Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
licznik nie działa ?
Autor Wiadomość
stefel 
Klikacz

Dołączył: 11 Paź 2006
Posty: 3
Wysłany: 11-10-2006, 21:09   

Sebastian22 napisał/a:
niestety nie


A czy przy próbie wyłączenia połączeń sieciowych wyskakuje Ci taki komunikat ?????



bo ja właśnie mam taki problem i to chyba od czasu kiedy ten licznik przestał działać
 
 
Sebastian22 
light master

Dołączył: 01 Sty 2006
Posty: 133
Skąd: Katowice
Wysłany: 11-10-2006, 21:28   

nie - u mnie bez problemu sie wylacza i wlacza.
 
 
kubas33 
light master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 04 Lip 2006
Posty: 135
Skąd: Warszawa - Mokotów
Wysłany: 12-10-2006, 04:24   

Do twórcy programu chello info- 2.7

Ten programik zawsze łaczył mnie z forum w sprawach , które mnie interesowały.
Tak samo i inne wartości w tym programie powodowały , że wolałem kliknąć niż wbijać pełny adres aby uzyskać oczekiwane połączenie.
To jednak w ostatnim czasie wyskakują błędy z wiadomych powodów, których to
widok jest mi nie w smak.
Za posrednictwem za tem, myślę, że znajdę w tej sprawie u Adminów tego Wortalu
zrozumienie i poparcie dla wyjaśnienia i może poprawy/naprawy tego progrmiku.
Taka mała pierdoła, a jednak jakże znaczący dla mnie program pieprzy mi teraz
w jakości systemu poprzez wyskakiwanie powiadomienia o błędzie licznika.

A tak wogóle to jest git z chello, jak płacisz tak masz i tak samo z serwisem,
jak grzecznie i konkretnie to w tri miga i natychmiast.
Pozdrawiam wszystkich
Warszawa- Mokotów
 
 
 
Massacrrrre 
easy master

Dołączył: 08 Paź 2006
Posty: 33
Skąd: Wrocław
Wysłany: 12-10-2006, 09:04   

po pierwsze moj przedmowca chyba jest kretynem :) . po drugie niestety licznik mi juz dziala ale jest zle naliczony wiec moze byc :) sciagnalem ponad 10 gb a naloiczone mam 290 mb :) czyli to co od wczoraj sciagnalem :)
_________________
 
 
 
Michal 
Jr Admin



Pomógł: 40 razy
Dołączył: 05 Lis 2004
Posty: 1332
Skąd: Warszawa
Wysłany: 12-10-2006, 09:23   

właśnie mi ruszył licznik , rano jeszcze nei działał.
 
 
demostenes 
easy master


Dołączył: 17 Lip 2006
Posty: 29
Skąd: Warszawa
Wysłany: 12-10-2006, 09:46   

Działa :roll:

Licznik: 41 MB
Dumeter: 3,54 GB

Chyba w październiku będzie potrzebna korekta przy ustalaniu, kiedy przytną. :)
_________________
 
 
 
AvrooK 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Lip 2006
Posty: 286
Skąd: 3city
Wysłany: 12-10-2006, 11:07   

Sebastian22 napisał/a:
niestety nie


załamka...licznik nie działa...hehe.

a czy dzisiaj zaczął działać niestety sprawdzę za parę godzin po robocie. widać jednak z opinii że już zaczął działać. a jest chociaż jakiś ładniejszy ??
 
 
GoRo 
classic master


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 30 Cze 2006
Posty: 167
Wysłany: 12-10-2006, 11:16   

AvrooK napisał/a:
a jest chociaż jakiś ładniejszy ??

Jest dokładnie taki sam jaki był, ale nie naliczał danych od momentu padu ;)
_________________
 
 
PerkoV 
light master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Lip 2006
Posty: 70
Wysłany: 12-10-2006, 11:37   

smieszne :D :

Pobrałeś / pobrałaś 131 MB
Wysłałeś / wysłałaś 215 MB
1) Pomiar w okresie 1-11 października 2006
2) 1 MB = 1048576 bajtów

W sumie to oszczedzilem jakies 10 -15 gb jak nie wiecej...ale to juz ich problem ja nie bede plakal... to oni sie bawili z problemem 11 dni:D
 
 
AvrooK 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Lip 2006
Posty: 286
Skąd: 3city
Wysłany: 12-10-2006, 11:55   

wygląda na to że stać ich na sprezentowanie transferu. może ktoś gdzieś się zastanowi że skoro system się nie sypnął bo ludzie nabrali po kilkanaście giga więcej niż zazwyczaj to limity nie mają zwyczajnie sensu ?

GoRo no to szkoda. liczyłem na nowy layout :(
 
 
kjungst 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 233
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 12-10-2006, 12:14   

No kurcze :) Teraz to nawet żałuje, że nie mam WEBSTSRA :)
 
  kjungst
 
budry 
plus master


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 24 Lis 2004
Posty: 426
Skąd: Szczecin
Wysłany: 12-10-2006, 15:35   

dzisiaj włączył się też u mnie licznik wygląda to następująco:

prawtrans.jpg
Plik ściągnięto 25097 raz(y) 7,44 KB

liczchello.jpg
Plik ściągnięto 25097 raz(y) 10,21 KB

_________________
 
 
 
Sebastian22 
light master

Dołączył: 01 Sty 2006
Posty: 133
Skąd: Katowice
Wysłany: 12-10-2006, 19:55   

u mnie tez juz dziala - pokazuje ze sciaglem 19 Mb od 1-11.pazdz. co jest bzudurą - sciaglem obraz Visty RC2 a to juz 2,5 GB. Wcale nie zalowalem ze nie dzialal licznik tylko przekonany jestem ze licznik nabijal a tylko sie nie pokazywalo no ale teraz to ja juz niewiem....ja tam wole wiedziec ile jeszcze moge poszalec..
 
 
Michal 
Jr Admin



Pomógł: 40 razy
Dołączył: 05 Lis 2004
Posty: 1332
Skąd: Warszawa
Wysłany: 12-10-2006, 20:55   

U mnie w Warszawie licznik działał mimo ze nie wyświetlał w plusie.
 
 
Erathiel 
Klikacz

Dołączył: 09 Paź 2006
Posty: 17
Wysłany: 13-10-2006, 21:58   

;)
Ostatnio zmieniony przez Erathiel 14-10-2006, 13:13, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 16
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: