Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
technicolor TC7200
Autor Wiadomość
bamboo 
Klikacz

Dołączył: 13 Lip 2017
Posty: 5
Wysłany: 13-07-2017, 14:41   

Wielkie dzięki za pomoc.

Po powrocie z pracy wezmę się za mostkowanie

[ Dodano: 13-07-2017, 20:00 ]
@MrPepka Niestety sposób na mostkowanie nie zadziałał na moim sprzęcie, mimo powrotu do IPv4 i wyłączonego Wi-Free...
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1902
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 13-07-2017, 21:13   

Cytat:
Niestety sposób na mostkowanie nie zadziałał na moim sprzęcie, mimo powrotu do IPv4 i wyłączonego Wi-Free...

Wyskakuje ci jakiś błąd? Masz wyłączony antywirus?
_________________
 
 
bamboo 
Klikacz

Dołączył: 13 Lip 2017
Posty: 5
Wysłany: 14-07-2017, 07:47   

Na początku miałem problemy (pojawiały się błędy) ze względu na skróty myślowe, które poczyniłeś tłumacząc z wersji źródłowej, chodzi mianowicie o krok 3, gdzie de facto trzeba prawym klikiem otworzyć właściwości pliku wykonywalnego i zaznaczyć opcję "uruchom jako Administrator", a nie uruchamiać plik jako administrator. Potem już błędów nie miałem, a firewall i antywirus były wyłączone, IPv4, Wi-Free wyłączone.

Mam jedynie wątpliwości czy nie ma tu znaczenia wersja sprzętowa mojego egzemplarza TC7200, który jest oznaczona jako 2.0.

Ponadto na stronie źródłowej nikt nie potwierdził, że sposób działa na najnowszej wersji firmware'u.
Czy ktoś może w ogóle to potwierdzić?
 
 
tinamou 
Klikacz

Dołączył: 31 Sty 2017
Posty: 4
Skąd: Kraków
Wysłany: 14-07-2017, 08:49   

U mnie niestety też nie zadziałało, firmware też mam jakiś wyższy, niż te które były potwierdzone w źródle.
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1902
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 14-07-2017, 10:44   

Sprawdźcie w ustawieniach (jeśli macie taką możliwość) kiedy była aktualizacja. Bo być może upc to usunęło.
_________________
 
 
tinamou 
Klikacz

Dołączył: 31 Sty 2017
Posty: 4
Skąd: Kraków
Wysłany: 14-07-2017, 14:58   

Nie mam opcji żeby sprawdzić kiedy była aktualizacja, ja mam wersje sprzętu 1.0, a wersja oprogramowania to STD6.02.41.
 
 
bamboo 
Klikacz

Dołączył: 13 Lip 2017
Posty: 5
Wysłany: 15-07-2017, 00:39   

Ja mam tę samą wersję oprogramowania i nie jestem w stanie określić kiedy był update. Moja wersja sprzętu to 2.0
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: