Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
TORRENT
Autor Wiadomość
Darkof15
Klikacz

Dołączył: 22 Sty 2005
Posty: 2
Skąd: Katowice
Wysłany: 22-01-2005, 00:04   TORRENT

mam niemały problem
jak zaczynam ściągać przez torrenta(3.4.2 i każdego innego klienta)to pisze mi że port 6881 jest na czarnej liście.
pomocy :!:
_________________
 
 
 
mrcezar 
light master

Dołączył: 04 Sty 2005
Posty: 75
Skąd: Gdynia
Wysłany: 22-01-2005, 09:21   Zmień port

Tak jest często i to u wielu osób. Zmień port np. na 7000 ibędzie ok. W porgramie którego używasz oczywiście.
_________________
 
 
 
Darkof15
Klikacz

Dołączył: 22 Sty 2005
Posty: 2
Skąd: Katowice
Wysłany: 22-01-2005, 10:27   

dięki bardzo :D już wszystko działa
_________________
 
 
 
kazior 
easy master

Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 28
Skąd: Warszawa - Żoliborz
Wysłany: 22-01-2005, 23:41   

a ja od dzis mam problem z azureusem. Mimo, ze mam mase zrodel to w ogole nie idzie.. jakas porazka. Mam chello classic.


na ogol bylem bardzo zadowolony, bo transfer mialem rzedu 100-140kb/s
 
 
Kozuch 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Lis 2004
Posty: 208
Skąd: Gdańsk Wrzeszcz
Wysłany: 23-01-2005, 01:23   

najprostszy sposob sprawdzenia jak biega Azor jest wejscie na jego strone i zassanie przez niego pliku instalacyjnego azureusa. ja tak zawsze robie jak cos mi nie pasuje z transferem. jak narazie nie nazekam. zawsze mam 180kB/s.
 
 
czesiu 
light master


Dołączył: 09 Lis 2004
Posty: 93
Skąd: Warszawa - Gocław
Wysłany: 23-01-2005, 01:58   

kazior napisał/a:
a ja od dzis mam problem z azureusem. Mimo, ze mam mase zrodel to w ogole nie idzie.. jakas porazka. Mam chello classic.
http://img123.exs.cx/img123/3467/15vc.jpg

na ogol bylem bardzo zadowolony, bo transfer mialem rzedu 100-140kb/s


SEEDÓW : 0

i niech zgadne... 80% procent zrodel czesciowych ma dokladnie tyle samo sciagniete co ty....
 
 
kazior 
easy master

Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 28
Skąd: Warszawa - Żoliborz
Wysłany: 23-01-2005, 03:00   

faktycznie...

juz jest ok ;)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: