Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[PROBLEM] Licznik [BŁĄD]
Autor Wiadomość
Dj_Kolo 
Klikacz

Dołączył: 30 Cze 2006
Posty: 15
Skąd: Szczecin
Wysłany: 12-10-2006, 20:19   

Od 1 do 12 października sciagnąłem ok 20 GB a na liczniku pokazało mi dziś ze sciagnąłem 8 MB [dopiero zaczal mi licznik dzialac] xD
 
 
 
Sebastian22 
light master

Dołączył: 01 Sty 2006
Posty: 133
Skąd: Katowice
Wysłany: 12-10-2006, 22:51   

liczniki chyba juz kazdemu dzialaja.....i zliczaja :mrgreen:
 
 
gosik79 
easy master

Dołączyła: 09 Lip 2005
Posty: 27
Skąd: szczecin
Wysłany: 13-10-2006, 07:24   

Mi naliczyli 41 gb z 50 mozliwych, zabije sie:/.
 
 
 
emilio 
easy master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2006
Posty: 46
Skąd: Kraków
Wysłany: 16-10-2006, 21:23   

A licznik ponownie nie działa przynajmniej u mnie w Krakowie nr błędu:8000022
 
 
 
ozys 
classic master


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 07 Lip 2006
Posty: 164
Skąd: Lublin
Wysłany: 17-10-2006, 08:33   

Cytat:
Mi naliczyli 41 gb z 50 mozliwych, zabije sie:/.

Mi naliczyli 1 GB a wg DU metera mam ponad 10 GB. Moze nie kazdemu naliczalo prawidlowo. Nie martw sie Gosik, do konca m-ca juz niedaleko, jak nie bedziesz szalec, to Ci wystarczy ;) .
Pozdrawiam.
_________________
 
 
abcd 
Klikacz

Dołączył: 10 Wrz 2007
Posty: 9
Wysłany: 10-09-2007, 11:46   

Ja mam taki błąd:
Brak informacji o ilości pobranych / wysłanych danych.
Jeśli komunikat powtórzył się w ciągu paru dni, skontaktuj się z nami.

(kod komunikatu: 8000030

To znaczy, że nie wiedzą ile pobrałem ? I sciagne juz te 10 gb(mam chelllo easy) to oni o tym się nie dowiedzą i będę mógł dalej pobierać ?
 
 
clarkkent 
Moderator



Pomógł: 34 razy
Dołączył: 12 Cze 2005
Posty: 1664
Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-09-2007, 12:20   

abcd napisał/a:
I sciagne juz te 10 gb(mam chelllo easy) to oni o tym się nie dowiedzą i będę mógł dalej pobierać ?


W nowej ofercie easy jest już bez limitów i chyba stąd to całe zamieszanie z licznikiem.
 
 
abcd 
Klikacz

Dołączył: 10 Wrz 2007
Posty: 9
Wysłany: 11-09-2007, 14:54   

Ale nie wiem czy ja właśnie mam taką ofertę, bo internet z chello mam już z 3-5 miesięcy(i jest to chello easy). Zainstalowanie internetu kosztowało mnie 1 zł i przez piesiąc razem z telewizją UPC płace ok. 96 zł(UPC+chello) czyli mogę pobierać ile chce ? Nie mam limitu do 10 gb ?
 
 
Marduk 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sie 2006
Posty: 192
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 11-09-2007, 16:03   

abcd ja mam podobnie z tym że chello easy mam od sierpnia roku 2006, mniej więcej od lipca tego roku w moim przypadku nie było limitu 10gb gdyż wielokrotnie go przekraczałem i nie miałem spadków prędkości spowodowanych przekroczeniem limitu.
 
 
clarkkent 
Moderator



Pomógł: 34 razy
Dołączył: 12 Cze 2005
Posty: 1664
Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-09-2007, 16:35   

abcd, jeśli znieśli już limity w easy, to powinno to dotyczyć wszystkich użytkowników.
 
 
Herman 
light master

Dołączył: 29 Sty 2007
Posty: 67
Wysłany: 11-09-2007, 16:43   

No u mnie licznik non stop dziala, ale limitu nie przekraczalem bo ciekzo by mi bylo funkcjonowac przy obcieciu predkosci. Sam nie wiem, przycianaja jeszcze czy nie? Mial ktos z tym ostatnio stycznosc?
 
 
jedrek 
ultra master


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Maj 2006
Posty: 761
Skąd: Ursynów
Wysłany: 11-09-2007, 19:15   

Od kilku dni problem z licznikiem nie pokazuje danych informując o błędzie.
_________________
 
 
Mayek 
easy master


Dołączył: 13 Wrz 2007
Posty: 41
Skąd: Katowice
Wysłany: 14-09-2007, 16:14   

abcd napisał/a:
Ale nie wiem czy ja właśnie mam taką ofertę, bo internet z chello mam już z 3-5 miesięcy(i jest to chello easy). Zainstalowanie internetu kosztowało mnie 1 zł i przez piesiąc razem z telewizją UPC płace ok. 96 zł(UPC+chello) czyli mogę pobierać ile chce ? Nie mam limitu do 10 gb ?


Jeżeli umowę podpisywałeś tak jak piszesz od 3 do 5 miesięcy temu to nadal masz limit 10GB. Na chwilę obecną tylko nowi użytkownicy otrzymują Easy bez limitów pobierania danych.

jedrek napisał/a:
Od kilku dni problem z licznikiem nie pokazuje danych informując o błędzie.


Jedrek, jeżeli nie działa Ci licznik a go potrzebujesz, to zgłoś problem pod 9480, na pewno rozwiążą Twój problem :D
_________________
 
 
Marduk 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sie 2006
Posty: 192
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 14-09-2007, 17:01   

Mayek napisał/a:
Na chwilę obecną tylko nowi użytkownicy otrzymują Easy bez limitów pobierania danych.

Otóż nie zgodzę się z tym, ja mam chello easy od roku a limitu już nie mam od początku sierpnia.
 
 
Mayek 
easy master


Dołączył: 13 Wrz 2007
Posty: 41
Skąd: Katowice
Wysłany: 14-09-2007, 17:21   

Marduk napisał/a:
Mayek napisał/a:
Na chwilę obecną tylko nowi użytkownicy otrzymują Easy bez limitów pobierania danych.

Otóż nie zgodzę się z tym, ja mam chello easy od roku a limitu już nie mam od początku sierpnia.


Wiesz...to że system Cię nie blokuje po przekroczeniu 10 GB nie oznacza, że nie masz limitu... :)
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: