Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Oferta 500 Mb/s i globalne współdzielenie WiFi w UPC!
Autor Wiadomość
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1785
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 12-09-2017, 21:52   

A czy w IPv6 mogłeś włączyć DMZ?
_________________
 
 
klm 
Klikacz

Dołączył: 11 Wrz 2017
Posty: 7
Wysłany: 12-09-2017, 21:56   

nie ma opcji dmz, jest tylko przekierowanie portów v6 i dhcp v6 co jak sądzę przydziela lokalnie adresy publiczne v6 z z przyznanej /64 rangi
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 63 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 4527
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 12-09-2017, 22:18   

klm napisał/a:
po 2 telefonie i pytaniu dlaczego potrzebuje v4 wgrali: fiberpower500_v4-sip.cfg

I tryb modemu wrócił?
_________________
 
 
klm 
Klikacz

Dołączył: 11 Wrz 2017
Posty: 7
Wysłany: 12-09-2017, 22:23   

wrócił :)
 
 
emes 
Klikacz

Dołączył: 29 Sie 2017
Posty: 2
Wysłany: 13-09-2017, 10:01   

A w jakich cenach macie 500Mbs?
Ja mam obecnie sam Internet 250 Mbps już na czas nieokreślony i proponują mi 500 Mbps za 99 PLN przy przedłużeniu umowy o 24 miesięcy. Dodatkowo 9 PLN miesięczne za Pakiet Bezpieczeństwa, który obecnie mam za darmo.
 
 
januszmk 
plus master

Pomógł: 6 razy
Dołączył: 18 Cze 2016
Posty: 391
Wysłany: 13-09-2017, 10:04   

emes napisał/a:
A w jakich cenach macie 500Mbs?
Ja mam obecnie sam Internet 250 Mbps już na czas nieokreślony i proponują mi 500 Mbps za 99 PLN przy przedłużeniu umowy o 24 miesięcy. Dodatkowo 9 PLN miesięczne za Pakiet Bezpieczeństwa, który obecnie mam za darmo.

ta cena jest stanowczo za duża, składaj wypowiedzenie, dla nowych klientow jest za 69zl/mc z umową na nie cały rok
 
 
Kasia 
ultra master


Pomogła: 22 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 831
Skąd: W-wa
Wysłany: 13-09-2017, 10:42   

"Studencki internet 500 (2017-1)" jest dla nowych klientów, ale dla obecnych Abonentów 500Mbs i minuty do wszystkich Max są za (79,02+10−10,02) 79zł w promocji "Twój Happy Home 500 lV (2017-1)"
  
 
 
srasquasz 
easy master

Dołączył: 25 Wrz 2013
Posty: 45
Wysłany: 13-09-2017, 10:58   

Potwiedzam, nie ma jeszcze tańszego internetu na utrzymaniówce. Jestem w kontakcie z konsultantem z UPC - ma zadzwonić jak się pojawi lepsza oferta utrzymaniowa na sam internet 500MB. Dam znać wtedy co i jak...

Coś gdzieś tutaj czytałem kiedyś, że niby utrzymaniówki będą pod koniec września nowe (ale nie wiem czy potwierdzone czy nie)
 
 
klm 
Klikacz

Dołączył: 11 Wrz 2017
Posty: 7
Wysłany: 13-09-2017, 11:05   

Mi przy tv max + HBO + multroom + tel bez limitu + 500 Mbit wyszedł abo jakimś cudem o 3.5zl drożej miesięcznie + 29 zł za instalację
 
 
Kasia 
ultra master


Pomogła: 22 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 831
Skąd: W-wa
Wysłany: 13-09-2017, 11:13   

Czyli ile??
 
 
klm 
Klikacz

Dołączył: 11 Wrz 2017
Posty: 7
Wysłany: 13-09-2017, 14:21   

Umowa oraz speedtest :twisted:

speedtest.jpg
speed
Plik ściągnięto 14 raz(y) 55,5 KB

upc.jpg
umowa
Plik ściągnięto 109 raz(y) 129,21 KB

 
 
Kasia 
ultra master


Pomogła: 22 razy
Dołączyła: 08 Lis 2016
Posty: 831
Skąd: W-wa
Wysłany: 13-09-2017, 14:44   

klm,

FP500Mbs kosztuje przy 3 usługach w THH500-Xl 19.02 zł. Po uwzględnieniu dwóch ulg (10,02zl) kwota powinna wynosić 9 zł....tymczasem Ty masz 69 zł :?:

Powinno być
Horizon Max PVR 115 zł
FP 500Mbs 9 zł (z ulgą 10.02zl)
Minuty do wszystkich Max 10 zł
MyPrime 4.99zł

Razem =138.99zł

Dodatkowo
HBO 30zł
MR 10 zł (lub 15zl z PVR)

[ Dodano: 13-09-2017, 15:40 ]
EDIT

Nieważne już...myślałam że to błąd- tymczasem wychodzi na to że masz najniższą promocję "Twój Happy Home 500 l (2017-1)"....gdzie FP 500Mbs kosztuje 79,02 po uwzględnieniu ulg to 69 zł :!:
 
 
erwinsans 
plus master

Dołączył: 24 Lis 2014
Posty: 653
Wysłany: 13-09-2017, 16:36   

Kasia napisał/a:
Czyli ile??


Dużo za dużo :) THH I :) zamiast XI :)

Ma 500 za 69 zł po uldze a w XI jest za 9 zł po uldze jak już ktoś nadmienił.
_________________
 
 
Radeckiii 
light master

Dołączył: 22 Lut 2016
Posty: 147
Wysłany: 14-09-2017, 18:49   

klm napisał/a:
po 2 telefonie i pytaniu dlaczego potrzebuje v4 wgrali: fiberpower500_v4-sip.cfg

To zadzwoń trzeci raz i poproś o wgranie fiberpower500_nowifi4all_v4-sip.cfg bo póki co siejesz innym za darmo WiFree. ;)
No chyba, że Ci to nie przeszkadza.
  
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1785
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 14-09-2017, 20:42   

Radeckiii napisał/a:
bo póki co siejesz innym za darmo WiFree.

To, że w konfigu nie ma nowifi4all to nie znaczy, że sieje wifree. Ja np. nie sieję wifree, a też w konfigu nie mam nowifi4all. Mam włączony tryb modemu.
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 15
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: