Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Licznik po wymianie modemu
Autor Wiadomość
jedrek 
ultra master


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Maj 2006
Posty: 760
Skąd: Ursynów
Wysłany: 06-11-2007, 21:51   Licznik po wymianie modemu

Witam. Pod koniec września b.r wymieniono mi modem na inny Web star.Od tego momentu licznik raz działa raz nie ale w większości nie działa pisząc o problemie w ustaleniu adresu.W związku z tym mam pytanie jak chodzą Wam liczniki.Pozdrawiam.
 
 
Marek 
Moderator



Pomógł: 241 razy
Dołączył: 29 Lis 2004
Posty: 7120
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 06-11-2007, 21:56   

Mi tak samo więcej nie działa niż działa, ale nie ma to żadnego związku z modemem tylko z tym że nie ma już limitu w light i classic więc nikomu sie nie chce dbać o ten licznik bo do niczego nie jest nam potrzebny.

Pytanie tylko działa posiadaczom najtańszego pakietu w którym pozostał limit.
  marekd@jabberpl.org
 
jedrek 
ultra master


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Maj 2006
Posty: 760
Skąd: Ursynów
Wysłany: 07-11-2007, 09:54   

Marek napisał/a:
Mi tak samo więcej nie działa niż działa, ale nie ma to żadnego związku z modemem tylko z tym że nie ma już limitu w light i classic więc nikomu sie nie chce dbać o ten licznik bo do niczego nie jest nam potrzebny.

Pytanie tylko działa posiadaczom najtańszego pakietu w którym pozostał limit.
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
 
 
Herman 
light master

Dołączył: 29 Sty 2007
Posty: 67
Wysłany: 07-11-2007, 11:17   

Mam stare easy i jest tak samo. Raz dziala raz nie. W listopadzie zaczal dzialac dopiero dzisiaj. Najczesciej nie dziala przez kilka ostatnich i kilka pierwszych dni miesiaca. Zaczynam sie zastanawiac, czy w ogole mam jakis limit.
 
 
wshk 
easy master

Dołączył: 09 Lut 2005
Posty: 34
Wysłany: 07-11-2007, 12:57   

U mnie na easy przez pare miesiecy wcale nie dzialal. Zatrybil w pazdzieniku i dojechal do ~3,5GB z tym ze na oko powinno byc jakies ~5GB.

Jak wczoraj zerkalem to na liczniku bylo 65MB :D
Dziwnie wydaje mi sie ze 5GB limit przy starterze to taki straszak zeby ladowac sie w badz co badz prawie dwa razy droższe easy. Bo dziala jak mu sie zachce.
 
 
 
clarkkent 
Moderator



Pomógł: 34 razy
Dołączył: 12 Cze 2005
Posty: 1664
Skąd: Warszawa
Wysłany: 07-11-2007, 14:40   

wshk napisał/a:
zeby ladowac sie w badz co badz prawie dwa razy droższe easy.


Limity były i są do tego, aby zmusić do korzystania w wyższych (droższych) opcji.
 
 
wshk 
easy master

Dołączył: 09 Lut 2005
Posty: 34
Wysłany: 07-11-2007, 15:42   

Tylko ze limit z licznikiem dzialajacym tak jak ostatnimi czasy(ja nie mam nic przeciwko zeby nie bylo :mrgreen: ) to tylko straszak... Bron psychologiczna.. No bo kiedy ostatni raz kogos przycielo?(ja wiem ze takich ludiz byloby malo ze wzgledu na to ze limit funkcjonowal tylko w easy ale ktos by sie trafil zapewne)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: