Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowa strona http://licznik.upc.pl/ nowa wersja chelloinfo :)
Autor Wiadomość
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 503
Wysłany: 19-02-2007, 21:38   

nowe chello info juz do pobrania :) bravo Jack ;)
 
 
Jacek 
Administrator


Pomógł: 45 razy
Dołączył: 31 Paź 2004
Posty: 1428
Skąd: Warszawa
Wysłany: 19-02-2007, 22:07   

dwozny, jeśli wejdziesz na licznik.upc.pl, to pojawi się ten sam błąd (o którym piszesz). U mnie on był przez niecałe 20 minut (oczywiście licznik w tym czasie zlicza dane, a jedynie nie może ich wyświetlić).

Natomiast wszystkie osoby zainteresowane chciałbym poinformować, że jest już wersja 2.90 (jedyna działająca w nowej konfiguracji).
Do pobrania jak zwykle ze strony http://chellopl.one.pl/chelloinfo.php :)

PS: kurcze, nawet nie pozwolicie mi napisać posta ;) Zanim go napisałem, już ponad 24 osoby pobrały nową wersję programu 8)
_________________
 
 
Marek 
Moderator



Pomógł: 241 razy
Dołączył: 29 Lis 2004
Posty: 7120
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 19-02-2007, 22:12   

Cytat:
" W tej chwili nie można zweryfikować adresu IP Twojego komputera.
Spróbuj ponownie za parę minut.

(kod komunikatu: 8000020)"
Czy gdy teraz coś pobieram zaliczy mi to do limitu, czy nie?
czasem tak czasem nie, zależy czy popsuta jest tylko strona czy cały licznik, ale się tego nie dowiesz póki spowrotem nie zacznie działać
  marekd@jabberpl.org
 
kopec86 
easy master

Dołączył: 21 Paź 2006
Posty: 29
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 20-02-2007, 20:24   Re: Nowa strona http://licznik.upc.pl/ nowa wersja chelloinf

Schumacher napisał/a:
Mamy nową stronę http://licznik.upc.com.pl/ :)

Przymiarka do zwiększenia limitów w podstawowych opcjach ? :)
( po rewolucji w TP SA i nowych usługach NETIA, GTS/Multimo, itp. )


mi wyskakuje takie cus:

W tej chwili nie można zweryfikować adresu IP Twojego komputera.
Spróbuj ponownie za parę minut.

(kod komunikatu: 8000020)

po kilku minutach i tak nie dziala :P
 
 
Wulfgar 
classic master

Dołączył: 02 Lis 2005
Posty: 192
Wysłany: 20-02-2007, 20:33   

hmmm ale czy ten licznik dziala? mam chello classic i 60gb od 3 dni i nadal mnie nie przycieli...
 
 
Jacek 
Administrator


Pomógł: 45 razy
Dołączył: 31 Paź 2004
Posty: 1428
Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-02-2007, 21:08   

Wulfgar, u mnie działa. Generalnie dziś UPC miało (tak, znowu) poważniejszą awarię i być może jeszcze system wyświetlania danych u nich się sam nie podniósł.
Ale w ciągu 2 dni powinien zacząć działać.
_________________
 
 
miciur 
Klikacz

Dołączył: 19 Sty 2007
Posty: 8
Wysłany: 01-03-2007, 20:20   

licznik juz powinien byc nie przydatny :-)
brak limitów :-)
 
 
narkoman 
plus master


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 21 Lut 2006
Posty: 314
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-03-2007, 20:26   

miciur napisał/a:
licznik juz powinien byc nie przydatny :-)
brak limitów :-)

nie jestes sam, uzytkownicy chello easy tez istnieja i maja limit w dalszym ciagu ;]
_________________
 
 
 
Marduk 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sie 2006
Posty: 192
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 01-03-2007, 20:55   

narkoman napisał/a:
...maja limit w dalszym ciagu ;]

I po co ten uśmieszek na końcu, to wcale nie jest zabawne...
 
 
narkoman 
plus master


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 21 Lut 2006
Posty: 314
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-03-2007, 22:16   

Marduk napisał/a:
narkoman napisał/a:
...maja limit w dalszym ciagu ;]

I po co ten uśmieszek na końcu, to wcale nie jest zabawne...

[offtop]
usmieszek to jest to :) i :D i ;D i ;) i kilka innych ewentualnie a ;] traktuje bardziej jak kropke na koncu zdania hehe

a ze nie jest zabawne to inna sprawa, i wcale nie mialem na mysli wysmiewania sie z uzytkownikow easy ;] (tu tez kropka a nie usmiech jakby ktos mial watpliwosci)
[/offtop]
_________________
 
 
 
buzek 
classic master

Dołączył: 02 Lis 2005
Posty: 256
Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-03-2007, 22:44   

ale licznik i tak sie przyda :)
 
 
 
lapin 
plus master


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 14 Lis 2005
Posty: 377
Skąd: Katowice
Wysłany: 02-03-2007, 00:43   

ciekaw jestem czy nadal licznik bedzie naliczal dane, ktore sciagamy, bo jak narazie ciagle mi wyswietla, w sumie dane z 28go, ale wyswietla :D Zobaczymy za kilka godzin czy pokaze ile sciagnalem 1go czy w ogole zniknie :D
_________________
 
 
 
brovar 
classic master

Dołączył: 03 Gru 2004
Posty: 218
Skąd: KRAKÓW_NH_---
Wysłany: 02-03-2007, 03:13   

W chello ultra jest pokazywany, wiec napewno nie zniknie.
_________________
 
 
buzek 
classic master

Dołączył: 02 Lis 2005
Posty: 256
Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-03-2007, 07:07   

pokaze ile sciagnales 1go.... licznik jest aktualizowany ok 2-3 w nocy!
 
 
 
lapin 
plus master


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 14 Lis 2005
Posty: 377
Skąd: Katowice
Wysłany: 02-03-2007, 10:10   

buzek napisał/a:
pokaze ile sciagnales 1go.... licznik jest aktualizowany ok 2-3 w nocy!

wiem buzek dokladnie to napisalem w moim poscie, ze sie oakze cz kilka godzin wyswietli dane z pierwszego marca czy zniknie :P
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: