Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
HORIZON bez dysku
Autor Wiadomość
GDA 
chello guru


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4605
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 25-06-2015, 13:25   HORIZON bez dysku

Pojawił się w ofercie Pace bez dysku

https://promocje.upc.pl/pakiety-2-w-1/?intcmp=hub3_inttv

ciekawe czym oprócz tego braku się różni? jest może ktoś tutaj na sali który wybrał taką ofertę i mógłby się podzielić uwagami - jaki soft itp
_________________
 
 
sirkubas 
classic master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 30 Mar 2015
Posty: 226
Skąd: PL
Wysłany: 25-06-2015, 21:45   

Jakiś czas temu pisałem, że niedługo się pojawi, w magazynie od kilku tygodni zalega. Z wyglądu żadnej różnicy, softa w tej chwili nie znam, bo nie miałem okazji podejrzeć, wiem tylko, że identycznie działa jak ten z nagrywarką.
 
 
El-Maniaque 
plus master


Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 330
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 18-07-2015, 14:47   

Horizon bez dysku to jak człowiek bez hmmmm... śledziony. Niby wszystko normalnie funkcjonuje, ale czegoś brak :)
_________________
 
 
 
swat997 
plus master


Dołączył: 22 Lis 2014
Posty: 575
Skąd: 3City
Wysłany: 20-07-2015, 22:14   

Jeśli TV ma funkcję nagrywania z możliwością podłączania HDD to nie jest takie głupie.
_________________
 
 
PrezesOi 
plus master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 07 Lip 2010
Posty: 474
Wysłany: 20-07-2015, 22:20   

Chmuryzacja.
 
 
eLBeG 
chello master


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 30 Mar 2013
Posty: 1812
Skąd: ST 50°08'N 18°59'E
Wysłany: 20-07-2015, 23:14   

swat997 napisał/a:
Jeśli TV ma funkcję nagrywania z możliwością podłączania HDD to nie jest takie głupie.
Przecież, aby nagrać za pomocą tv na dysk, to musisz skorzystać z tunera w tv. W przypadku UPC kanały niekodowane, lub kodowane za pomocą modułu. Dodatkowo odbywa się, to podczas oglądania innej audycji, tylko z tego samego muxa.
_________________
 
 
wargsi 
Klikacz

Dołączył: 04 Cze 2018
Posty: 1
Wysłany: 04-06-2018, 10:42   

Skoro dekodery są takie same to czy nie wystarczy dołożyć/zainstalować swój dysk twardy?
 
 
ogromny 
classic master

Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 218
Wysłany: 04-06-2018, 12:16   

Może i tak być, ze dysk jest tylko odcięty w oprogramowaniu?
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4605
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 04-06-2018, 14:49   

wargsi napisał/a:
Skoro dekodery są takie same to czy nie wystarczy dołożyć/zainstalować swój dysk twardy?

A w jaki sposób chcesz to zrobić nie narażając się na karę?

Oczywiście że opcja nagrywania jest ograniczona softem
Wystarczy przywrócić ustawienia fabryczne i mamy przez moment opcje nagrywania dostępne
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: