Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dokupienie Multiroom
Autor Wiadomość
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4199
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 10-04-2017, 06:17   

Może telewizor nie współpracuje z CI+
_________________
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 183 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3870
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 10-04-2017, 06:38   

działek napisał/a:
Na próbę włożyliśmy do tego drugiego TV moją kartę CI i co ciekawe programy dalej były zakodowane...
Sprawdź, czy moduł z kartą jest wykrywany w TV. W menu TV, w Menu CA (CAM) sprawdź czy są informacje o module i karcie (numer seryjny, itp.).
:arrow: http://forum.mediaswiat.p...formacja#167784


GDA napisał/a:
Może telewizor nie współpracuje z CI+

GDA, sam proponowałeś koledze zamontowanie zwrotnicy multimedialnej.
działek napisał/a:
TV Samsung F5300 z DVB-C. Po prawidłowym wpisaniu parametrów na Kraków, nie wyszukuje ani cyfrowych, ani analogowych. Kolega podpowiedział mi, że kable to UPC puściło wszędzie...ale splittera to nie łaska była zamontować
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4199
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 10-04-2017, 10:20   

Pitrek napisał/a:
GDA, sam proponowałeś koledze zamontowanie zwrotnicy multimedialnej.
działek napisał/a:
TV Samsung F5300 z DVB-C. Po prawidłowym wpisaniu parametrów na Kraków, nie wyszukuje ani cyfrowych, ani analogowych. Kolega podpowiedział mi, że kable to UPC puściło wszędzie...ale splittera to nie łaska była zamontować

nie rozumiem - chyba cytaty ci się powaliły
_________________
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 183 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3870
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 10-04-2017, 10:25   

:P Ten i następny post :!:
:arrow: http://forum.mediaswiat.p...highlight=F5300
_________________
 
 
gryca 
Klikacz

Dołączył: 15 Maj 2013
Posty: 9
Wysłany: 11-04-2017, 13:25   

Czy dobierał ktoś ostatnio multirooma. Zależy mi na wersji bez zobowiązania- umowa jest bezterminowa a multi dają na 24 m-ce po 15 zł. Wersja może być każda.???
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 183 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3870
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 11-04-2017, 15:05   

:arrow: „Rozrywkowy pakiet II (2016-1)” od dnia 2 lutego 2017 roku i trwa do 30 czerwca 2017 roku.
Pakiet Multiroom HD lub Pakiet Multiroom HD z nagrywarką 10,00 zł.
Bez zobowiązania.
_________________
 
 
gryca 
Klikacz

Dołączył: 15 Maj 2013
Posty: 9
Wysłany: 11-04-2017, 15:18   

Fajnie! Tylko ja mam WRU XIX czyli mogę czy nie powołać się na ten regulamin. Dzwoniąc przed chwilką mogę dostać za 10 zł, ale na 24 m-ce. Dodatkowo 3 pakiety złotówkowe- może dlatego nie chcą dać?
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 183 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3870
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 11-04-2017, 15:43   

Ciężka sprawa. No cóż, WRU już nie ma, to i w regulaminach innych promocji nic o nich nie będzie. Teoretycznie w „Rp II (2016-1)” jest "...albo ... albo ... albo", więc konsultant "Pan i Władca" daje co chce. Z wpisów na forum wynika, że wcześniej niektórzy dostawali wszystko, a nie albo.

Nie masz nic do stracenia, próbuj wszystkiego.
_________________
 
 
kulek79 
Klikacz

Dołączył: 26 Sty 2015
Posty: 9
Wysłany: 09-06-2017, 00:02   

Czy w MR można dostać dekoder Horizon z nagrywarką jako drugi dekoder?
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1982
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 09-06-2017, 06:03   

kulek79, nie
_________________
 
 
sunnysunday 
easy master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Gru 2012
Posty: 22
Skąd: Pabianice
Wysłany: 10-06-2017, 16:43   

Szkoda, że na umowie bezterminowej też nie można dostać tej promocji, pytałem na czacie.
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 183 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3870
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 11-06-2017, 17:01   

Na czacie, to u nich nigdy nic nie ma.
W każdym regulaminie jest punkt:
IV. DLA KOGO.
Czy tam jest coś napisane, że promocja jest tylko dla abonentów podczas zobowiązania :?:
Zadzwoń do BUK (daw. DUK) "poproś" o to co chcesz z tej promocji i za ile, a także zapytaj się jak się rezygnuje z umowy. Myślę, że rozmowa potoczy się po Twojej myśli.
_________________
 
 
sunnysunday 
easy master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Gru 2012
Posty: 22
Skąd: Pabianice
Wysłany: 11-06-2017, 17:57   

No może w ten sposób by się coś ugrało :-)
 
 
Hydrogen 
Klikacz

Dołączył: 30 Maj 2017
Posty: 7
Wysłany: 12-06-2017, 16:19   

Cytat:
Czy w MR można dostać dekoder Horizon z nagrywarką jako drugi dekoder?

MrPepka napisał/a:
kulek79, nie




Kontynuując ten wątek.. czy w MR można dostać drugi Horizon, bez nagrywarki? Dziś technik mi wymienił dekoder na Horizon z nagrywarką, a w drugim pomieszczeniu zostawił starego mediaboxa. Trochę to jednak słabe, bo w dwóch pomieszczeniach pogramy na zupełnie innych kanałach :lol: Zastanawiam się, czy nie napisać reklamacji z prośbą o wymianę tamtego mediaboxa na zwykły Horizon, stąd moje pytanie.
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1982
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 12-06-2017, 16:38   

Hydrogen napisał/a:
Kontynuując ten wątek.. czy w MR można dostać drugi Horizon, bez nagrywarki?

Nie i jeszcze długo, długo nie.
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: