Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
licznik nie działa ?
Autor Wiadomość
Filip 
easy master

Dołączył: 02 Wrz 2006
Posty: 30
Skąd: Kraków
Wysłany: 06-10-2006, 21:45   

Cytat:
mi przedstawiciel twierdził że nie ma limitu już 3 lata temu - nawet jak go wprost zapytałem o limit 15GB limit jaki wtedy był nadal ściemniał że nie


Dlatego nie ciagnalem go dalej za jezyk, nie wygladalo mi to wiarygodnie :) Ale zawsze jakas ciekawostka :)

pzdr!
 
 
AvrooK 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Lip 2006
Posty: 286
Skąd: 3city
Wysłany: 07-10-2006, 16:59   

Cytat:
Brak informacji o ilości pobranych / wysłanych danych.
Jeśli komunikat powtórzył się w ciągu paru dni, skontaktuj się z nami.

Kod błędu: 8000030


popsuło się. myślałem że to kwestia przeglądarki ale w IE i firefox to samo...
 
 
PerkoV 
light master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Lip 2006
Posty: 70
Wysłany: 07-10-2006, 22:37   

w operze to samo ale to na pewno nie przegladarka tylko cos z webstarem...moj znajomy dwa domy dalej na modemie starszym ma normalnie licznik my nie cos sie im kaszani i nie kwapia sie by rozwiazac problem...trudno przezyje...
 
 
Filip 
easy master

Dołączył: 02 Wrz 2006
Posty: 30
Skąd: Kraków
Wysłany: 07-10-2006, 22:47   

Może jednak likwidują ten licznik w ogóle dla opcji "Classic" ? ;) Po co naliczać ilość ściągniętych danych...Likwidują limity :) ;) :)

Czego Wszystkim i sobie życzę :)

Pozdrawiam wciąż oszołomiony niezwykle błyskotliwym zwycięstwem Naszych na dalekiej, obcej ziemi ;)
 
 
PerkoV 
light master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Lip 2006
Posty: 70
Wysłany: 08-10-2006, 00:34   

TEgo tez bym sobie zyczyl...ale bardziej mi pasuje zwiekszenie uploadu:D...limit 50 gb na classicu to juz naprawde duzo(sam sciagam duzo plikow i mi wystarcza..) a upload nadal dosc marnie w stasunku do downloadu...:/ zycze sobie i innym zwiekszenia uploadu:D...
 
 
AvrooK 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Lip 2006
Posty: 286
Skąd: 3city
Wysłany: 08-10-2006, 10:49   

cudów nie ma. pewnie za parę dni pojawi się licznik w nowej/ulepszonej wersji. z obrazkami itp. hehe. a co do uploadu => zawsze można kupić większy up...
 
 
PerkoV 
light master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Lip 2006
Posty: 70
Wysłany: 08-10-2006, 11:32   

no tak ale dodatkowy UL kosztuje ... a to w interesie UPC powinno byc dostarczanie klientom jak najlepszej jakosci uslug...:P...
 
 
demostenes 
easy master


Dołączył: 18 Lip 2006
Posty: 29
Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-10-2006, 13:04   

AvrooK napisał/a:
cudów nie ma. pewnie za parę dni pojawi się licznik w nowej/ulepszonej wersji. z obrazkami itp.


Każdy obrazek będzie miał ze 100 MB i do tego obowiązkowy 45 minutowy film jakości DVD, który trzeba pobrać, by sprawdzić, jaki jeszcze został limit :lol:
_________________
 
 
 
Massacrrrre 
easy master

Dołączył: 08 Paź 2006
Posty: 33
Skąd: Wrocław
Wysłany: 08-10-2006, 15:40   

Witam szanownyc niezadowolonych z chello :) . !.5 Mbit przy opcji lajt :0 to lekka przesada, maksymalnie na testach mam 1.3 Mbit. Nienarzekam bo i tak umowe podpisywalem na 1 Mbit :P . Wczoraj dzwonilem na partyline w sprawie licznika i pan "informatyk" powiedzial mi, ze to jest ogolnopolski problem, ze nad tym pracuja, ale on moze mi podac ilosc sciagnietych danych. No podal mi 22 gb :D . Sobie mysle, niezle jeden film jedna plytka i gadu to strasznie duzo :) . Po cyzm pan powiedzial, ze to za wrzesien. Potem powiedzial, ze juzniedlugo bedzie dobrze, ze on przekarze informacje do odpowiedniego dzialu. Coz :) Koffana partyline upc :)
_________________
 
 
 
AvrooK 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Lip 2006
Posty: 286
Skąd: 3city
Wysłany: 09-10-2006, 11:43   

wiesz. wg. numiona też nie osiągam 3mbitów tylko kole 2.5 cirka do 2.8 góra ale tak jak między 1.5 a 1.3 to jest niewielka rónica,
to mi już spokojnie wystarcza. jedynym większym problemem jest to że servery z których coś ściągam nie dają rady wysyłać szybciej niż np. 100kilo/sek.

ciekawi mnie czy mimo nie działającego licznika będą przycinać po przekroczeniu limitu
 
 
Erathiel 
Klikacz

Dołączył: 09 Paź 2006
Posty: 17
Wysłany: 09-10-2006, 19:00   

no wlasnie wiec niech ktos napisze licznik stoi(tak jak nieraz jest z licznikeim w neo) i mozna sciagac ile sie chce czy poprostu my nie mozemy zobaczec ilosci pobranych danych a u nich normalnie wszystko podlicza ??

Ps. bo mi mowili ze to minie w ciagu 2 - 2,5 tyg. dlatego pytam jak jest i co mozna ;)
 
 
TerbI 
easy master

Dołączył: 06 Kwi 2006
Posty: 39
Wysłany: 09-10-2006, 20:32   

Podejrzewam ze licznik nie dziala tylko na stronie i nam nie pokazuje aktualnego stanu danych bo jak net dziala prawidlowo to jest nikla szansa ze ichny licznik nie dziala i mozna szalec do woli robiac zastepczy net na dysku ;) . Poza tym moi przedmowcy mowili iz mozna na partyline zadzwonic i dowiedziec sie o aktualny stan licznika wiec po ich stronie naliczanie caly czas bije..wiec pozostaje czekac na lepsze czasy z limitami albo..nie sciagac wszystkiego co popadnie a wtedy musisz sie na koniec miesiaca zastanawiac co zrobic z niewykorzystanym limitem.
 
 
 
Erathiel 
Klikacz

Dołączył: 09 Paź 2006
Posty: 17
Wysłany: 09-10-2006, 21:21   

Rozumiem to do 13 /14 musze sie wstrzymac, no i mam nadzieje ze nie bede mial jak we wrzesniu ze przed wyjazdem pobralem 6 GB wyjechalem na ponad 2 tyg. a jak wrocilem to w liczniku pobranych danych bylo az 22 GB :P
 
 
stefel 
Klikacz

Dołączył: 11 Paź 2006
Posty: 3
Wysłany: 11-10-2006, 20:35   

Działa u was już ten licznik ?????????
 
 
Sebastian22 
light master

Dołączył: 01 Sty 2006
Posty: 133
Skąd: Katowice
Wysłany: 11-10-2006, 21:37   

niestety nie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: