Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
zresetowali ?
Autor Wiadomość
Michal 
Jr Admin



Pomógł: 40 razy
Dołączył: 05 Lis 2004
Posty: 1332
Skąd: Warszawa
Wysłany: 18-10-2006, 17:21   zresetowali ?

W warszawie nie bylo okolo 20min netu dzis , potem patrze na licznik i

Pobrałeś / pobrałaś 940 MB
Wysłałeś / wysłałaś 461 MB

Kto ma podobnie.
 
 
Caney 
plus master


Pomógł: 11 razy
Dołączył: 29 Mar 2005
Posty: 452
Skąd: Warszawa-Ursus
Wysłany: 18-10-2006, 17:39   

U mnie podobnie od paru dni, zrywa, wyłączam modem z kontaktu na pare sekund i wszystko wraca do normy, co do transferów to sprawdze
 
 
grreg 
Klikacz

Dołączył: 05 Lut 2006
Posty: 8
Wysłany: 18-10-2006, 20:39   

u mnie netu nie było, ale się nie zresetował.
 
 
Man 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 17 Wrz 2006
Posty: 185
Skąd: Krakow
Wysłany: 18-10-2006, 21:04   

W krakowie w normie :mrgreen:
 
 
Ixolite 
easy master


Dołączył: 28 Cze 2006
Posty: 42
Skąd: Warszawa Natolin
Wysłany: 18-10-2006, 21:56   

U mnie też była przerwa, ale licznik chyba w normie. Wogóle dawno przerw nie miałem, już myślałem, że to coś z kompem.
 
 
 
suck 
classic master

Pomógł: 5 razy
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 253
Wysłany: 19-10-2006, 07:19   

u mnie w Katowicach tez wczoraj byla przerwa, al licznik jak bil takie bije ;)
 
 
dziabaq 
plus master


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 05 Maj 2006
Posty: 432
Wysłany: 19-10-2006, 07:22   

Licznik pokazuje dobrze - niestety. Natomiast ja też miałem problemy z netem. Modem się resetował ciągle. Migała dioda "POWER" która zwykle nie miga.
Myśle że ma to jakiś związek z modernizacją sieci i nie limitowaniem usługi chello plus.

pozdr.
Jacek
 
 
Michal 
Jr Admin



Pomógł: 40 razy
Dołączył: 05 Lis 2004
Posty: 1332
Skąd: Warszawa
Wysłany: 19-10-2006, 08:04   

Dziś niestety licznik wrócił do starego stanu ;(
 
 
buzek 
classic master

Dołączył: 02 Lis 2005
Posty: 256
Skąd: Warszawa
Wysłany: 19-10-2006, 17:08   

a mi znow nie przyslali ze przekroczylem 2/3 lacza i nie wiem czy nie ssac na maksa... :P bo jak kiedys tak mialem to mnie w ogole nie przycinali :) ale chyba poczekam jeszcze pare dni...
 
 
 
Hextor 
easy master

Dołączył: 22 Mar 2006
Posty: 40
Wysłany: 22-10-2006, 19:01   

Mnie w krakowie przycieli wczoraj, chociaż wykorzystałem zaledwie 28,5 gb a moge 30, zadzowniłem do nich i po 15 minutach mnie odblokowali. Z tym że musiałem przez 10 minut słuchać głupiej melodyjki na partyline...
 
 
wertyks 
light master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Wrz 2005
Posty: 127
Skąd: Warszawa
Wysłany: 23-10-2006, 11:23   

U mnie podobnie, przy 28giga przycieli, po telefonie przywrócili.
Cholerne 11,5 minuty :evil:
 
 
AvrooK 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Lip 2006
Posty: 286
Skąd: 3city
Wysłany: 24-10-2006, 09:54   

w gdańsku - wczoraj sprawdzałem w normie. nie zresetowali a i z netem chyba większych problemów nie było
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: