Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
jaki klient do torrenta??
Autor Wiadomość
dwozny 
light master

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 09 Sty 2005
Posty: 63
Wysłany: 09-01-2005, 13:50   jaki klient do torrenta??

yoł jakiego klienta używacie do torrenta??? ja narazie używam bittornado ale ostatnio mam słabe transfery około 10-13kb/s a jest 18 osób seedujących pare dni temu na tym samym kliencie miałem po 40-45kb/s
kiedy ściągałem plik który miał chyba 5 seedów, mam chello light. jakiego klienta do torrentów doradzacie??
 
 
czesiu 
light master


Dołączył: 09 Lis 2004
Posty: 93
Skąd: Warszawa - Gocław
Wysłany: 09-01-2005, 13:53   

a ilu jest leecherow...
 
 
dwozny 
light master

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 09 Sty 2005
Posty: 63
Wysłany: 09-01-2005, 14:01   

peersów jest 114
 
 
czesiu 
light master


Dołączył: 09 Lis 2004
Posty: 93
Skąd: Warszawa - Gocław
Wysłany: 09-01-2005, 14:17   

w takim razie predkosc jest imo prawidlowa :)
 
 
dwozny 
light master

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 09 Sty 2005
Posty: 63
Wysłany: 09-01-2005, 15:13   

tak to wygląda

czekam już 4godz. :( nielicząc to co wczoraj ściągnełem!
pomocy :!:
 
 
rcube 
plus master


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 27 Lis 2004
Posty: 338
Skąd: Gocław
Wysłany: 09-01-2005, 15:27   

Swoja droga nie lepiej poczekac na DVDripa lub cleanDVDscreenera bez b/w etc czyli DVDripa w sumie ? :) Nie wiem jaka wersje sciagasz ale chyba nie sciagasz nawet Telecine (xvid) ktory nie tak dawno sie pojawil :roll:

Jesli chodzi o klienta to polecam BitCometa :)
_________________
 
 
 
Majkel_rs4 
light master


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 67
Skąd: Kraków, PBW
Wysłany: 09-01-2005, 22:10   

BitComet, u mnie bez konkurencji ;)
 
 
zwierzak_krak 
classic master


Dołączył: 27 Lis 2004
Posty: 155
Skąd: Krakow
Wysłany: 09-01-2005, 22:37   

Majkel_rs4 podaj swoje ustawienia bit cometa bo cos umnie ostatnio nie zabardzo on smiga a jestesmy z tego samego miasta wiec moze cos zmieni konfiguracja
_________________
 
 
Majkel_rs4 
light master


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 67
Skąd: Kraków, PBW
Wysłany: 09-01-2005, 22:57   

zwierzak_krak napisał/a:
Majkel_rs4 podaj swoje ustawienia bit cometa bo cos umnie ostatnio nie zabardzo on smiga a jestesmy z tego samego miasta wiec moze cos zmieni konfiguracja

Się robi, zmienione mam : prędkość wysyłania na 10 kB/s (mam chello Light na marginesie), port nasłuchu losowy (aktualnie 19451), w zakładce połączenie dwie pierwsze opcje zaznaczone, maksimum połączeń na zadanie 1000, maksimum jednoczesnych prób połączeń (...) też 1000. To w zasadzie wszystko co zmieniałem...Pewnie za bardzo Ci to nie pomoże. U mnie z lepszych stron torrentowych leci między 45 kB/s a 60 kB/s, więc jak na moje łącze całkiem dobrze...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: