Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
chello Light + siec lokalna jak to połączyc?
Autor Wiadomość
Luka 
Klikacz

Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 4
Wysłany: 19-05-2005, 11:46   chello Light + siec lokalna jak to połączyc?

mam chello light i siec lokalna.
w czilo mam Ip czilo, na lokalu mam inny ip.
teraz lokal mam wyalaczony.
chce oba polaczenia miec wlaczone i lokala staregouzywac do rzeczy lokalnych - lanchat, lokalne dc otoczenie sieciowe...
a do netu czilo...

jak to zrobic?

połączenie mostkowe?

mam nadzieje ze zgrywajac z lokalnej sieci cos niebedzie mi doliczac sie dolimitu czilo:))
 
 
SiNuS 
plus master


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 375
Skąd: Kraków
Wysłany: 19-05-2005, 18:43   

Ostatnio zmieniony przez SiNuS 20-06-2005, 16:02, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Luka 
Klikacz

Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 4
Wysłany: 19-05-2005, 18:48   druga sieciowka? ja mam modem kablowy pod usb

przeciez niebede kupiowal sieciowki niema sensu bo ten modem to tak samo jak sieciowka...
no i co dalej?
mam 2 polaczenia aktywne walczam lanchata to mam ip chello anie ten lokalny
 
 
SiNuS 
plus master


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 375
Skąd: Kraków
Wysłany: 19-05-2005, 20:37   Re: druga sieciowka? ja mam modem kablowy pod usb

Ostatnio zmieniony przez SiNuS 20-06-2005, 16:02, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Luka 
Klikacz

Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 4
Wysłany: 20-05-2005, 02:47   

1)modem polaczonyjest przez usb do kompa
2)mam sieciowke a wniej kabel do lokalnej sieci


chce uzywac jednoczesnie tego i tego modem donetu sieciowke do "lokalnych" rzeczy czyli otoczenie sieciowe itp...

jezeli wlacze oba to niedziala to co wlaczylem ostatnie...
jak zrobic aby dzialaly oba?
 
 
SiNuS 
plus master


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 375
Skąd: Kraków
Wysłany: 20-05-2005, 09:05   

Ostatnio zmieniony przez SiNuS 20-06-2005, 16:02, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
UPC 
Klikacz


Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 2
Wysłany: 31-05-2005, 12:18   

MUSISZ MIEC TAKZE KABEL SIECIOWY KROSOWONY JESLI MASZ ZTYM PROBLEM NAPISZ DO MNIE :lol:
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: