Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dziwny problem z linkiem
Autor Wiadomość
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2675
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 19-05-2018, 21:10   Dziwny problem z linkiem

Piszę sobie w tym temacie:
https://forum.mediaswiat.pl/viewtopic.php?p=199976#199976
Złośliwie :mrgreen: wkleiłem tam link do Google. I zrobiło się coś dziwnego. Link w tamtym poście widziany jest tak:
https://www.google.pl/sea...=UTF-8&oe=UTF-8
Ale wchodzę w edycję postu i widzę to:
https://zapodaj.net/9f238b62e8117.png.html
Link tam poprawnie się wyświetla :shock:
Co jest przyczyną i jak mogę link poprawić?

[ Dodano: 19-05-2018, 21:15 ]
I znowu to samo:
https://forum.mediaswiat.pl/viewtopic.php?p=199980#199980
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: