Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[Prośba] Posiadane łącze
Autor Wiadomość
Jacek 
Administrator


Pomógł: 45 razy
Dołączył: 31 Paź 2004
Posty: 1426
Skąd: Warszawa
Wysłany: 25-04-2005, 23:09   [Prośba] Posiadane łącze

Mam serdeczną prośbę do wszystkich, którzy mają nieustawioną lub nieaktualną wartość "Posiadane łącze" w swoim profilu:
jeśli możecie, to zaktualizujcie tą wartość - nie ma ona na celu kontrolowania Was, lecz pomaga przy odpowiadaniu na posty.

Jest to szczególnie przydatne, gdy pojawiają się tematy z problemami, prędkościami.

PS: ponad 150 osób (z około 450) nie ma ustawionego pola.

Z góry dziękuję za zrozumienie,
Jacek
 
 
 
Ola 
Klikacz

Dołączyła: 19 Sty 2005
Posty: 13
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 30-04-2005, 13:12   

To powinno ustawiać się automatycznie przy logowaniu na profil - i, szczerze mówiąc, sądziłam że właśnie tak to wygląda.
 
 
Jacek 
Administrator


Pomógł: 45 razy
Dołączył: 31 Paź 2004
Posty: 1426
Skąd: Warszawa
Wysłany: 30-04-2005, 14:11   

Ola, pole to pojawiło się jakoś w lutym. Przy rejestrowaniu na forum jest ono obowiązkowe. Jednak przy logowaniu się do forum nie jest jego obecność sprawdzana.
I zapewne nie byłoby tego problemu, gdyby to pole (posiadane łącze) było od samego początku istnienia forum.

Jacek
 
 
 
Wojtex 
light master

Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 78
Wysłany: 14-03-2007, 19:01   

Mam drobną propozycje dotyczącą właśnie tego pola. Teraz bardzo popularna staje się usługa Net24 i z dobrym rozwiązaniem byłoby dodanie kilku pakietów do wyboru.
 
 
Jacek 
Administrator


Pomógł: 45 razy
Dołączył: 31 Paź 2004
Posty: 1426
Skąd: Warszawa
Wysłany: 15-03-2007, 20:46   

Wojtex, i chcesz powiedzieć, że w domu masz (i używasz) 2 różnych łączy jednocześnie? Takich osób jest na prawdę garstka. Jeśli już, to wybierz to, którego używasz w domu częściej.
_________________
 
 
 
Wojtex 
light master

Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 78
Wysłany: 16-03-2007, 16:30   

Chyba źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, żeby dodać Net24 do listy wyboru posiadanego łącza. No nie wiem, jak to prościej napisać.
 
 
Michal 
Jr Admin



Pomógł: 40 razy
Dołączył: 05 Lis 2004
Posty: 1332
Skąd: Warszawa
Wysłany: 16-03-2007, 19:17   

O ile dobrze zrozumiałem masz jedną z poniższych taryf ?
Net24 Start+
Net24 Komfort+
Net24 Optimum+
Net24 Premium+
Net24 VIP+
 
 
Wojtex 
light master

Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 78
Wysłany: 17-03-2007, 10:43   

Tak, dokładnie.
 
 
Michal 
Jr Admin



Pomógł: 40 razy
Dołączył: 05 Lis 2004
Posty: 1332
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-03-2007, 12:16   

Pola już powinny się pojawić.
 
 
Wojtex 
light master

Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 78
Wysłany: 17-03-2007, 13:59   

Wielkie dzięki za zaakceptowanie prośby :)
 
 
Xantus 
easy master

Dołączył: 19 Cze 2007
Posty: 46
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 30-01-2008, 14:31   

Mam propozycję aby poprawić nazwy łącz do wyboru.
Przynajmniej w UPC ostatnio nazewnictwo się zmieniło więc żeby uniknąć nieporozumień dla nowych użytkowników internetu z UPC przyda się zmodyfikować dotychczasowe nazwy chello bądź dodać nowe nazwy. W łączach UPC jest w dodatku taki bałagan, że przydałoby się dla uściślenia jeszcze określanie prędkości posiadanego łącza. Szczególnie z chello light są problemy bo przez ich karygodne traktowanie klientów występują pod tą samą różne opcje: chello light 1,5 MB / 256 KB, chello light 2 MB / 256 KB, chello light 4 MB / 384 KB oraz Turbo 4 MB / 384 KB.
 
  A co to jest Jabber??
 
dizel 
light master

Dołączył: 11 Kwi 2005
Posty: 111
Skąd: Lublin
Wysłany: 18-04-2009, 02:58   

Proszę o dodanie w posiadanych łączach najniższego pakietu czyli chello starter a od 15.04.2009r. nazywa się student. Przez jakiś czas było wszystko ok potem zniknęła ta nazwa z opcji nie wiem dlaczego, przecież ten najniższy pakiet jest cały czas w ofercie upc.
 
 
bedykcp 
Klikacz

Dołączył: 23 Wrz 2009
Posty: 3
Skąd: Kraków
Wysłany: 25-09-2009, 16:40   

Proszę o sprawdzenie czy ktokolwiek może ustawić w profilu pole fącze: i opcja "Fiber Power 8" bo mi nie zapisuje tej opcji, inne działają.
 
 
Susane
[Usunięty]

Wysłany: 25-09-2009, 17:13   

bedykcp napisał/a:
Proszę o sprawdzenie czy ktokolwiek może ustawić w profilu pole fącze: i opcja "Fiber Power 8" bo mi nie zapisuje tej opcji, inne działają.
Mam ten sam problem.
 
 
Jacek 
Administrator


Pomógł: 45 razy
Dołączył: 31 Paź 2004
Posty: 1426
Skąd: Warszawa
Wysłany: 29-09-2009, 19:47   

bedykcp, mrsyonnie, poprawione. Dzięki za zgłoszenie.
_________________
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: