Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Horizon w UPC Polska
Autor Wiadomość
gst 
light master

Dołączył: 03 Kwi 2016
Posty: 99
Wysłany: 29-03-2018, 18:39   

Ciekaw jestem czy się różnią oferowane w różnych krajach dekodery Horizon - na pewno się różnią wyglądem, ciekawe czy jeszcze czymś. Poniżej linki do zdjęć ze Słowacji czy Szwajcarii.

https://www.upc.ro/horizo...76706871394.png

https://www.upc.ch/de/ref...11783979505.png

Co prawda, nasze pudło wygląda nienajgorzej, ale przecież liczy się to co w środku :)

https://www.upc.pl/telewi...17224872333.png
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 30 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4754
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 29-03-2018, 18:48   

Różnią się i to zasadniczo bo to co pokazałeś to Samsungi a u nas jest Pace
Popatrz sobie jakie mają dostępne aplikacje i możliwości multimedialne - u nas niedostępne a nawet nie w planach
_________________
 
 
Blacha 
classic master


Dołączył: 15 Lut 2018
Posty: 287
Wysłany: 29-03-2018, 20:41   

Dziękujemy. :evil:
 
 
gst 
light master

Dołączył: 03 Kwi 2016
Posty: 99
Wysłany: 30-03-2018, 20:16   

GDA napisał/a:
Różnią się i to zasadniczo bo to co pokazałeś to Samsungi a u nas jest Pace
Popatrz sobie jakie mają dostępne aplikacje i możliwości multimedialne - u nas niedostępne a nawet nie w planach


No właśnie szukałem na tych stronach upc jakiś dodatkowych info odnośnie różnic w sprzęcie i nic nie znalazłem konkretnego. Dysponujesz jakimś linkiem może, tak z ciekawości?
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 30 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4754
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 30-03-2018, 20:38   

Zobacz na YT filmiki
Tutaj przykładowy https://youtu.be/kp5Gy9prVU0
_________________
 
 
Pawop 
ultra master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Cze 2012
Posty: 913
Skąd: Warszawa
Wysłany: 31-03-2018, 22:06   

Taki soft był też na naszym Horizonie
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 30 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4754
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 01-04-2018, 09:55   

Mam Horizona od 2015 roku i nie pamiętam aby była dostępna MOJA BIBLIOTEKA

Jak brałem Horizona to właśnie miałem taka nadzieję że będzie to samo co na rynkach ościennych a tak się nie stało i UPC nawet nie ma w planach zrobić z Horizona centrum multimedialnego z prawdziwego zdarzenia
_________________
 
 
Blacha 
classic master


Dołączył: 15 Lut 2018
Posty: 287
Wysłany: 01-04-2018, 12:03   

Dlatego gdy czytam komentarze klientów przedłuzających umowy z Horizonem i narzekających na niego to pierwsza myśl jaka mi się nasuwa to czy to jakaś forma masochizmu, nie wiem jak to inaczej nazwać.
Traktowanie nas jako klientów gorszego sortu za bardzo uwłaczające.Zamiast pokazać środkowy palec , to jeszcze przedłużacie umowy...ech... :mad: :mad:
 
 
Pawop 
ultra master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Cze 2012
Posty: 913
Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-04-2018, 20:33   

To są filmiki ze starym softem, u nas też on był i była Moja Biblioteka. Działał ten soft fatalnie, wolno, skokowo i się wieszał. Obecny soft jest dużo lepszy i bardziej dopracowany. Nie wiem do czego tęsknicie.
 
 
sony77 
easy master

Dołączył: 22 Mar 2018
Posty: 27
Wysłany: 01-04-2018, 20:45   

Blacha napisał/a:
Dlatego gdy czytam komentarze klientów przedłuzających umowy z Horizonem i narzekających na niego to pierwsza myśl jaka mi się nasuwa to czy to jakaś forma masochizmu, nie wiem jak to inaczej nazwać.
Traktowanie nas jako klientów gorszego sortu za bardzo uwłaczające.Zamiast pokazać środkowy palec , to jeszcze przedłużacie umowy...ech... :mad: :mad:
Jak będziesz tak głośno im to mówił to zlinczują cię tu żywcem :mrgreen: nawet gdyby z horizona buchnął dym i płomienie to by mówili że to nie wina sprzętu tylko pewnie jakieś dodatki do softu,,,,,, :D
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 30 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4754
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 01-04-2018, 21:56   

Cytat:
nas też on był i była Moja Biblioteka.

Nigdy nie było możliwości podłączenia pamięci USB do Horizona lub odtwarzania własnych filmów oo sieci
A tym jest MY LIBRARY w Horizonach na ościennych rynkach
_________________
 
 
Pawop 
ultra master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Cze 2012
Posty: 913
Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-04-2018, 00:15   

U nas w Mojej Bibliotece były zamówione filmy w VOD, czy zaznaczone ulubione pozycje w My Prime
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 30 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4754
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 02-04-2018, 07:59   

I jak to się ma do możliwości Horizona w innych krajach?
U nas ten element jest niedostępny i nie będzie dlatego szumnie zapowiadana platforma multimedialna Horizon jest zwykłym dekoderem CATV jedynie
_________________
 
 
grzegorzcze 
classic master

Dołączył: 08 Lip 2013
Posty: 179
Skąd: Tychy
Wysłany: 15-05-2018, 16:59   

nie wiem czy zauważyliście , ale na kanale 205 zamiast Paramount leci trailer Vodu , czyzby Paramount usunęli z oferty?
_________________
 
 
dareka 
plus master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 16 Mar 2007
Posty: 387
Skąd: 51.4200°N, 19.6800°E
Wysłany: 15-05-2018, 18:45   

grzegorzcze napisał/a:
nie wiem czy zauważyliście , ale na kanale 205 zamiast Paramount leci trailer Vodu , czyzby Paramount usunęli z oferty?


Ciekawe. U mnie jest Paramount.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: