Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
UPC usuwa kanały!
Autor Wiadomość
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 183 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3878
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 03-03-2016, 19:44   

GDA napisał/a:
...chyba nie uważasz ze po takim piśmie mieliby czelność się kontaktować i proponować przedłużenie umowy?
Też tak uważam, ale dla pewności zapytałem. W związku z tym, że 99% :) z nas składało wypowiedzenie tylko po to aby uzyskać lepszą ofertę utrzymaniową, to ten sposób składania wypowiedzenia niewielu z nas się przyda.
_________________
 
 
eLBeG 
chello master


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 30 Mar 2013
Posty: 1803
Skąd: ST 50°08'N 18°59'E
Wysłany: 03-03-2016, 20:03   

GDA napisał/a:
dobra robota

No popatrz, a jednak... więc jednak zmieniłeś zdanie, a tak się upierałeś, że swego czasu przytoczone klauzule nie dotyczą UPC.
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4205
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 03-03-2016, 22:20   

I dalej podtrzymuje swoje zdanie

w tym przypadku poprostu UPC uznało ze ma przed sobą przeciwnika wagi ciężkiej który wytoczył działa i odpuściło a może trafił na konsultanta który spanikowal czytając takie pismo

ot wyjątek potwierdzający regułę

wyżej padło pytanie czy można zastosować ten wybieg w przypadku listy kanalow gwarantowanych? - poniżej wyjaśnienie ze może nie być tak latwo


http://okablowani.pl/jakb...ch-kanalow-tv/#
_________________
 
 
Artrem 
Klikacz

Dołączył: 08 Cze 2016
Posty: 4
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 18-06-2016, 19:52   

Od kilku dni nie mam TVP1 w wersji cyfrowej (Zielona Góra). Co jest grane?
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 183 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3878
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 18-06-2016, 20:53   

TVP 1 HD cały czas jest bez problemu, podobnie TVP 2 HD jak i też TVN HD. A czy masz TVP 2 HD i TVN HD? Wszystkie są na MUXie 146 MHz. Z tego wnioskuję, że masz TV z MediaModułem CI+, więc zaktualizuj ten MUX.

Artrem, jak możesz to uzupełnij w profilu: Skąd.
_________________
 
 
Artrem 
Klikacz

Dołączył: 08 Cze 2016
Posty: 4
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 20-06-2016, 19:44   

Mój telewizor zlokalizował dwa razy TVP 1 HD. Na jednym jest obraz a nie ma EPG, a na drugim nie ma obrazu i jest EPG.
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 183 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3878
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 20-06-2016, 21:49   

Coś się pokręciło na liście w TV.
Może usuń TVP1 HD, TVP 2 HD i TVN HD, żeby całkowicie zniknął ci MUX 146 MHz. Po sprawdzeniu, że go na pewno nie masz, dodaj go jeszcze raz.
_________________
 
 
ANIOŁ 
chello master


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 30 Wrz 2006
Posty: 2410
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 21-10-2016, 17:38   

Czy jak znika Orange Sport to można rozwiązać umowe ? :P
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1987
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 21-10-2016, 17:40   

Jak jesteś mega bogaty i stać cię na zapłacenie kary umownej to tak :P
_________________
 
 
ANIOŁ 
chello master


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 30 Wrz 2006
Posty: 2410
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 21-10-2016, 17:44   

MrPepka napisał/a:
Jak jesteś mega bogaty i stać cię na zapłacenie kary umownej to tak :P


Czyli rozumiem że ten kanał nie jest na liscie kanałów gwarantowanych ?..
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 183 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3878
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 21-10-2016, 17:49   

Był jeszcze :arrow: na tej z 2 września 2014 r.
Ale szybko :arrow: się zmył, bo na tej z 26 września już jest w dodatkowych.
_________________
 
 
ANIOŁ 
chello master


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 30 Wrz 2006
Posty: 2410
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 21-10-2016, 17:54   

A jest jakaś nowsza jeszcze lista ? czy ta obowiazuje ? :)
Bo jesli by obowiazywała to jak najbardziej mysle bez kary można podziekować, dobrze kombinuje ? :P

Edit: No to pozostaje czekać na jakaś inna okazje :P
Dzieki

Edit, a w pakiecie MAX też jest w dodatkowych ? bo widze że lista na select...
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 183 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3878
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 21-10-2016, 17:57   

Źle kombinujesz i :arrow: nie czytasz forum. :P

W :arrow: Max też jest.
_________________
 
 
ANIOŁ 
chello master


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 30 Wrz 2006
Posty: 2410
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 21-10-2016, 17:59   

Pitrek napisał/a:
Źle kombinujesz i :arrow: nie czytasz forum. :P

W :arrow: Max też jest.


Hehehe czytam co mnie interesi nigdy nie interesowało mnie coś takiego, no nic te 12 miesiecy sie przemecze jakoś :P
 
 
matulec 
plus master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Lut 2011
Posty: 620
Wysłany: 01-07-2017, 05:19   

CBS'y dalej świecą. Ciekawe czy zapomnieli wyłączyć czy się może dogadali.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: