Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z cs 1.6
Autor Wiadomość
azureus 
Klikacz

Dołączył: 03 Lut 2007
Posty: 2
Wysłany: 03-02-2007, 16:34   Problem z cs 1.6

Mam cs-a 1.6 i wszystko jest dobrze ale nagle przestały mi sie dodawać servery. Za każdym razem jak wpisuje ip serweru i biore ok to nic sie nie dzieje i moge grać tylko w te co mam już zapisane. Prosze o pomoc jak to naprawić a może da sie jakoś inaczej dodać serwer.
 
 
Supafax 
classic master


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 27 Lis 2004
Posty: 163
Skąd: Warszawa - SND
Wysłany: 03-02-2007, 18:52   

Sprawdź ustawienia filtru, może np. ping do serwera który próbujesz dodać jest większy od tego, który masz określony na filtrze ( <50 ms). Zawsze możesz zainstalować HLSW ( www.hlsw.org ) jako zewnętrzny menedżer serwerów.
 
 
azureus 
Klikacz

Dołączył: 03 Lut 2007
Posty: 2
Wysłany: 03-02-2007, 19:34   

Jak włączyć gre przez zewnętrzną liste serwerów.
 
 
Supafax 
classic master


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 27 Lis 2004
Posty: 163
Skąd: Warszawa - SND
Wysłany: 03-02-2007, 20:58   

Musisz skonfigurować program.
Ustawienia > HL (Steam) 2 razy klik i wybierasz miejsce gdzie znajduje się plik steam.exe
Możesz zaznaczyć co tam potrzebujesz, wpisać parametry. W inych zakładkach masz multum użytecznych bajerów.

http://wiki.hlsw.net/index.php/HLSW_Beginner's_Guide - wprowadzenie w j. ang.

http://www.xiii.com.pl/pliki/hlsw.html - tu jest coś o listach serwerów po polsku

Pobaw się trochę a napewno ogarniesz wszystkie opcje.

GL
 
 
mehazbirol 
Klikacz

Dołączył: 23 Sie 2005
Posty: 19
Skąd: wwa gcłw
Wysłany: 03-02-2007, 23:40   

mam to samo, niewiem ocb wszystko bylo ok az tu nagle .....
a serwery maja po 11 ping wiec to napewno nie jest to ze ping za duzy
robie reset kompa i nagle wszystkie serwery sa we friends, godzina dwie znowu tylko 3 reset i sa tylko dwa, reset jest normalnie :/ cos sie zapewne steam zwalil
zaczelo sie jak chello zaczelo chodzic z dupy :/
zapewne reinstall pomoze
 
 
Supafax 
classic master


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 27 Lis 2004
Posty: 163
Skąd: Warszawa - SND
Wysłany: 04-02-2007, 08:53   

Dokładnie, jeśli nie skasujesz plików *.gcf ze steamapps to reinstalacja trwa na tyle krótko, że nie warto się zajmować naprawianiem.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: