Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Cisco EPC3208 - zasilacz
Autor Wiadomość
jarpen 
easy master

Dołączył: 29 Paź 2014
Posty: 38
Skąd: Katowice
Wysłany: 09-10-2018, 08:35   Cisco EPC3208 - zasilacz

Cześć,

Długo się nie cieszyłem moim Cisco EPC3208 :(

Niestety padł, nie wiem jeszcze czy sam modem czy tylko zasilacz (jak najlepiej to sprawdzić?).

Czy możecie mi podpowiedzieć czy mogę gdzieś w internecie kupić zasilacz, który będzie pasował do tego modemu?

Dzięki za wszystkie informacje!
_________________
 
 
vito007 
classic master

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 15 Maj 2009
Posty: 169
Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-10-2018, 11:18   

Na znanym portalu aukcyjnym - zasilacz 15v 1,5--2A

uważaj na wtyczkę, jest ciut cieńsza (4,8mm), są też dostępne przejściówki 5,2/4,8
_________________
  
 
 
Breitner 
plus master

Dołączył: 02 Cze 2012
Posty: 483
Wysłany: 09-10-2018, 16:53   

jarpen napisał/a:
Czy możecie mi podpowiedzieć czy mogę gdzieś w internecie kupić zasilacz, który będzie pasował do tego modemu?

Jakiś czas temu wymieniałem zasilacz w swoim Cisco EPC3212 i kupiłem taki https://zasilaczeonline.pl/zasilacz-impulsowy-15v-1-6a-24w-sys1308-2415-2-1x5-5.html przy zamówieniu wybiersz rozmiar wtyku 1.7/4.8mm.
_________________
 
 
amakuch1986 
Klikacz

Dołączył: 25 Wrz 2018
Posty: 5
Skąd: Kraków
Wysłany: 09-10-2018, 17:05   

Do tego cisco zasilacz 12V też wystarczy.
 
 
jarpen 
easy master

Dołączył: 29 Paź 2014
Posty: 38
Skąd: Katowice
Wysłany: 11-10-2018, 09:15   

Dzięki wszystkim za informację oraz linka z zasilaczem.

Ostatecznie udało mi się znaleźć EPC3208 z zasilaczem na aukcji. (taniej niż sam zasilacz z linka i do tego z sieci UPC).

Z plusów to mam zapasowego Cisco jak by ten obecny się popsuł.
A jak zepsuje mi się obecny zasilacz to będę wiedzieć do jakiego tematu wrócić aby kupić odpowiedni zasilacz!

Dzięki! :)
_________________
 
 
mat89 
light master

Dołączył: 13 Lut 2014
Posty: 54
Skąd: Szczecin
Wysłany: 18-10-2018, 21:21   

U moich rodziców przyszedł technik i sam dał zasilacz. Poprosiłem tylko na infolinii.,żeby jak da rade to nie wymieniać modemu. Myślałem że bez oglądania wymienia a tu miłe zaskoczenie.
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 65 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 5370
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 19-10-2018, 04:09   

jarpen napisał/a:
Z plusów to mam zapasowego Cisco jak by ten obecny się popsuł.

Modem sobie obecnie w buty tylko włożysz - wyłączyli możliwość podmiany.
_________________
 
 
jarpen 
easy master

Dołączył: 29 Paź 2014
Posty: 38
Skąd: Katowice
Wysłany: 19-10-2018, 08:52   

KOCUREK1970 napisał/a:
Modem sobie obecnie w buty tylko włożysz - wyłączyli możliwość podmiany.


Wiem:( śledzę tematy na społeczności:)
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: