Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Minuty do wszystkich Max
Autor Wiadomość
kamil172 
easy master

Dołączył: 05 Mar 2013
Posty: 46
Skąd: Kraków
Wysłany: 23-04-2015, 19:45   Minuty do wszystkich Max

Witam podpisalem nową umowę i nie mogę się połączyć na niektóre nr.na komórke .Upc nie daje rady tego naprawić ciągle mam czekać na telefon od nich juz parę dni to trwa . Czy mogę rozwiązać umowę?
 
 
Tygrysek27 
Klikacz

Dołączył: 27 Sie 2015
Posty: 14
Wysłany: 27-08-2015, 12:42   

Sprawdź czy ktoś z tych nr komórkowych Cię nie blokuje ,
 
 
Karol 
plus master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 21 Sty 2007
Posty: 550
Skąd: Gdynia
Wysłany: 27-08-2015, 18:12   

Sprawdź czy możesz się połączyć na te numery z innej sieci stacjonarnej i komórkowej. Umowę możesz rozwiązać w ciągu 14 dni od podpisania bez podania przyczyny.
_________________
 
 
Tygrysek 
plus master

Dołączył: 22 Sie 2016
Posty: 323
Skąd: Chorzów ,Gdańsk
Wysłany: 22-08-2016, 19:49   

Witam,niestety nie ma tematu telefonu minuty do wszystkich max ,ale bez komórek ,gdzie znajdę jakiś regulamin tej opcji albo cenę, proszę o odp
_________________
 
 
Karol 
plus master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 21 Sty 2007
Posty: 550
Skąd: Gdynia
Wysłany: 23-08-2016, 16:43   

@Tygrysek, prawdopodobnie chodzi Ci o ofertę "Minuty domowe MAX": https://www.upc.pl/telefo...ich-domowe-max/
Regulamin: https://www.upc.pl/pdf/up...t=1471963208686
_________________
 
 
Tygrysek 
plus master

Dołączył: 22 Sie 2016
Posty: 323
Skąd: Chorzów ,Gdańsk
Wysłany: 24-08-2016, 16:10   

Tak o to mi chodziło,tylko dokładniej w rewii usług jak to kształtuje się z cenami bo jest tylko 60,240 i max a gdzie max domowe zawsze to min 10 zł taniej :)
_________________
 
 
Karol 
plus master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 21 Sty 2007
Posty: 550
Skąd: Gdynia
Wysłany: 24-08-2016, 16:47   

W promocjach "Wielka Rewia Usług" (wszystkie numery) nie ma taryfy "Minuty domowe MAX". Taryfa ta pojawia się w promocjach "Rewia z Horizon".
_________________
 
 
Tygrysek 
plus master

Dołączył: 22 Sie 2016
Posty: 323
Skąd: Chorzów ,Gdańsk
Wysłany: 19-09-2016, 16:27   

Witam,po cieniutkich ofertach z Duku majać 3 usługi chciałbym zostać przy jednej,czy ktoś mi tu odp ile kosztuje sam pakiet Minuty domowe MAX?proszę o odp
_________________
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 162 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 3545
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 19-09-2016, 16:35   

Minuty domowe MAX = 45,00 zł.
Wszystko jest :arrow: tutaj.
https://www.upc.pl/pdf/up..._od20160819.pdf
https://www.upc.pl/pdf/up...erpnia_2015.pdf

Ja bym jednak brał jakiekolwiek WRU:
Fiber Power 10 Mb/s + Minuty do wszystkich Max = 40 zł.
Do telefonu i tak dają modem.
_________________
 
 
Tygrysek 
plus master

Dołączył: 22 Sie 2016
Posty: 323
Skąd: Chorzów ,Gdańsk
Wysłany: 19-09-2016, 16:52   

@ Pitrek

Mam obecnie 3 usługi select 30 ,net 120 25 zł i tel max 25 zł, czyli za wszystko 80 ,propozycja za przedłużenie za to samo po wypowiedzeniu 95 zł i nic z tej kwoty nie chcą zesjć , tv już odpada bo wziałem podstawowy pakiet w nc (dekoder pvr,Mr 2 karty za 20 zł Comfort + z eurosportem 2)Technikolora nie chcą mi wymienić za free tylko za 49 zł ,mam dość średniej prędkości po wifi max 14 Mb ,dział techniczny problemu nie widzi
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4104
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 19-09-2016, 17:08   

Tygrysek napisał/a:
mam dość średniej prędkości po wifi max 14 Mb ,dział techniczny problemu nie widzi

dziwne
Sprawdź mój wynik Ookla Speedtest. Jaka jest Twoja prędkość? http://www.speedtest.net/my-result/a/2223812182
_________________
 
 
Tygrysek 
plus master

Dołączył: 22 Sie 2016
Posty: 323
Skąd: Chorzów ,Gdańsk
Wysłany: 19-09-2016, 17:32   

A to masz 2,4 czy 5 Ghz
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4104
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 19-09-2016, 17:37   

2,4 na przedpotopowym Technicolorze - wynik słaby bo do tego chodzą 3 telefony komp stacjonarny i TV w tym samym czasie

120 nigdy nie będzie ale te 80-90 jest osiągalne w większości czasu
_________________
 
 
Tygrysek 
plus master

Dołączył: 22 Sie 2016
Posty: 323
Skąd: Chorzów ,Gdańsk
Wysłany: 19-09-2016, 17:44   

Teraz sprawdziłem mam 22 Mb/9,72 ,podłączając do pożyczonego routera asusa to leci na 2,4 74 Mb a Na 5 Ghz 118 Mb ,no ale to trzeba mieć kolejny swój router ,niż ten technicolor antyczny.

Ps a idzie jakoś sprawdzić, chociaż na chwile jak by chodziło łącze 250 Mb ?
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 63 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 4514
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 19-09-2016, 21:15   

Tygrysek napisał/a:
idzie jakoś sprawdzić, chociaż na chwile jak by chodziło łącze 250 Mb ?

A jak to sobie wyobrażasz - dzwonisz, zamawiasz, sprawdzasz - inaczej się nie da.
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: