Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ilość danych pobranych/wysłanych
Autor Wiadomość
Rumcajs 
Klikacz

Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 4
Wysłany: 29-08-2008, 22:53   

U mnie skromnie:

Pobrałeś / pobrałaś 12222 MB
Wysłałeś / wysłałaś 721 MB
1) Pomiar w okresie 1-28 sierpnia 2008
 
 
Marek 
Moderator



Pomógł: 241 razy
Dołączył: 29 Lis 2004
Posty: 7120
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 01-09-2008, 12:39   

Kod:

  Pobrałeś / pobrałaś  32155 MB
  Wysłałeś / wysłałaś  1688 MB
  1) Pomiar w okresie 1-31 sierpnia 2008

nie jest to może jakoś szczególnie dużo, zwróciłem uwagę głównie dlatego, że do 28 było podobnie jak u Rumcajsa tylko 12GB - a 20GB przez 3 dni w moim pakiecie to już coś.
  marekd@jabberpl.org
 
phonik 
easy master

Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 23
Skąd: Wrocław
Wysłany: 13-09-2008, 12:17   

Moje trzy grosze:
Pobrałeś / pobrałaś 53349 MB
Wysłałeś / wysłałaś 41465 MB
Pomiar w okresie 1-12 września 2008

pozdr
 
 
Conroe91 
plus master

Dołączył: 03 Lip 2007
Posty: 532
Wysłany: 26-01-2009, 15:41   

Jak u was z tym licznikiem?
Bo u mnie stoi na 22 stycznia.
 
 
jedrek 
ultra master


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Maj 2006
Posty: 751
Skąd: Ursynów
Wysłany: 26-01-2009, 20:47   

Tak nie jest aktywny od 22.01. i są zawsze problemy z ustaleniem pobranych danych. O liczniku to już UPC pewnie zapomniało.
_________________
 
 
Conroe91 
plus master

Dołączył: 03 Lip 2007
Posty: 532
Wysłany: 26-01-2009, 23:07   

jedrek napisał/a:
Tak nie jest aktywny od 22.01. i są zawsze problemy z ustaleniem pobranych danych. O liczniku to już UPC pewnie zapomniało.

Dzięki za odpowiedź. Mi w sumie ten licznik nie potrzebny bo i tak limitów nie mam :)
 
 
Cappo 
plus master

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Lut 2008
Posty: 536
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 27-01-2009, 10:28   

wydaje mi się że dane są aktualizowane co kilka dni dziś już jest stan na 26.01
 
 
Łasic 
Klikacz

Dołączył: 09 Wrz 2007
Posty: 3
Skąd: Tychy
Wysłany: 10-02-2009, 20:58   

Licznik cały czas działa :)

To chyba mówi wszystko:
http://s6.zapodaj.net/86555371.jpg.html
 
 
Marek 
Moderator



Pomógł: 241 razy
Dołączył: 29 Lis 2004
Posty: 7120
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 10-02-2009, 22:12   

A mój się zaciął, pokazywał na koniec stycznia 2GB mimo, że ściągnąłem kilka obrazów płyt DVD po przeszło 4GB każdy.

Swoją drogą skonfiguruj sobie adbloka (po co instalować jak się potem nie ustawi), blokując reklamowe flasze oszczedziesz kilka GB co miesiąc (każde wejście na stronę upc to 2MB mniej)
  marekd@jabberpl.org
 
grzegorz 
plus master

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 26 Lip 2006
Posty: 380
Skąd: Warszawa
Wysłany: 07-05-2009, 16:42   

Witam, mam do was pytanie czy działa Wam licznik danych ? bo umnie od momentu zmiany na turbo15MB mam caly zcas taki komunikat
W tej chwili nie można zweryfikować adresu IP Twojego komputera.
Spróbuj ponownie za parę minut.

(kod komunikatu: 8000022)
 
 
Peterek 
plus master


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 25 Gru 2008
Posty: 513
Skąd: miasto J. Himilsbacha
Wysłany: 09-05-2009, 08:03   

Witaj

Tu: http://forum.mediaswiat.p...ba49bee58c3e9db masz to samo. miałem ten komunikat. Zgłosiłem, wieczorem było już dobrze. To ma związek jakiś z przypisaniem nowo użytego IP do sieci, konkretnie do UPC.

Pozdrawiam
 
 
Conroe91 
plus master

Dołączył: 03 Lip 2007
Posty: 532
Wysłany: 24-05-2009, 14:46   

Działa wam licznik?

Bo mi wyskakuje że nie można odnaleźć serwera.
 
 
Cappo 
plus master

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Lut 2008
Posty: 536
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 24-05-2009, 15:03   

Conroe91 napisał/a:
Działa wam licznik?

Bo mi wyskakuje że nie można odnaleźć serwera.


u mnie to samo
 
 
jedrek 
ultra master


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Maj 2006
Posty: 751
Skąd: Ursynów
Wysłany: 25-05-2009, 09:31   

Nie działa od połowy maja. Myślałem że to po zmianie oprogramowania w ruterze.
_________________
 
 
Marek 
Moderator



Pomógł: 241 razy
Dołączył: 29 Lis 2004
Posty: 7120
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 25-05-2009, 18:02   

Licznik został ostatecznie zlikwidowany, limitów nie ma już nawet w najtańszym pakiecie (obecnie sprzedawanym pod nazwą student).

ehh po tylu latach trzeba będzie zamknąć ten dział forum ;)
  marekd@jabberpl.org
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: