wie jaka jest tego skala? (twierdzi Pan, że marginalna).
GDA napisał/a:
Globalny problem był w 2015 roku z Horiozn gdzie wszyscy abo to odczuli a nie teraz kiedy problemy dotykają jednostki z Compalem

Przecież nawet dziś ludzie z Horizonem zgłaszają poważne błędy i zastrzeżenia.
Czy Pańskim zdaniem ci ludzi też nie są obiektywni?
GDA napisał/a:
Jeżeli MrPepka który również narzeka na ten sprzęt przestaje wytrzymywac twój trolling to ja już nie mam więcej uwag

Ależ nikt Panu nie zabrania wychwalać UPC Polska gdzie się tylko da - robi Pan to wyśmienicie.
A jeśli nie ma Pan problemów z UPC, nie chce Pan pomóc, nie potrafi - to proszę zamilknąć.
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2705
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 15-07-2018, 20:27   

GDA napisał/a:
przestaje wytrzymywac twój trolling

Po prostu uważam, że przyczyna resetów jest inna. Mam dość Twojego trollingu GDA
No chyba, że wiesz co jest przyczyną resetów Compala?
_________________
 
 
Azar 
classic master


Dołączył: 25 Mar 2015
Posty: 226
Wysłany: 15-07-2018, 20:45   

hmm to ja mam chyba szczęście bo nigdy mi się nie zdarzyło żeby compal sam się resetował a mam go prawie półtora roku.
_________________
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 65 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 5361
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 15-07-2018, 20:55   

MrPepka napisał/a:
Po prostu uważam, że przyczyna resetów jest inna.

Tylko widzisz, Ty i ja konstruktywnie i rzeczowo rozmawiamy, próbujemy RAZEM znaleźć przyczynę i rozwiązanie (nikt nie mówi, że pewne i skuteczne) - ale coś RAZEM i WSPÓLNIE robimy.
Konia z rzędem temu, kto wytłumaczy mi cel i kierunek działań i postów Pana GDA nie tylko na tym forum.
_________________
Ostatnio zmieniony przez KOCUREK1970 15-07-2018, 20:55, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4722
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 15-07-2018, 20:55   

Azar napisał/a:
hmm to ja mam chyba szczęście bo nigdy mi się nie zdarzyło żeby compal sam się resetował a mam go prawie półtora roku.

Zapewne masz płacone za ten post albo jesteś pracownikiem UPC

Przecież nie od dziś wiadomo że UPC to dno i mają sprzęt do bani
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2705
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 15-07-2018, 20:56   

Azar napisał/a:
hmm to ja mam chyba szczęście bo nigdy mi się nie zdarzyło żeby compal sam się resetował a mam go prawie półtora roku.

Mi również się nie resetuje. Gdzie mogę zgłosić się po 50 zł za wpis?
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4722
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 15-07-2018, 20:59   

KOCUREK1970 napisał/a:
ale coś RAZEM i WSPÓLNIE robimy.

To się uśmiałem
_________________
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 65 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 5361
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 15-07-2018, 21:03   

GDA napisał/a:
Zapewne masz płacone za ten post albo jesteś pracownikiem UPC

Pod moim adresem też tak pisano - może przypomnieć?
GDA napisał/a:
Przecież nie od dziś wiadomo że UPC to dno i mają sprzęt do bani

Proszę przedstawić mi choć jeden wpis gdzie odnoszę się negatywnie do UPC Polska jako firmy?
A jeśli sprzętu nie mają do bani to o czym my w tym wątku i nie tylko tym rozmawiamy?
Pomijam już to samo na oficjalnym forum UPC - co tam robi taka masa postów negatywnych o sprzęcie UPC?
Ja wiem, że chciałby Pan zaczarować przyszłość i zatrzeć fakty - tylko taką postawą się Pan tylko dyskredytuje i staje niewiarygodny a posądzanie Pana o obiektywizm staje pod wielkim znakiem zapytania.
GDA napisał/a:
To się uśmiałem

Z klaunów też się śmieją!
MrPepka napisał/a:
Gdzie mogę zgłosić się po 50 zł za wpis?

To gdzie płacą, nr konta trzeba podać, czy przelewem przyjdzie?
W sumie to też z 500 zł powinno mi się uzbierać...
_________________
Ostatnio zmieniony przez KOCUREK1970 15-07-2018, 21:07, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2705
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 15-07-2018, 21:05   

http://satkurier.pl/news/...-abonentow.html
No faktycznie. Wielu ludzi nie wie o Pumie 6, a jedynie garstka.
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4722
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 15-07-2018, 21:10   

MrPepka napisał/a:
http://satkurier.pl/news/172159/upc-modem-connect-box-u-0-5-mln-abonentow.html
No faktycznie. Wielu ludzi nie wie o Pumie 6, a jedynie garstka.

No pacz a na media2 cię wysmiali
Internet jest słabym miejscem aby wyrobić sobie zdanie o usludze

Ale róbcie tak dalej panowie - skutecznie zniechecajcie do usług UPC - pomarańczowi są wam bardzo wdzięczni
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2705
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 15-07-2018, 21:13   

GDA napisał/a:
No pacz a na media2 cię wysmiali

Bo tam piszą "prymitywy" którzy patrzą na cyferki i aby mieli jak "największom" prędkość. Co ich pingi obchodzą? A na SAT Kurier znalazłem przywódców sobie. I co teraz?
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4722
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 15-07-2018, 21:17   

MrPepka napisał/a:
I co teraz?

Dokładnie to co napisałem wyżej - Nie wierz we wszystko co napisano w Internecie

Na płocie było napisane D.u.p.a. chciałem pogłaskać i mi drzazga weszla
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2705
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 15-07-2018, 21:22   

GDA napisał/a:
Dokładnie to co napisałem wyżej - Nie wierz we wszystko co napisano w Internecie

Tak dokładnego opisu problemu nie da się wymyślić z głowy. Na forum UPC też kłamią? Tu też kłamiemy?
_________________
 
 
jerzu 
light master

Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 130
Skąd: Warszawa
Wysłany: 15-07-2018, 21:23   

Azar napisał/a:
hmm to ja mam chyba szczęście bo nigdy mi się nie zdarzyło żeby compal sam się resetował a mam go prawie półtora roku.


Ja mam go od grudnia 2016 a problemy zaczęły się trzy tygodnie temu.
_________________
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: