Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
zmiany ip z ipv4 na ipv6
Autor Wiadomość
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 210 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 4608
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 27-02-2018, 22:28   

matifcb napisał/a:
mam juz IPV4
I bardzo dobrze.
_________________
Ostatnio zmieniony przez Pitrek 27-02-2018, 22:29, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
matifcb 
plus master

Dołączył: 05 Paź 2008
Posty: 624
Wysłany: 27-02-2018, 22:29   

ale ja mam chyba technicolora modem ;>
 
  Select HD
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 210 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 4608
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 27-02-2018, 22:30   

Wejdź na konfigurację: http://192.168.0.1 i dowiesz się co masz.

Czarne pudełko, czy białe pionowe?

Connect Box (Compal)

Technicolor
_________________
Ostatnio zmieniony przez Pitrek 27-02-2018, 22:56, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
matifcb 
plus master

Dołączył: 05 Paź 2008
Posty: 624
Wysłany: 27-02-2018, 22:56   

czarne
 
  Select HD
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 210 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 4608
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 27-02-2018, 22:59   

No to Technicolor.
:arrow: https://www.upc.pl/internet/poznaj/modemy/
_________________
 
 
matifcb 
plus master

Dołączył: 05 Paź 2008
Posty: 624
Wysłany: 27-02-2018, 23:06   

dlatego mam go wpisanego jako taki Modem ;) wazne ze fifa juz dziala i serwery.
 
  Select HD
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2665
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 27-02-2018, 23:15   

Myślałem, że zmieniłeś modem. Sorki za pomyłkę.
_________________
 
 
brtk 
classic master

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 20 Mar 2017
Posty: 293
Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-02-2018, 12:00   

Jak z zasięgiem wiifi tego Technicolora? Bo nie wiem czy nie męczyć tyłka UPC by mi wymienili tego Compala.
_________________
 
 
czarek77 
classic master

Dołączył: 18 Lip 2017
Posty: 188
Skąd: Piotrków Trybunalski
Ostrzeżeń:
 2/4/6
Wysłany: 28-02-2018, 14:22   

matifcb napisał/a:
dlatego mam go wpisanego jako taki Modem ;) wazne ze fifa juz dziala i serwery.
Dostałeś Technicolor ? ja mam Compala i zastanawiam się aby dusić UPC o zmiane sprzętu .... też lubie grać w fife i mam nieraz takie opóżnienia że jak poddaje piłke to zawodnik to robi po 2-2,5 sekundy przecież to kryminał ,,,, no chyba że cała sieć UPC nadaje się do wywalenia w piżdziec a nie do grania i żaden modem tu nie pomorze .....
 
 
matifcb 
plus master

Dołączył: 05 Paź 2008
Posty: 624
Wysłany: 28-02-2018, 17:43   

odpukać jak dla mnie wszystko dziala. Po wifi mam 45mb/s lacze mam 60 ale tyo po kablu jest blisko 60. Zasieg wifi hmm mam mieszkanie 50m2. W domu mam Wifi wszedzie. Kolega ktory ma moje haslo nieraz sie smieje ze przelacza mu jak idzie pod blokiem kolo mnie bo lapie moje wifi :)
 
  Select HD
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 65 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 5335
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 28-02-2018, 18:40   

matifcb napisał/a:
odpukać jak dla mnie wszystko dziala.

jaka wersja softu w tym Technicolorze?
Na oficjalnym forum szukają testerów dla nowego softu dla tego Technicolora!
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2665
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 28-02-2018, 18:45   

KOCUREK1970 napisał/a:
jaka wersja softu w tym Technicolorze?
Na oficjalnym forum szukają testerów dla nowego softu dla tego Technicolora!

Nie dal Technicolora tylko dla Thomsona TWG870, to raz. A dwa, że owy wątek został usunięty.
_________________
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 65 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 5335
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 28-02-2018, 18:48   

A to przepraszam - byłem widzisz pewien, że i dla niego też.
Swoją drogą ciekawe dlaczego ten wątek tam zniknął...
Dla wszystkiego testowali nowego softa a tu Technicolor pominięty (czy mnie znowu coś umknęło?).
_________________
Ostatnio zmieniony przez KOCUREK1970 28-02-2018, 18:49, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2665
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 28-02-2018, 18:48   

KOCUREK1970 napisał/a:
Swoją drogą ciekawe dlaczego ten wątek tam zniknął...

Pewnie dlatego, że nikt nie był zainteresowany testem softu.

[ Dodano: 28-02-2018, 18:50 ]
KOCUREK1970 napisał/a:
Dla wszystkiego testowali nowego softa a tu Technicolor pominięty (czy mnie znowu coś umknęło?).

Technicolor był pominięty niestety.
_________________
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 65 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 5335
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 28-02-2018, 18:50   

Nikt nie był zainteresowany, ale jak problem to z duszy strzelają ich posiadacze.
O Ubee też był przecież tam wątek - co z nim, też nie było chętnych na testy nowego softu?
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: