Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Odkodowany pakiet FilmBox?
Autor Wiadomość
gazpacho 
easy master

Dołączył: 16 Lip 2013
Posty: 41
Wysłany: 29-04-2015, 13:17   

Wszyscy mają odkodowany.
 
 
bulek 
ultra master

Pomógł: 20 razy
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 865
Skąd: 3city
Wysłany: 30-04-2015, 11:52   

Filmbox (główny kanał) był zawsze odkotowany chyba, tylko reszta filmboxów nie była.
 
 
LNR 
ultra master

Pomógł: 8 razy
Dołączył: 28 Wrz 2012
Posty: 1307
Skąd: W-wa
Wysłany: 30-04-2015, 11:58   

bulek, chodzi o kanał FilmBox w pakiecie Select - tam standardowo jest on zakodowany.

Cytat:
Abonenci UPC Polska do 12 maja mogą bez dodatkowych opłat oglądać wszystkie kanały filmowego pakietu premium FilmBox.

UPC Polska, największy operator kablowy w Polsce, przygotował wspólnie z Kino Polska TV promocję, w ramach której od 29 kwietnia do 12 maja 2015 roku wszyscy abonenci Pakietów Select i Max Telewizji Cyfrowej UPC mogą bez dodatkowych opłat oglądać pełny pakiet kanałów filmowych FilmBox: FilmBox Extra, FilmBox Arthouse HD, FilmBox HD, FilmBox Family oraz FilmBox Action. Poza tym do 12 maja odkodowany jest również kanał FilmBox.

Od 5 maja abonenci UPC Polska mogą zaś wziąć udział w konkursie związanym z kanałami filmowymi FilmBox i wygrać wartościowy soundbar marki LG, przenośne odtwarzacze DVD oraz urządzenia do przyrządzania popcornu.

ź: http://filmboxextra.pl/ne...m-filmbox-w-upc
Ostatnio zmieniony przez LNR 30-04-2015, 12:08, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
d107 
classic master

Dołączył: 22 Mar 2013
Posty: 150
Wysłany: 17-11-2015, 17:15   

Orientujecie się do kiedy jest odkodowany Filmbox w pakiecie select?
I przy okazji inne kanały? Axn black i White, Romance TV, Polsat Romans i Power HD?
BBC do konca listopada z tego co kojarzę.
 
 
tyniecdg 
light master

Dołączył: 09 Paź 2012
Posty: 78
Wysłany: 24-11-2015, 13:03   

Przeglądając dzisiaj, programy w tv myślałem że już zostały dawno kanały Filmbox zakodowane po ostatnim odkodowaniu ze względu na start Filmbox Premium, ale widzę ze nadal są odkodowane, jak tak dalej będzie to zmienię ich pozycje w TV i nie będą na końcu z zakodowanymi.
 
 
Bork 
classic master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 16 Wrz 2014
Posty: 232
Wysłany: 24-11-2015, 13:10   

Od dzisiaj jest odkodowany FILMBOX. Ciekawe do kiedy, czy też może na stałe już będzie w pakiecie MAX?
 
 
tyniecdg 
light master

Dołączył: 09 Paź 2012
Posty: 78
Wysłany: 24-11-2015, 13:17   

To widzę ze fajnie trafiłem skoro od dzisiaj odkodowany, ja myślałem ze to jeszcze trwa od premiery Filmbox Premium. Ale skoro w UPC o tym cisza i Filmbox jest nadal pakietem dodatkowym to albo jakiś błąd z ich strony i nie warto się ich pytać po zakodują, albo rzeczywiście został wprowadzony do pakietu max, tylko niech ktoś napisze z pakietem select czy u niego tez Filmboxy są odkodowane. Wtedy będziemy mogli takie wnioski wysuwać.
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4194
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 24-11-2015, 13:42   

Bork napisał/a:
Od dzisiaj jest odkodowany FILMBOX. Ciekawe do kiedy, czy też może na stałe już będzie w pakiecie MAX?

Przecież Filmbox jest od zawsze dostępny w pakiecie MAX
_________________
 
 
hugo75 
light master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Lut 2006
Posty: 89
Wysłany: 24-11-2015, 13:43   

raczej błąd z ich strony u mnie na horizonie jest tylko Filmbox Extra HD ,Family i Premium reszta nadal zakodowane czyli Action i Arthouse HD, a poza tym nadal na wszystkich piszę brak abonamentu.
 
 
Opiu 
classic master


Dołączył: 30 Cze 2015
Posty: 212
Wysłany: 24-11-2015, 13:52   

wczoraj dostałem sms od UPC ze od dziś zostanie odkodowany pakiet filmbox tylko nie wiem czy tyczy to wszystkich abonamentów
 
 
tyniecdg 
light master

Dołączył: 09 Paź 2012
Posty: 78
Wysłany: 24-11-2015, 13:54   

GDA, nie wiem jak kolega Bork ale ja miałem na myśli wszystkie, dostępne kanały Filmbox w UPC nie tylko jeden kanał. Hugo75, mam nadzieje ze to jednak nie błąd u mnie na mediamodule są odkodowane wszystkie. Opiu możesz napisać treść smsa o którym mówisz?
 
 
Opiu 
classic master


Dołączył: 30 Cze 2015
Posty: 212
Wysłany: 24-11-2015, 14:15   

tyniecdg napisał/a:
GDA, nie wiem jak kolega Bork ale ja miałem na myśli wszystkie, dostępne kanały Filmbox w UPC nie tylko jeden kanał. Hugo75, mam nadzieje ze to jednak nie błąd u mnie na mediamodule są odkodowane wszystkie. Opiu możesz napisać treść smsa o którym mówisz?


taki sms dostałem :
Dla naszych klientów od 24.11 odkodujemy 6 kanałów filmowych w pakiecie filmbox. Informacje o wszystkich odkodowanych kanałach 813 813 815 salony.
 
 
kupon 
light master


Dołączył: 07 Lis 2013
Posty: 104
Skąd: Kraków
Wysłany: 24-11-2015, 14:22   

Przepraszam ale mam pytanie troszkę z innej beczki :/
Działa Wam kanał Puls2 HD ( Kraków ) ?
Pozdrawiam - kupon
 
 
JANUARY 
classic master

Pomógł: 6 razy
Dołączył: 04 Lip 2006
Posty: 246
Skąd: IIImiasto
Wysłany: 24-11-2015, 14:22   

Pakiet Filmbox odkodowany do 1.12.2015 ,potwierdzone Mediabox/menu/Ważne wiadomości/. :)
_________________
  Yar13
 
tyniecdg 
light master

Dołączył: 09 Paź 2012
Posty: 78
Wysłany: 24-11-2015, 14:26   

Kupon pewnie ci nie pomogę ale u mnie w Dąbrowie Górniczej działa.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: