Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
TVP 4K
Autor Wiadomość
dareka 
plus master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 16 Mar 2007
Posty: 387
Skąd: 51.4200°N, 19.6800°E
Wysłany: 06-06-2018, 09:30   

Poczekamy zobaczymy
Podobno upc wsluchuje się w opinie abonentów.
 
 
 
czarek77 
classic master

Dołączył: 18 Lip 2017
Posty: 188
Skąd: Piotrków Trybunalski
Wysłany: 06-06-2018, 10:29   

dareka napisał/a:
Poczekamy zobaczymy
Podobno upc wsluchuje się w opinie abonentów.
patrz, jedzie mi tu czołg ??? :mrgreen: :lol:
 
 
dareka 
plus master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 16 Mar 2007
Posty: 387
Skąd: 51.4200°N, 19.6800°E
Wysłany: 06-06-2018, 19:43   

czarek77 napisał/a:
dareka napisał/a:
Poczekamy zobaczymy
Podobno upc wsluchuje się w opinie abonentów.
patrz, jedzie mi tu czołg ??? :mrgreen: :lol:

Oczywiście nie wiesz co to aluzja?
 
 
 
czarek77 
classic master

Dołączył: 18 Lip 2017
Posty: 188
Skąd: Piotrków Trybunalski
Wysłany: 06-06-2018, 22:36   

dareka napisał/a:
czarek77 napisał/a:
dareka napisał/a:
Poczekamy zobaczymy
Podobno upc wsluchuje się w opinie abonentów.
patrz, jedzie mi tu czołg ??? :mrgreen: :lol:

Oczywiście nie wiesz co to aluzja?
Oczywiście nie wiesz co to żart ??
 
 
Opiu 
classic master


Dołączył: 30 Cze 2015
Posty: 290
Wysłany: 07-06-2018, 15:12   

Widzę ze kanał TVP 4k do żadnej kablówki jeszcze nie trafił i z tego co wiem raczej nie trafi bo dają lipne warunki poza tym kanał tvp trzeba wsiąść razem w pakiecie z Canal+ 4k :P

[ Dodano: 07-06-2018, 19:01 ]
Kod:
http://satkurier.pl/news/171446/mundial-w-4k-takze-w-lokalnej-sieci-z-poznania.html
_________________
 
 
lemon 1971 
easy master


Dołączył: 02 Lis 2013
Posty: 41
Skąd: Chorzow
Wysłany: 08-06-2018, 16:48   

https://media2.pl/media/151005-TVP-4K-i-Canalplus-4K-wkraczaja-do-kablowek-na-Mundial-2018.-Drogo.html
 
 
czarek77 
classic master

Dołączył: 18 Lip 2017
Posty: 188
Skąd: Piotrków Trybunalski
Wysłany: 08-06-2018, 16:59   

lemon 1971 napisał/a:
https://media2.pl/media/151005-TVP-4K-i-Canalplus-4K-wkraczaja-do-kablowek-na-Mundial-2018.-Drogo.html
I gdzie są ci ''znafcy'' że 4k tylko przez dekoder :D
 
 
Azar 
classic master


Dołączył: 25 Mar 2015
Posty: 228
Wysłany: 08-06-2018, 17:04   

LOL widzieliście ile wołają ? 99 zł za dostęp do mundialu :O
_________________
 
 
czarek77 
classic master

Dołączył: 18 Lip 2017
Posty: 188
Skąd: Piotrków Trybunalski
Wysłany: 08-06-2018, 17:06   

Azar napisał/a:
LOL widzieliście ile wołają ? 99 zł za dostęp do mundialu :O
w UPC to nie będzie problemem …. bo nie puszczą sygnału po kablach :mrgreen:
 
 
Blacha 
classic master


Dołączył: 15 Lut 2018
Posty: 269
Wysłany: 08-06-2018, 17:15   

A jak puszczą sygnał to zapłacisz?Skoro mówisz A .

;-)
Czy tylko jesteś mocny w gębie? :P
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4722
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 08-06-2018, 17:29   

Blacha napisał/a:
Czy tylko jesteś mocny w gębie?

Klasyka gatunku

Najpierw dawać 4K do oferty bo chce oglądać! I wieszanie psów na operatorze

A teraz ale drogo! Nie kupię tego

ROTFL
_________________
 
 
czarek77 
classic master

Dołączył: 18 Lip 2017
Posty: 188
Skąd: Piotrków Trybunalski
Wysłany: 08-06-2018, 18:24   

GDA napisał/a:
Blacha napisał/a:
Czy tylko jesteś mocny w gębie?

Klasyka gatunku

Najpierw dawać 4K do oferty bo chce oglądać! I wieszanie psów na operatorze

A teraz ale drogo! Nie kupię tego

ROTFL
Gdzie napisałem ze mi jest drogo ??? dawaj ten sygnał na kable nawet za 150 wezme …. bo mnie stać :D
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4722
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 08-06-2018, 19:06   

Jak cie stać to byś juz dawno miał 4K w domu
Od jeczenia na forum i narzekania na UPC cztery ka nie trafi do ciebie
_________________
 
 
enzoo1986 
easy master

Dołączył: 03 Mar 2014
Posty: 43
Skąd: Olkusz
Wysłany: 08-06-2018, 19:40   

A ja zapłacę 99zl jeśli będzie taka oferta. Polsatowi dałem 99zl za siatkówkę na 3tygodnie to dam Upc . To nie jest jakaś zaporowa cena w czasach gdy ksw za 3godziny kosztuje 40zl.
 
 
dareka 
plus master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 16 Mar 2007
Posty: 387
Skąd: 51.4200°N, 19.6800°E
Wysłany: 08-06-2018, 20:27   

czarek77 napisał/a:
Gdzie napisałem ze mi jest drogo ??? dawaj ten sygnał na kable nawet za 150 wezme …. bo mnie stać :D

I przez takich .... normalny abonent musi bulić. Bo ich stać.
Nie ma się co dziwić że ceny przez sieci są windowane, skoro są tacy co biorą jak leci bez względu na koszty.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: