Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Horizon GO i My Prime
Autor Wiadomość
Yapio 
light master

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 27 Paź 2016
Posty: 128
Skąd: PL
Wysłany: 30-06-2017, 22:56   

@Cari
Cari napisał/a:
A ja mam inny problem - czy ktoś z Was ma informacje, że zniknęła opcja zdalnego planowania nagrania? Ja jej nie mam ani przez aplikację ani przez stronę horizon.tv.
U mnie też dzisiaj popołudniu zaobserwowałem ten fenomen: brak możliwości zdalnego planowania nagrywania przez aplikację jak i przez www. Jednakże... Przed chwilą sprawdzałem i opcja zdalnego planowania nagrywania poprzez aplikację i www znowu się pojawiła. Ciekawe na jak długo i czy wreszcie będzie działać prawidłowo i stabilnie... :evil: Czy tylko ja czuję się ostatnio jak beta tester... :evil:
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1982
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 30-06-2017, 23:00   

Cytat:
Czy tylko ja czuję się ostatnio jak beta tester...

Ależ skąd. Wy płacicie za to, a powinniście mieć za darmo jako betatesterzy
_________________
 
 
pabloskrak 
classic master

Dołączył: 13 Lut 2010
Posty: 151
Wysłany: 01-07-2017, 21:30   

jest jakaś awaria Horizon Go bo ani na androidzie ani na Windows z IE nie działa brak wywala " Brak Uprawnień"
 
 
jarul777 
classic master


Dołączył: 17 Gru 2012
Posty: 242
Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-07-2017, 21:30   

Mi aktualnie nie działa Horizon Go ani przez stronę ani przez program na Androida. Po prostu się nie ładuje, nie ma żadnego błędu.
_________________
 
 
pabloskrak 
classic master

Dołączył: 13 Lut 2010
Posty: 151
Wysłany: 02-07-2017, 21:36   

Teraz to na IE nawet nie pojawia się opcja logowania ;(
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1982
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 02-07-2017, 21:42   

U mnie na firefoxie strona niby się ładuje, ale bez elementów (menu jest, ale cokolwiek się nie wybierze to wyświetla się tylko menu i tło). Adblock, ublock, greasemonkey i csfire wyłączone, a innych dodatków blokujących zawartość nie mam.
_________________
 
 
Bork 
classic master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 16 Wrz 2014
Posty: 233
Wysłany: 02-07-2017, 22:48   

U mnie nie ma żadnych problemów z Horizon Go. Odtwarza wszystko na przeglądarkach Chrome i Firefox, a także w telefonie z Androidem.
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1982
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 02-07-2017, 22:55   

Potwierdzam
_________________
 
 
jarul777 
classic master


Dołączył: 17 Gru 2012
Posty: 242
Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-07-2017, 23:03   

Bo teraz już działa, ale ok. 21:30 się posypało.
_________________
 
 
pabloskrak 
classic master

Dołączył: 13 Lut 2010
Posty: 151
Wysłany: 06-07-2017, 09:43   

Mam pytanie może nie na miejscu ale czy aktualnie usługa HORIZON GO jest tez bezpłatna przy korzystaniu z dwóch usług (internet+tv) czy tak jak było kiedyś tylko przy trzech (internet+tv+telefon).
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1982
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 06-07-2017, 13:34   

Jak bierzesz Horizona to tylko wtedy Horizon GO jest bezpłatny.
_________________
 
 
pabloskrak 
classic master

Dołączył: 13 Lut 2010
Posty: 151
Wysłany: 06-07-2017, 14:03   

No niestety zmieniło się i już do tego doszedłem.

Ogólne zmuszanie klientów do nowego dekodera :evil:
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 16 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1982
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 06-07-2017, 22:33   

Cytat:
Ogólne zmuszanie klientów do nowego dekodera

Nie musisz brać tej usługi więc nikt nikogo do niczego nie zmusza. Zresztą horizon go można wziąć z innym dekoderem lub modułem, ale trzeba płacić.
_________________
 
 
pabloskrak 
classic master

Dołączył: 13 Lut 2010
Posty: 151
Wysłany: 07-07-2017, 15:04   

MrPepka napisał/a:
[Zresztą horizon go można wziąć z innym dekoderem lub modułem, ale trzeba płacić.


A no właśnie nie zmuszają bezpośrednio ale już pośrednio niestety tak. i jest jeszcze jeden warunek dekoder to albo Horizon albo Mediabox
 
 
jarul777 
classic master


Dołączył: 17 Gru 2012
Posty: 242
Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-07-2017, 13:35   

Czy działa komuś Polsat Sport lub Polsat Sport News w Horizon GO? Bo na Newsie mam obraz kontrolny a na Sport stopklatkę z dżingla.
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: